Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 941
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Още преди да започнат да излъчват са знаели, снимките приключиха около седмица след това Simple Smile, и да - от самото начало си бяха 4 двойки Simple Smile

Не разбрах. Снимките са приключени отдавна, кога? Тоест от началото на сватбеното тържество една седмица само се снима, така ли? По принцип не е невероятно, защото те за една седмица си наснимат пътешествие и някакви скечове и ги пускат 3 месеца.

# 1 561
Той по време на снимките е доста пухкав и шкембето му не е малко. Може да спортува шах.

# 1 562
Тя и бизнесдамата има снимки в страницата си с халка.
Хм, нещо пак не откривам магазина Rolling Eyes

# 1 563
И да не са заедно, хубавото е, че Мерал е решил малко да се погрижи за себе си - спорт и диета(вероятно).

Мерал беше казал и по време на снимките, че спортува.
Не му личеше Sunglasses

# 1 564
Месец са снимките. Сватбите бяха януари, а снимките са приключили малко след старта предполагам.

# 1 565
  • София
Не вярвам цял месец всеки ден да има камери, продуценти, оператори при двойките, пък ако ще и по 10 мин. на двойка. Работила съм в телевизия, там например за една минута в емисия новини се снима 20 мин. Тоест, те могат за три снимачни дни да наснимат материал за три месеца. Сменят дрехи, места в един ден и ги представят в различни епизоди.  Мисля, че вече е паднала забраната за медийни изяви на двойките, защото явно Зарко и Форчо си пишат по фб-уците за това, че не се е получило. Лисун даже много явно си го заяви в ония пост.

# 1 566
  • София
И да не са заедно, хубавото е, че Мерал е решил малко да се погрижи за себе си - спорт и диета(вероятно).

Мерал беше казал и по време на снимките, че спортува.
Не му личеше Sunglasses

Защото си е хапвал, при стандартен непрофесионален спорт два-три пъти седмично и ядене колкото и каквото искаш, спортът няма как да промени фигурата.

Явно си е обърнал внимание, което е

# 1 567
  • София /Абсурдистан
Та последно Мерал и Ванчето заедно ли са още, или не?

# 1 568
Само ей тия зайци от шапката, които ще дават другата седмица са заедно. Явно.

# 1 569
  • София /Абсурдистан
Е то си беше ясно. Тези работи така не стават.

# 1 570
  • София
Само ей тия зайци от шапката, които ще дават другата седмица са заедно. Явно.
Заедно са от преди сватбата, но ще се правим, че не знаем. Ill
За спортуването, то и Лисан каза, че кара колело и сваля кила много лесно така, ама едни стълби го тушираха.

# 1 571
Е, спортуването е много относително - ако Мерал седи цял ден на стол и си похапва добре - няма как да е слаб само от 1 или 2 пъти седмично фитнес. Освен това вижте майка му - все пак и гена си е ген - доста му  е къс врата и топчесто лицето и изглежда по-добел от колкото е в действителност- мен той не ме дразни и ми е симпатичен. Нищо притеснително няма във вида си. Никифор като се замислите също не е дебел, нито пък чак толкова грозен, но вида му ми е отблъскваш - до степен на отвращение - дори нямам обяснение защо- така е още от първата серия!

# 1 572
  • Пловдив
В грешка сте, запознаха се на сватбата си, просто са си симпатяги, предполагам затова ги оставиха като жокер Wink

# 1 573
Аз пък си мисля, че четвъртата /резервна/ двойка са ги събрали веднага след сватбата на Никифор и Василена, тъй като още на самата сватба и интервютата от нея е станало ясно, че нищо няма да се получи между тях. Затова са ги пуснали на медения месец, който със сигурност е бил предплатен и след това всеки по пътя си. А по време на техния меден месец са започнали снимките с подготовката и сватбата на четвъртата двойка

# 1 574
Така и не видях видеона 4тата двойка, ама карай, вторник ще се изненадам. Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт