Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 736
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Някой знае ли какъв е фейсбукът на дъщерята на Таня? Интересно ми е да разгледам къде живее и дали наистина е живяла в къща, в "полите на Витоша".
Аз я бях открила, но честно казано не помня нито името, нито Фейсбука ѝ. На снимките не видях дете, а тя изглежда авантюристично усмихнато момиче, което обича природата. Снимките бяха в планините, нямаше къща.

# 1 951
  • София /Абсурдистан
Едва ли тази къща е нейна. По-скоро е на бившия.

# 1 952
  • Тра-ла-ла
Едва ли тази къща е нейна. По-скоро е на бившия.
На профила си е с мъжовата фамилия и обща снимка с децата и мъж.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 17:35 от Джулая

# 1 953
Да не се е събрала с бившия?

# 1 954
Дъщерята на Таня колко деца има? Не е ли една дъщеричка в 1 клас. Нещо такова помня. Мислех,че другото дете-момченцето е от сина на Таня.

# 1 955
  • Тра-ла-ла
2 деца има дъщеря й.

# 1 956
Значи, спомням си нещо странно - на сватбата на Таня и Светозар, когато се ръкуваха с роднините Светозар подаде ръка на дъщерята на Таня и след това на някакъв млад мъж и каза: "Зетя, предполагам", тогава въпросният мъж отговори: "Кандидат-зет". Останах с впечатлението, че това е новият мъж на дъщерята на Таня. Може и да греша, де. Това във връзка с апартамента - може би скоро ще се изнесат и Таня ще остане сама (вероятно и синът и е временно там). Искрено се надявам Таня да си намери адекватен и достоен мъж, какъвто заслужава. Светозар определено не е такъв!

# 1 957
  • Тра-ла-ла
Значи, спомням си нещо странно - на сватбата на Таня и Светозар, когато се ръкуваха с роднините Светозар подаде ръка на дъщерята на Таня и след това на някакъв млад мъж и каза: "Зетя, предполагам", тогава въпросният мъж отговори: "Кандидат-зет". Останах с впечатлението, че това е новият мъж на дъщерята на Таня. Може и да греша, де.
Има логика. След като го казваш....си обяснявам някои въпросителни, които ми изникнаха.

# 1 958
Да, и аз го чух това и явно дъщерята на Таня има нов партньор.

# 1 959
Да, и аз го чух това и явно дъщерята на Таня има нов партньор.
Аз пък мислех, че това е дъщерята на Светозар и за бъдещия зет се отнасят тези думи ...Joy

# 1 960
И аз мислех, че е за годеника на Лисковата щерка.

# 1 961
Между другото Лиско говори, че Таня не е преживяла загубата на съпруга си и т.н, но по-скоро той демонстрира това в профила си-  изглежда много да тъгува по бившата си, имаше снимки и коментари колко красива и фина жена била, един вид неповторима. На снимката, която видях, си е хубава жената...

# 1 962
  • София
Между другото Лиско говори, че Таня не е преживяла загубата на съпруга си и т.н, но по-скоро той демонстрира това в профила си-  изглежда много да тъгува по бившата си, имаше снимки и коментари колко красива и фина жена била, един вид неповторима. На снимката, която видях, си е хубава жената...

На Лисундер постовете му са или тъпи смешки, или хвалби. Когато говори (пише) сериозно, нарочно вкарва нещо, с което да се похвали - приятелства, връзки, жени, дейности... Съвсем целенасочено говори, че и със снимка, как покойната му съпруга много го обичала и била много красива. Парад и показно - вижте ме, някой ме оценява.

# 1 963
На Таня дъщерята пишеше тук, но спря.

# 1 964
  • София
Под този пост във ФБ откривам доста "познати" имена - физиономии. https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/photos/pb.385566498287957 … ype=3&theater  Защитничките на Лисун са 2-3 негови приятелки от постовете на стената му. Валя Михайлова е най-активна. И обикновено злобно коментират, че Таня била "бабичка". Интересно ми е, как не са пристигнали тук да похвалят Зарко. Поне една ще има профил в бг мама. По едно време се появи той самият тук, но не издържа.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 20:00 от Монако

Общи условия

Активация на акаунт