Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 759
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Тра-ла-ла
Аз се чудя Фори как ще избере само 1 жена от харема дето е завъдил във фб Cold Sweat
Правилото "До 3-тата среща"  Laughing

# 1 906
Аз се чудя Фори как ще избере само 1 жена от харема дето е завъдил във фб Cold Sweat
Правилото "До 3тата среща"  Laughing

При тази навалица от фенки, може правилото вече да е "на първата среща"...

# 1 907
  • Варна
И що толкова се вълнувате за Никифор. Ами, дай Боже да си намери свастна половинка. Какво ли ще коментирате тогава. Мм да, ще намерите кусури на всички. Никой не заслужава да живее сам. Никой.

# 1 908
И що толкова се вълнувате за Никифор. Ами, дай Боже да си намери свастна половинка. Какво ли ще коментирате тогава. Мм да, ще намерите кусури на всички. Никой не заслужава да живее сам. Никой.

Не съм съгласна. Подмолен лъжец, мижитурка, мамино синче, търтей пък камо ли насилник определено не заслужава да има партньор. Смятам, че никоя жена не заслужава това. По-добре сама от колкото в лоша компания.

П. П. Не твърдя, че Никифор е на 100% гореизброените, но определено е показал заченки на тези качества.

# 1 909
Не обичам да обсъждам външния вид на хората, но така ли нямаше лицеприятни мъже измежду всички кандидати..
Като видях и мъжа от четвъртата двойка съвсем се отчаях, че няма да оплакнем окото и този сезон. Жените симпатяги, а мъжете са потрес 🙄

# 1 910
  • Варна

Не съм съгласна. Подмолен лъжец, мижитурка, мамино синче, търтей пък камо ли насилник определено не заслужава да има партньор. Смятам, че никоя жена не заслужава това. По-добре сама от колкото в лоша компания.

П. П. Не твърдя, че Никифор е на 100% гореизброените, но определено е показал заченки на тези качества.

С каква лекота го описа, без да го познаваш, нарече го как ли не....

# 1 911
Скрит текст:

С каква лекота го описа, без да го познаваш, нарече го как ли не....

Не съм ГО описвала, написах каквото мисля по тезата ти - никой не заслужава да бъде сам. Аз лично не видях едно положително качество у Никифор, но и не твърдя че негативните са абсолютни такива. Всеки си оценява от неговата камбанария все пак.

А доводът, че не го познавам и затова не мога да го коментирам... То тогава темата изобщо да не съществува, камо ли клюкарникът и ако да, да пишат само близки и приятели на коментираните. Съдя по това, което съм видяла по телевизията.

# 1 912
Дори да е всичко от изброените какво му пречи да си намери лъжлива мижитурка от женски пол и да си се лъжат един друг Grinning. За мен Зарко е по-зле от Никифор. Никифор си мисля, че все още може и да се оправи в различна среда - на поне един град разстояние от майка си. Поне жена му да взема решенията вместо него и да е доволна.

Тези приятелки във фейсбук нищо не означават. Спомням си, че Пацо и Нед (от Биг Брадърите) също са разказвали, че били много вървежни след предаването за няколко седмици и до там. В случая  на Никифор се съмнявам, че е доста вероятно и само за сеир да са го добавили. Или може би очакват и те да станат известни. Сестра му как стана по-известна и от него Grinning

# 1 913
Малко след предаването, ще се пукне балона на популярноста на Никифорчо, просто няма да има на гърба на кого да изпъква вече. Щото сега той добричкият, милият, невинният, страдаше от лошата Василена.

# 1 914
Не обичам да обсъждам външния вид на хората, но така ли нямаше лицеприятни мъже измежду всички кандидати..
Като видях и мъжа от четвъртата двойка съвсем се отчаях, че няма да оплакнем окото и този сезон. Жените симпатяги, а мъжете са потрес 🙄
точно това са и моите мисли - шкембак с лоши зъби, миризливец с прическа, рязана на средата на главата и ...Зари.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 08:50 от KeepSmiling

# 1 915
Мерал не е толкова зле, но Василена си е отблъскваща.

# 1 916
  • густо майна Филибето
А на мен Василена ми е симпатична. Живее си в някакъв измислен свят с приказни герои и тропа с краче, но има позиция и не отстъпва от нея. Много добре прецени Форката още от пръв поглед. Тя си търси мъж, който да се грижи за нея и детето, и да й предложи по-висок стандарт от нейния собствен. Малко се е объркала къде да го търси, но дано пък го намери.
Докато Ивана се облече в бяло, щото й се.... (по текст на супер хита й Simple Smile )

# 1 917
А на мен Василена ми е симпатична. Живее си в някакъв измислен свят с приказни герои и тропа с краче, но има позиция и не отстъпва от нея. Много добре прецени Форката още от пръв поглед. Тя си търси мъж, който да се грижи за нея и детето, и да й предложи по-висок стандарт от нейния собствен. Малко се е объркала къде да го търси, но дано пък го намери.
Докато Ивана се облече в бяло, щото й се.... (по текст на супер хита й Simple Smile )
И аз съм на същото мнение за Васа, поне знае какво иска и какво със сигурност не иска.

# 1 918
То повечето сме така,знаем какво искаме,но трябва да сме наясно и какво предлагаме.Според вас Василена дали е наясно,не мисля ?!

# 1 919
  • густо майна Филибето
Че какво й е? Не е красавица, но е симпатична и поддържана жена. Както обясни, става рано, за да работи. Да снимаш и да се оправяш с обаждания и пратки не е толкова лесно. Грижи се добре за дъщеря си.
 На мен винаги ми е било чудно какво харесват богатите мъже в "красавиците" с изкуствени скули, джуки като на пате, нарисувани вежди, мигли, които всеки момент могат да се отлепят,чужди коси и тонове грим, които на всичко отгоре не умеят и нищо. Ами ето - харесват ги, че се и женят за тях. Защо и Василена да не намери кой да я хареса, на нея поне не й личи да е изкуствена.

Общи условия

Активация на акаунт