Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 101 842
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 120
За варовика има препарат под 2лв...едно цилиндр.шише е...не е с пръскалка, но чисти добре с гъба.
От Лидл ли? Би ли показала кой е?
https://www.google.com/search?q=lidl+anti+kalk&tbm=isch& … c=WsxO_CkxqJeUlM:

# 121
  • Пловдив
За варовика има препарат под 2лв...едно цилиндр.шише е...не е с пръскалка, но чисти добре с гъба.
и аз все го гледам и се чудя дали ще свърши работа...а за пералня дали ще става?Ако се изсипе като другите препарати?

# 122
Само че има на картинката друг смесител..стоящ.
А..не е за перални. За там или двете шишенца по 250мл, които тази седмица ги пускат, или таблети имитации на калгон.

# 123
  • Бургас
За сметанката пак...  Гъстата 22% си е със същия състав както и по-мазната - само сметана и карагенан. За тези дето се чудеха какво ли има вътре. Същото, но обработката явно е друга. Вкусът ѝ си е абсолютно нормален, като на сметана и определено е за готвене, не за кафе или други цели. Въпреки това, аз си оставам на 30%, защото кеф ми крем за торта, кеф ми за готвене, кеф ми за кафенце, че вече рядко го пия разредено и кутийката с неподсладено кондензирано мляко, дето ползвах досега, аха да бомбира. Та тъй Simple Smile

Загледах 2 нови артикула - от малките шишенца с есенции, освен ванилия и ром, има вече и лимон.
 А при замразените неща има полуготови свински шницели от контрафиле. 2 броя, с панировка, 5лв.

От малките бисквитки със звездичките взех и от двата вида да опитаме - има шоколадови бисквитки с бяла глазура и нормални бисквитки с шоколадова глазура.
Дребен отдавна мрънка да съм вземела най-накрая тортила чипс, че като открие на някой рожден ден, все търчи да си тъпче устата, и днес се прежалих да взема един пакет. Приятно ме изненада съдържанието: само царевично брашно, слънчогледово масло и сол. Не че е първа полезност все пак, ама нейсе Simple Smile

И да се оплача от хорската простотия - какъв дебил може да си, за да отвориш разкъсвайки здраво картонена кутия с еднократни ръкавици, да си сложиш 2 (да, две!!!) ръкавици, после да ги изсухлиш наобратно, да ги навреш пак и да си заминеш доволен?! Защо не мога да видя в действие някой такъв умник, че да го наредя аз, като не могат служителите Rage  За лош късмет, обаче, това беше единствената кутия от размера, който ми трябва, и я взех все пак, тъй като у нас тези ръкавици си вървят Rolling Eyes

Забърсах и 2 тарелки с бургерите, дето похвалихте и утре ще се утешавам мляскайки телешки луксове Joy

# 124
  • shumen
Стикита и при нас няма.
Вчера ходих да си търся стирка за под,но при нас не намерих.Но пък забърсах едни къси панталонки със смърфове на дребен с намаление 30 процента.

# 125
Може и така да е, но аз не вярвам на потребители, които чета за първи път в темата и във форума.
До Турция всеки може да отиде....въпросът е колко ще извади от джоб, за да доплати до "офертата".

Ти по принцип само на себе си вярваш и се опитваш да убедиш всички други да го правят, даже доста често досаждаш.
Нито пиша за първи път в темата, нито във форума. Даже и рецепти за зайчета пускам, които после си приписваш.

# 126
Кокосовото масло Vita Dor, което е до маслата, в кутия не в буркан - хубаво ли е? Нещо много ниска ми се стори цената.

# 127
Кокосовото масло Vita Dor, което е до маслата, в кутия не в буркан - хубаво ли е? Нещо много ниска ми се стори цената.

Обезмирисено е и НЕ е екстра върджин. С термична обработка е. По спомен. За готвене го вземат....който не обича миризмата на кокос.

Може и така да е, но аз не вярвам на потребители, които чета за първи път в темата и във форума.
До Турция всеки може да отиде....въпросът е колко ще извади от джоб, за да доплати до "офертата".

Ти по принцип само на себе си вярваш и се опитваш да убедиш всички други да го правят, даже доста често досаждаш.
Нито пиша за първи път в темата, нито във форума. Даже и рецепти за зайчета пускам, които после си приписваш.

Ами не ти вярвам. Точка. Мое право е. Няма какво да се обиждаме...не сме в детската градина Wink
Не мога да ти помогна и за досадата...сори.

# 128

Ами не ти вярвам. Точка. Мое право е. Няма какво да се обиждаме...не сме в детската градина Wink
Не мога да ти помогна и за досадата...сори.
[/quote]

Можеш, можеш, просто се осъзнай вече, темата не е твоя собственост. Предполагам само, ако те вземат безплатно на почивката ще повярваш.
Обида никъде не виждам.

# 129

Обезмирисено е и НЕ е екстра върджин. С термична обработка е. По спомен. За готвене го вземат....който не обича миризмата на кокос.
Значи не е супер зле. Взех го, утре ще го пробвам.

# 130
Здравейте,
миналата тема почти изпуснах, но..да пиша, че има яйцеварки на 30 лв в Тмаркета , а и в делимано сигурно. Не са от лидл, но май пита една фенка преди кога ще пуснат пак, еми има на друга марка. Моята е делимано и съм доволна. Лидълската е малко по-различна, но върши същата работа, та...ако някой закъсал за яцеварки да види и там (не е лидълско, извинявам се)
И сега да не ме нападнете на тема яйца. Моите са по-хубави от вашите сварени Joy

# 131
  • shumen
В Лидл има ли от немското масло с кравата?

# 132
Вчера ходих да си търся стирка за под,но при нас не намерих.
Тъкмо си мислех, че само в нашия няма Simple Smile

# 133
  • Mostly in my mind
В Лидл има ли от немското масло с кравата?
Не.

# 134
Течният сапун от XXL опаковката на гъстота как са? Като тези от литър ли? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт