🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 600
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
В 5-ти сезон. Галя искаше да е шеф, а Пешко се ослушваше.

Накрая Галя сама тръгна да преговаря с Фотев - онзи прословут разговор в колата му, където той я пробва на какво е склонна, за да заеме мястото.

# 211
  • София
Галя не беше ли шеф на гинекологичното отделение когато Захариев беше директор на Св. Кирил, а Фотев собственик  Simple Smile

# 212
Точно. Пешко обаче беше временно. Върна си се като лекар, а Фотев сложи Стаменова за директор на болницата.

# 213
  • София
Това е абсурдно просто  ooooh!
Няма как да е реалност, сигурно нещо сме пропуснали или е било някакво затъмнение  Laughing

# 214
  • София
Дяволо, Галя стана шеф докато Пешко беше директор, после, когато Фотев назначи Стаменова Захариев искаше да напуска, но го убедиха да остане единствено като лекар. А в 6-ти сезон Галя гледаше бебе Simple Smile и нещата се подредиха, доцентът отново е завеждащ гинекологията.

# 215
А в хирургията си имаме доцент Банков, обаче шеф е Романова, пък на спешното е Пенев Grinning

# 216
То вече остана ли нещо, което да е правдоподобно и поне малко да се доближава до реалността?

# 217
То вече остана ли нещо, което да е правдоподобно и поне малко да се доближава до реалността?
Жекова! Joy

# 218
Никога и почти нищо не е правдоподобно и близко до реалността.
Сега и предстоящият разрив между Карагьозов и Банков е измъчен и измислен. Какво точно искат да предизвикат с него не е ясно?

# 219
Сеир... 😒

Не съм от тези, които държат всичко да е изпипано до последния детайл, наясно съм, че гледаме художествена измислица и за да се случват нещата, трябва да бъде поукрасено, но понякога дори елементари сцени нямат логика и смисъл, да не говорим за по-сложните казуси...
Съвсем малко е нужно да се постараят, за да изглеждат линиите по-достоверно от уважение към зрителя, все пак.
И то на фона на претенциите за най-успешен български медицински сериал и каквито там заслуги претендират да имат към лекарската гилдия.

# 220
И аз св чудя какво целят с драмата между Банков и Христо. Големи мъже, лекари при това, го играят на детската градина. Ти що ми кихна върху детето - сори, ще си направя сепуко... Ми съжалявам, но просто е смешно. Много е знаел Банков, че е носител на инфекция и че ще зарази детето. Сеир да има, нищо, че е безсмислен.

# 221
Тук в темата прочетох, че Вергов има ангажименти и ще напуска сериала.  Вероятно скандала е във връзка с това. Да се скарат двамата и Банков да напусне. Друго не ми идва на ума.

# 222
Хм, ми да замине при Виктория във Франция и готово, за какво драматизират излишно...

# 223
Идвам да обясня защо са се скарали Банков и Карагьозов, както и други интересни неща от седмицата. Време е за куку руку анонс Joy

Съдбоносни решения, драматични събития и спиращи дъха емоции в новите епизоди на Откраднат живот.

Пред поредни изпитания на съдбата, тялото, духа и ума са изправени героите на болница Свети Кирил (Анонсаджията обърква името на болницата, а феновете се чудят да не би да гледаме вече и двете болници).

Промени има у четириъгълника ЗахароГрънчарови. По време на операция доктор Поли се свлича на земята (пада й кръвното). Нашият Петър я взима на ръце и я води до стая, където я оставя и отива да й купи шоколад. Неволен свидетел на всичко, без припадъка, става Галя, която интерпретира  видяното грешно. Как ще реагира тя? При кого ще отиде - Петър, Поли или ще се върне при Орлин? Какъв шоколад е купил Петър - бял или черен?

Тежки дни настъпват за най-добрите приятели Банков и Карагьозов. В приятелски разговор за футбол става ясно, че единият е от Левски, а другият е от ЦСКА, даже има татуиран "к** за Левски" на гърдите си. Как ще реагират на това епохално разкритие? Дали ще разделят болницата на две като стадион преди дерби или ще решат дружно да мразят Славия?

Несгодите застигат и Ина Фотева. След Стаменова, сега и Врабчев започва да й обяснява как Фотев е жив. Ина решава, че и той е болен и поставя болницата под карантина, докато не се разбере какво има във въздуха, че подчинените й полудяват. Отвън Иво се смее ехидно и си върти бастуна.

Огромно изпитание се наложи да преодолее и доктор Табаков. Талантливият  неврохирург е изгубил късметлийската си кърпа и отказва да оперира без нея. Барикадирал се е в лекарската стая и дори Огнянова не успява да го извади от там. За щастие Магда е винаги насреща - тя има резервна шапчица за всеки хирург и успява да спаси положението.  Но ще приеме ли доктор Табаков новата шапчица???

Тези и други събития ще станат част от живота на зрителите на най-успешния медицински сериал - по Нова, от 20:00 часа.

П.С. Пепе ще е жив и здрав.

# 224
Честно казано и Вергов и Карамазов по-добре да напуснат,като не успяха да им измислят хубави истории.За какво да стоят и да се мотаят по коридорите,като мухи без глави Simple SmileЕ тогава вече сигурно и ще спра да гледам сериала,но предполагам Милошев/ица няма да страда от това Grinning

Общи условия

Активация на акаунт