Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 807
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 800
Къщата в Симеоново е на родителите на Зарко. Не се споменава обаче дали има брат/сестра и дали ще е негова.
Може и да не съм разбрала, но Зарко май е имал връзка с жената, която му е "откраднала" апартамента и го е оставила по гащи от външната страна на сменената ключалка. Има нещо много гнило в тази история.

# 1 801
Всъщност е възможно идеята на Зарко да е била да му намерят жена с жилище, която няма начин да не го заобожава, още щом го зърне, предвид неговия завладяващ чар и искрящо чувство за хумор. И да си се нанесе при нея, а тя да си го гледа и обгрижва. И да не спира да го обожава. В замяна на това той ще пръска чар и смешки и ще й носи дамската чанта. Отвреме-навреме ще й напомня за аристократичния си произход, за да не й минават еретични мисли из главата и да се сеща, че той е единствения й бог и с честта да присъства в живота й милостиво и крайно я е ощастливил.

# 1 802
Къщата е наследствена, не на приятел.

# 1 803
Всъщност е възможно идеята на Зарко да е била да му намерят жена с жилище, която няма начин да не го заобожава, още щом го зърне, предвид неговия завладяващ чар и искрящо чувство за хумор. И да си се нанесе при нея, а тя да си го гледа и обгрижва. И да не спира да го обожава. В замяна на това той ще пръска чар и смешки и ще й носи дамската чанта. Отвреме-навреме ще й напомня за аристократичния си произход, за да не й минават еретични мисли из главата и да се сеща, че той е единствения й бог и с честта да присъства в живота й милостиво и крайно я е ощастливил.
Абсолютно съм съгласна с това мнение.И той като Василена с нереална самооценка.Толкова си се харесват ( в което няма нищо лошо,когато е с мярка),че гледат на хората , като на късметлии, които са се докоснали до тяхната  персона.

# 1 804
Делото е от 2016, доколкото помня. В момента номерът не е умен, а не ми се рови из фейса му, за да го проверявам пак..

# 1 805
Мисля, че в предаването беше казано, че къщата му е предоставена от познати или приятели за обитаване, а тук се появи информацията, че е наследствена.

# 1 806
Мейкърите пак са спали и не са мачнали подходящо тогава - тя търси мъж с дом, той се надява на жена с дом и събрали двама души дето нямат едно и също и търсят едно и също. На Таня аргумента беше, че не могла да заведе нов мъж в дома, където цял живот е била щастлива с покойния си съпруг, което практически я оставя без възможност за живеене там и дефакто тя няма дом каквото и да ни обясняваше нашироко дъщеря и тука. Като си търси мъж, ако не е Заре златния, може да е всеки друг, който със същите мотиви или поради нямане на жилище да си търси жена с такова. И тогава какво? Къде ще живеят? Какво точно си представя? Че насреща който и де мъж ще и каже щедро "със сигурност площта за живеене осигурявам аз, щото съм мъжа в семейството". Е тука е грешката на много жени - очакват ня тях да им се предостави всичко, от което имат нужда за комфортен и спокоен живот, а те какво предлагат на мъжа - убавица, с която да се фука пред приятелите си! Честно ли, мъжете, че са от друга планета в повечето отношения е неоспорим факт, ама не ядат доматите с колците, на ни една жена анатомията и не и напреко, та да е по-впечатляваща от другите.

И аз чух, че е от приятели дадена, за да има къде да живее, ама една лъжа повторена сто пъти ... нали! Ще излезе крупен симеоновски земевладелец накрая. Ми имот там би могъл да му осигура два апартамента в София, ако е негово това нещо, а не да се свира в тая къща с вид на изоставена. Но първа серия е достъпна, предполагам и е добре да го чуете преди отново такова твърдение да се насажда.

# 1 807
Според Светозар - Таня не е преживяла загубата на предишния си съпруг. Това ще му е оправданието за неполучилия се брак с нея.

Не я е преживяла, да. Съвсем ясно си личи.

# 1 808
  • Terra incognita
Я, Ивана имала по- стара песен. Така реперторът се разрастна на цели 2 песни, които за сметка на това, не стават за нищо. Язък за пропилените разходи около клиповете и записите. Кой ли ги е платил?
https://youtu.be/g6WtdAqI0E8

# 1 809
  • София
Я, Ивана имала по- стара песен. Така реперторът се разрасна на цели 2 песни, които за сметка на това, не стават за нищо. Язък за пропилените разходи около клиповете и записите. Кой ли ги е платил?
https://youtu.be/g6WtdAqI0E8
УжасТТТТ!

# 1 810
Изгледах пак представянето на Зарко. Не се уточнява чия е къщата. Само казва, че нещата в нея са му дарени от приятели. От коментара на Магиту на Славиту стана ясно, че в момента, в който е загубил жилището си, е бил и без работа. Това е било преди около 2 години.

# 1 811
Разбирам, че е на възраст, но все пак работи и 2години да не направи нищо с дома си и да живее по този начин, още повече, че е в София,където може да намери всякаква работа,  все пак не е в малък провинциален град, друг е въпроса че се вижда, че няма желание,  ама пък тръгнал и да се жени Astonished

# 1 812
  • Terra incognita
Еднин малък кредит да беше теглил, поне баня и клозет да си направи. Дворът- пълно бунище. Нищо не струва да го разчисти и подреди.

# 1 813
Ми няма време от ангажимента да е жълтопаветнк! Що протести имаше последните две години на паветата...

# 1 814
Ама иначе се бие в гърдите, че лее бетон и било строителна площадка на къщата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт