Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 935
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 365
Ето ви една дискусия от стената на Лиско. Прочетете всички коментари, има малко инфо за апартамента, както и снимка с покойната му съпруга.

https://www.facebook.com/svetozar.filipov/posts/3132839513408470

# 1 366
   Видях Никифор какво е публикувал на стената на фейсбук преди 1-2 часа. Продължава да слага на стената си тези сентенции. Последният пост, който е написал, много защитници има, които го подкрепят и защитават. Негативните коментари за него ги трие. Този мъж не може да понесе критиката. Вместо да погледне себе си и да потърси  недостатъците в себе си, той показва себе си като много добър, умен и неустоим мъж. Много ме дразнят неговите елементарни грешки в правописа и пунктуацията. Какво беше написано във визитката му относно длъжността, която заема - мениджър ли? Това не го вярвам. Не може човек, който е неграмотен, да заема такава длъжност. Защо ли пък се учудвам? В днешно време стана модно да се търсят търговски представители, финансови консултанти или мениджъри. Може човек да е напълно неграмотен и да заема тези длъжности.

За Светозар - няма какво да допълня. Всичко сте написали за него. Съгласна съм с коментарите ви.

Също ме подразни Ивана с ваденето на този смартфон на масата. Много мразя, когато съм с някого, той да извади мобилното си устройство и да започне да се рови в Интернет или да пише с някого. За мен това е пълно неуважение към мене и явно не съм му интересен събеседник.

Нима тука ще започнат да пишат участниците, които са влезли в този формат?! Това е под тяхното достойнство. Самите те ще потвърдят на 100 %, че всичко, което сме написали в тази тема, че е истина за тях.

# 1 367
  • Terra incognita
Човек да не рече да свърши малко работа. Изписали сте егати фермана.
Щом участниците почнаха да пускат свои хора тук, май трябва да се почувстваме поласкани 😎😅
Иначе, от всички участници, Мврал ми се струва нак- читав и без психични отклонения.

# 1 368
Кое му е хубавото да не може да се проведе и един нормален разговор? Тя го пита нещо (на каквато и да е тема) и той започва с шегичките. Аз и половин час не бих издържала, а какво ли остава за няколко дни...
 И на мен нищо не ми е смешно от нещата, които приказва, а по принцип се смея на нормални шеги и обичам комедии; не бих казала, че нямам чувство за хумор (за разлика от Таня, която сама каза, че няма). Ако съм с някого в ресторант или хотел, и той изведнъж реши да си направи фотосесия с препарирано животно, ще потъна в земята от срам...

# 1 369
Скрит текст:
Той -  ни дом като дом, ни кола - като кола, ни хумор като хумор...какво да й предложи?! Определено е била и тя с други очаквания.

Точно този участник (тъй като го познавам отдавна) е причината да се регистрирам тук. Смея да твърдя, че ако Вие изпаднете в неговото положение (на 50 години, сам, на улицата с дрехите на гърба си) домът му ще Ви се види като палат.
Не е перфектен, но не се е предал - бори се както може и се мъчи да приема всичко на майтап.  
Когато човек преживее някаква трудност разбира, че животът не е майтап и подхожда сериозно. При него вероятно не се е стигнало до отчаяние и депресия, но изпада в еуфория, което другата крайност.

Депресията много често изглежда точно по този начин (пр.Робин Уилямс).

# 1 370
  • София
Темерут е същото като лигльото, но на другия полюс. Някои мъже изглеждат като темерути, защото не са душата на компанията, но се включват точно на място и са мъже на място, сериозни и стабилни. Тъпите шегички само от едната страна, не са онова семейно веселие, в което и двамата са на една вълна.
Била в менопауза. Че Зарко в какво е?
Jennifer_w, мениджър не означава директор. Това се слага като длъжност на човек, който организира нещо, в случая пратки някакви. Често мениджър в офиса е момчето за всичко.

# 1 371
Зарко много "остроумен" го играе у ФБ, браво.
Все още не разбирам защо се е записал за участие.
Поне разбрах, че жилището му са му го взели имотната мафия с 3ма лъжесвидетели.

# 1 372
Ето ви една дискусия от стената на Лиско. Прочетете всички коментари, има малко инфо за апартамента, както и снимка с покойната му съпруга.

https://www.facebook.com/svetozar.filipov/posts/3132839513408470

Прочетох част от коментарите под поста за голямата тъпотия на Светозар, която е постнал на стената си. От коментарите му си направих извода, че този мъж е много злобен.

Знаете ли сега се сетих, че имах един приятел, който правеше точно такива плоски шеги като шегите на Светозар. Неговите шеги също бяха обидни, а той си мислеше, че беше много забавен. Направих му забележка, че неговите шеги бяха обидни за мен и хората и да спре да се шегува, защото не му се получаваше, а той ме обвини, че аз не съм имала никакво чувство за хумор.

# 1 373
  • Terra incognita
Нямам нерви да изчета тази, не знам как да я нарека, форма на комуникация във фейса на Зарко. Някакви пури, някакви принцеси, жакузита, някаква юристка- застъпничка...

# 1 374
Аз не вярвам, че имотната мафия може да отнеме жилището на човек в активна възраст и с живи роднини. Да си пише каквото си иска.

# 1 375
Темерут е същото като лигльото, но на другия полюс. Някои мъже изглеждат като темерути, защото не са душата на компанията, но се включват точно на място и са мъже на място, сериозни и стабилни. Тъпите шегички само от едната страна, не са онова семейно веселие, в което и двамата са на една вълна.
Била в менопауза. Че Зарко в какво е?
Jennifer_w, мениджър не означава директор. Това се слага като длъжност на човек, който организира нещо, в случая пратки някакви. Често мениджър в офиса е момчето за всичко.

Благодаря за разяснението. Но от английски език думата "manager" означава: директор, управител, ръководител, администратор. Но в България се възприема тази длъжност точно по начина, по който сте написали.

# 1 376
Таня има ли ФБ?Т.е.има,най-вероятно,но как е?Силно се надявам да е запазила достойнството си и да не изпада в обяснения и писания относно хумора,мъжете,предаването и прочие.Много ми се ще да е над нещата.

# 1 377
  • Terra incognita
Още от ден първи се отвратих от плоските и просташки шеги на стената на Лиско. Веднага ми стана ясно. Обаче някои твърдяха, че няма нищо нередно в този тип хумор. Изключително инфантилен и несериозен. Такива простовати майтапчета пò вървят на някой девтвен тийнейджър.

# 1 378
Ох, този жълтопаветник, с аристократичното си чувство за хумор. Добре, че е той,  да ни научи на деликатно чувство за хумор нас - простосмъртните селяни. Става ми все по-неприятен и превзето префърцунен. Като му знае толкова много устата, да се е преборил за жилището си...

П.П.: Опитва се да се държи като лорд Евгени Минчев и Денди. Ама му липсва лаковото покритие...

# 1 379
И обкръжението му е такова - тази "приятна" госпожа, според която Таня е уморила съпруга си и е побързала да си намери нов "катър"... Тия хора не знаят ли, че профилите могат и да не бъдат публични, защо така си развяват омацаните гащи??

Общи условия

Активация на акаунт