Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 873
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Тра-ла-ла
Много моля да не говорите за секс между Лиско и Таня, защото като си го представя как мяучи и либидото ми изчезва вовеки веков 😀
А как целува без да излети птичето?! hahaha

# 1 651
А защо решихте, че новата двойка се познават предварително. Гледах промото, но сякаш не забелязах нищо подозрително.

# 1 652
  • Пловдив
Нито са се избирали, нито се познаваха, нито пък сватбите бяха едновременно, да не говорим че всички са в различни заведения. Или някой с богата фантазия Ви лъже, или информацията е на принципа на разваления телефон Simple Smile

# 1 653
  • 221B Baker Street
Ама то само с единия гол секс не се живее. В другите неща като я няма никаква, секса едва ли ще я спаси.

Бая време може да се изкара само на единия гол секс.
Жените/мъжете, които се развеждат заради любивниците си са един пример.
Сексът може и да впечатли някой младеж като нея на 23, но мъж като Мерал, който иска семейство и съпруга, само с гол задник няма да го впечатли. За семейство се иска уважение, взаимност, споделяне и любов. Такив неща Ивана не е показала до сега.

# 1 654
Сексът е важен, но не е най-важното. Антонио Ресио мяркал ли се е, да потвърди? Sweat Smile

# 1 655
  • София
Нито са се избирали, нито се познаваха, нито пък сватбите бяха едновременно, да не говорим че всички са в различни заведения. Или някой с богата фантазия Ви лъже, или информацията е на принципа на разваления телефон Simple Smile
Ще видим, то ще си проличи. Wink Сватбите са били по едно и също време и тук от началото на предаването се споменаваше, че има и четвърта двойка. Тоест някой я е виждал, нали? Някой е установил, че предварително се познават. А вие, като твърдите, че сте познат на мъжа от новата двойка, как сте сигурен абсолютно, че той не е виждал изгората си предварително? Нали идеята е да не се знае от зрителите?

# 1 656
Според мен Таня си вкара автогол с участието си в това предаване. Не мога да си представя защо. Тя е един улегнал, сериозен човек, красива жена с прекрасна професия и това да си търси мъж по телевизора някак си не ми се връзва с показаното от нея като личност. Но само тя си знае причината. Аз лично не бих се изложила така.

Дано след като приключи фарса с лисунгера, да попадне на подходящ за нея мъж. Може пък и това да ѝ е било целта. Да я забележат хора извън нейния кръг.

# 1 657
  • ГО
Предполагам, че Таня е влязла в една въртележка, една монотонност и е искала малко разнообразие и приключение. На мен много ми харесва нейното поведение.

# 1 658
  • София
Ще видим, то ще си проличи. Wink Сватбите са били по едно и също време и тук от началото на предаването се споменаваше, че има и четвърта двойка. Тоест някой я е виждал, нали? Някой е установил, че предварително се познават. А вие, като твърдите, че сте познат на мъжа от новата двойка, как сте сигурен абсолютно, че той не е виждал изгората си предварително? Нали идеята е да не се знае от зрителите?

Тук се знаеше, защото приятелка на Ивана каза, че на сватбата им са им казали, че има четири двойки, а не, че тя е виждала другите двойки. Плюс това въртяха и снимките на четири двойки.

Това, че са се познавали предварително, все още ми е съмнителна информация, засега не вярвам, ще гледам и ще преценя тогава.

# 1 659
  • София
на мен лично много неща ми подсказват, че двойката са си двойка. Кой каквото ще да говори 😂😎 а и тук са ще ги надушат, ще им извадят и долните гащи 😂

# 1 660
  • София
На мен ми е все тая дали се познават или не четвъртата двойка, шоу да става. Нито виждам защо ще трябва някой да ме лъже. А за продукцията е идеално да покажат и един "щастлив" подбор. Simple Smile Разбира се, ще гледаме. Малоумен трябва да си, за да не разпознаеш, че двамата са се избрали взаимно предварително. Няма как да не проличи в някой от епизодите.

# 1 661
  • Пловдив
Ами точно защото не съм зрител, а приятел и знам как се чувстваше той до последно и колко притеснен беше от неизвестността Simple Smile. Не знам какво се е говорило от самото начало, но знам, че сватбите НЕ бяха по едно и също време, а в четири поредни дни на различни места, точно за да не се натресе някой любопитен гост от друга сватба предполагам. Всички знаехме, че двойките са четири, както ние така и близките на другите двойки, все пак снимачният екип е един и същ, а и те са хора... говорят...

# 1 662
Е ако тези хора са се доверили на предаването и просто са ги излъгали, са за сериозен бой.

# 1 663
Aз не вярвам сватбите да са били в един и същи ден - това означава продукцията да разполага с четири различни екипа за снимки. Не че е невъзможно, но не вярвам продукцията да разполага с толкова персонал.

# 1 664
Ако нито една от двойките или пък, ако само една от тях остане заедно, това предаване трябва да се прекрати завинаги.
В първи сезон 0 от 3, във втори сезон в най - добрия случай 1 от 4 - е ще е върха на простотията, ако го подновят това нещо за 3 - ти сезон Grinning
Да се излагат само тези гещ....нещо си терапевти и мачмейкъри.

Четвъртата двойка са се избрали сами. Аз съм убедена, че целта на продукцията не е да има повече щастливи останали заедно младоженци, а под формата на такъв формат правят риалити, шоу да става. Лошото е, че и Биг Брадър не е, защото очевидно всичко е много нагласено. Двойките са избирани не по съвместимост. Ако има повече конфликти - по-добре за продукцията.

В Биг брадър поне наистина ги снимат постянно 24/7. А тук дори сценките за снимките нагласени. Иначе ясно, че и в ББ манипулират с монтаж и сюжети.

Общи условия

Активация на акаунт