Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 895
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 485

Като гледам е свободен още на 6 април - значи Танчето и Зарко отдавна не "живеят" там! Simple Smile

# 1 486
Е, та то днес е 4-ти април!

# 1 487
  • София /Абсурдистан
Много ясно, че не живеят там. Мисля си, че даже изобщо не живеят заедно.

# 1 488
  • Sofia
Може вече да са в ремонтираната "хасиенда" в Симеоново Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 08:03 от Doli

# 1 489
  • SF
Лелееее... Много сте добри! Как пък го открихте този апартамент?
Аз ви казвам, че направиха реклама на някой.

На практика тези двамата няма къде да живеят заедно. Мачмейкърите са мислили как да направят предаването, а не как да съберат двойка. Тя е без кола, той обитава някакъв етаж от някаква тъпа къща в Симеоново. Тя живее с деца и внуци...
Да наемат някаква панелка из кварталите. Какво ги настаняват в топ центъра в апартамент с 3 легла и без гардероби.
А пък Таня колко багаж събра за тая парлама? Надявам се, че останалите 6 куфара са били празни.

# 1 490
  • София /Абсурдистан
Да бе, в хасиендата Simple Smile От къде ще извадят пари за толкова сериозен ремонт.

# 1 491
Да бе, в хасиендата Simple Smile От къде ще извадят пари за толкова сериозен ремонт.
През зимата.

# 1 492
  • Sofia
Децата ще останат излъгани от дедко,нещо им обеща като бяха на къщата...футболни вратички и др тревни занимавки Angry

# 1 493
Децата ще останат излъгани от дедко,нещо им обеща като бяха на къщата...футболни вратички и др тревни занимавки Angry

Е, децата нали си имат къща в полите на Витоша...

# 1 494
Снощи в епизода ми направи лошо впечатление колата на Светлозар,тя беше ужасно мръсна.Уж бяла на цвят,но черното преобладаваше 😂😂😂😂😂😂.Толкова ли не можа да е даде на мивка да е измият,по телевизията ще се показва все пак.Той да я беше измил малко,а то праххх и чернилки 5 пръста по нея.Иначе го раздава аристократ.

# 1 495
  • Terra incognita
Ах, тази Витоша! За един мечта, за друг кошмар....

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 23:06 от VickyTaylor

# 1 496
Изненадана съм, че само веднъж пуснаха промото по нова и го няма никъде в нета.

Върнах от вчера и го записах с телефона. Качеството е лошо, но разполагам с това само.
Скрит текст:
https://dox.abv.bg/download?id=3e433c99fa# -> линк за сваляне

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 23:20 от sunny_rose

# 1 497
Толкова време ви следя отвреме навреме и все нямам време да коментирам, понеже яко се пише.
Светозар не бих го траяла и един час. Много плоско чувство за хумор има, а и артикулацията му при говорене ме изнервя ужасно. Все едно си преправя гласа в някакво уж гальовно мъркане. Ужас.
Никифор и Василена... Тя можеше да излезе чиста като сълза от ситуацията, ако не беше правила цирковете на сватбата и разпита каква кола кара и разочарованието, че не бил бизнесмен с шкембе. Това и срина имиджа пред зрителите и сега може да се обяснява, но едва ли ще помогне.
Ивана ми изглежда като доста простовато девойче. Подскача от изненада колко бързо се вади нов ключ, не пуска телефона и мяука като говори. Уж сме наборки, пък имам чувството, че на различни планети сме расли. 
По-голям бисер от участниците са само гещалт психолози, мач мейкътри или каквито са там. Как събраха фолк певица с мъж, който иска сутрин да го будят с кафенце, не мога да разбера.

# 1 498
  • Тра-ла-ла

Скрит текст:
Върнах от вчера и го записах с телефона. Качеството е лошо, но разполагам с това само.

https://dox.abv.bg/download?id=3e433c99fa
Супер си  Hug

# 1 499
  • София

Скрит текст:
https://dox.abv.bg/download?id=3e433c99fa# -> линк за сваляне
Брейй, видяхме го най-после това прословуто промо...
sunny_rose, страхотна си!  love001

Общи условия

Активация на акаунт