Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 036
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 425
Нито една двойка няма да я бъде. Тези психолози много се изложиха, да си скъсат дипломите. То с просто око се вижда, че никой с другия не си подхожда.
Мерал почна да осъзнава колко са различни с Ивана и че тя е много незряла.
Таня толкова скучна, то списъци, то куфари. Кой може да живее по списък със задачи.
Светлозар отвратително инфантилен. Чувството за хумор е хубаво нещо, но неговото доста извратено. И тези пръстени по ръцете Flushed

Другите двама въобще няма да ги коментирам. То за тях всичко се каза.

# 1 426
Бънди, защо не ни разкажеш какво точно се е случвало с Лисковия апартамент?

# 1 427
Таня толкова скучна, то списъци, то куфари. Кой може да живее по списък със задачи.

С Таня си приличаме в това отношение. Аз също си правя списъци, за да не пропусна нещо важно. Все пак съзнанието в днешно време е ангажирано с много неща, по-лесно ми е да си записвам, отколкото да помня.
Моите родители също си правят списъци - за пазар, за багаж преди пътуване, ако трябва да минат през много места също. Не виждам нищо лошо в това да си организиран.

ММ се включва и ми помага при изготвянето на някои списъци, не вижда нищо странно. Особено когато задачите са много е полезно.

Относно куфарите, и аз мога да помъкна 5 куфара за 3 дни и за ужас на близките ми го правя Grinning

# 1 428
За съжаление, с куфарите и аз съм така. Отиваме за 10 дни на почивка ММ и детето с по 1 раничка, а аз заемам целия багажник с куфарите си...Ама те не ми се сърдят. И такава си ме обичат.

# 1 429
За съжаление, с куфарите и аз съм така. Отиваме за 10 дни на почивка ММ и детето с по 1 раничка, а аз заемам целия багажник с куфарите си...Ама те не ми се сърдят. И такава си ме обичат.

Да, ама съм сигурна, че ТМ като ти каже "Мило, скъса ми се копчето на блузата" можеш да реагираш Simple Smile

# 1 430
не говорех за броя, а за начина по който стриктно се подреждат.
Като ги гледах снощи- той драма куин колко куфара носил. Тя подреди всичко  и седна със списъка. Кой живее по този скучен начин? Или всичко е по сценарии. Ами можеха да излязат и да напазаруват, да сговят нещо .... На Таня все повече и личи, че едва го понася. Той пък я смята за суха и скучна.

Мерал изглежда свястно момче, но що за професионалист му е минала идеята да го събере с неизвестна фолк певица. Ако е известна, аз просто не съм я чувала.

# 1 431
Jules, ти не си ли подреждаш багажа? Или хвърляш и каквото стане вътре.
Камерите не са по 24 часа с тях, със сигурност са се погрижили да се нахранят. Епизода акцентира преместването в общ дом.

На мен 90% от домакинските задължения са ми супер досадни, ама тряба да се свършат...

# 1 432
  • София
Уф, ще се карам на нашите, че не са ме направили на жълтите павета и я няма маята. Пък аз се чудя защо не вдявам от шегите на Лисан, а то било защото чувството ми за хумор е останало недовтасало...
Хич да не ти дреме, не виждаш ли, че тук 99% сме така - недовтасали и недорасли за префиненото чувство за хумор на Зарето. Нека ни е зле! Laughing

За багажа на Таня нищо не мога да кажа, аз с толкова куфари отивам на море за месец. Дъщеря ми и тя на мен се е метнала, та сме тежък случай. Да е жив и здрав ММ, че мъкне и не мрънка.

# 1 433
Reinа Явно трябва да поработя и върху сарказма си, освен чувството за хумор Laughing

Ама то какво повече да се очаква от сухарка със списъци, обичаща да си подрежда куфарите Grinning

# 1 434
  • Terra incognita
А кои влизат в останалия 1% 🤔
Да си признават аристократите, дето си затискат киселото зеле с жълти павета.

# 1 435
  • София
Reinа Явно трябва да поработя и върху сарказма си, освен чувството за хумор Laughing
Защо? Чуден си ти е сарказмът. Аз лично те разбрах и затова отговорът ми е в същия стил.  Laughing
Бройте ме и мен към тези със списъците.  Grinning

Вики, не ги помня поименно - тези, които намират/ха чувството за хумор на Лиско за ок, за опит да прикрие неудобство, да разчупи атмосферата и т.н.

# 1 436
не говорех за броя, а за начина по който стриктно се подреждат.
Като ги гледах снощи- той драма куин колко куфара носил. Тя подреди всичко  и седна със списъка. Кой живее по този скучен начин? Или всичко е по сценарии. Ами можеха да излязат и да напазаруват, да сговят нещо .... На Таня все повече и личи, че едва го понася. Той пък я смята за суха и скучна.

Мерал изглежда свястно момче, но що за професионалист му е минала идеята да го събере с неизвестна фолк певица. Ако е известна, аз просто не съм я чувала.

Масово забравяте, че това е предаване и има екип.
Затова и Ивана като слезе от колата каза "хайде да идем до магазина", но вместо това се качиха горе. Защото екипа иска да си свърши снимките, а после да си ходят по ежедневните нужди и задачи.

Същото беше и с Таня. Най-вероятно са им казали да съберат материал, пък тогава да се занимават с други неща.

Ех, буквалисти такива.. Това не е Биг Брадър, да ги снимат 24 часа в денонощието, free for all, без особен сценарий.

# 1 437
  • Тра-ла-ла
Кви списъци редите, бе? Да не се записвате за море с Форко?

# 1 438
Ти само си представи море с Васка, Фори и Лисан! Трябва да го впишат това като вид "лишаване от свобода" в Наказателния кодекс!

# 1 439
  • софия
😂😂😂
Пу-пу!
Сега изгледах промото. Новият младеж доста напомня на Форко. Не е толкова смачкан, но е мърляв.

Общи условия

Активация на акаунт