Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 29

• 56 782
  • 756
  •   2
Отговори
# 255
Ами аз бях напрегната по време на прегледа, заради тази студенина, която излъчеа. Все едно насила я карам да ме преглежда и няма да й платя след това. Сериозна, даже леко намусена... И не е да е мълчала през цялото време, а беше крайно лаконична, а можеше обяснява какво вижда и да казва, че всичко е наред. Тръгнахме си с неприятно усещане от кабинета й, въпреки че всичко с бебето беше наред.

# 256
Simka92 и аз си бях записала час в МЦ Марковс преди първия преглед при Апостолова, по време на прегледа й те ме пита дали съм се насочила вече и като й съобщих, нямаше никакъв проблем. Напротив, останах с впечатлението че със Д-р Павлова се познават много добре. И на втората бях при нея и останах много доволна. Мила и любезна е, обяснява, не се чака много - ок 5 Мин някъде, което за мен не е нищо за такъв кабинет. Но часовете си запазвах около месец  предварително

# 257
Здравейте момичета. В Крайна сметка записах във Фемина при Цолова. Четох доста добри отзиви за нея. Надявам се да остана доволна. За втората ще имам предвид доста от по-рано да запиша час в Марковс.
Благодаря много за съветите и препоръките.

# 258
Здравейте момичета. В Крайна сметка записах във Фемина при Цолова. Четох доста добри отзиви за нея. Надявам се да остана доволна. За втората ще имам предвид доста от по-рано да запиша час в Марковс.
Благодаря много за съветите и препоръките.

На мен Цолова ми следи цялата бременност. Страхотен специалист. Ще останеш доволна

# 259
Здравейте,
Аз се следя от 12та седмица при д-р Богданова. Личното ми мнение е, че в болница Токуда чакането за преглед е дълго, защото я викат в отделението. Прегледите в Св. Петка са организирани, точни и достатъчно продължителни. Тя е мила, отзивчива, отговаря на въпроси. Разбира се като всеки специалист с ограничено време се радва на пациенти, при които няма излишна драма. Тя е не просто акушер - гинеколог, а специалист по фетална морфология, с което си гарантирате, че бебчето ще е еднакво проследявано при всеки преглед, а не само по време на 3те морфологии. Което разбира се обуславя силния интерес към нея и натоварения график. И въпреки това на мен винаги ми е отговаряла когато съм й писала в същия ден, разглеждала ми е изследвания, давала ми е предписание с приема на какво да продължа и на това, което да спра, самата тя ми е пращала резултати, които са ми излезли от микробиология. Пак бих избрала нея Simple Smile

# 260
Момичета, един хипотетичен въпрос, ако всичко е наред с бебетата, има ли ограничение колко килограма трябва да са, за да ги изпишат. Четох, че в Майчин дом ако са добре като развите, трябва да са 2100 гр и може да изписват. Питам понеже съм с близнаци и ще раждам там, а майка ми вика, еми едно време трябваше да станат 2500 гр за да изпишат бебето от болницата.

# 261
  • София
Момичета, един хипотетичен въпрос, ако всичко е наред с бебетата, има ли ограничение колко килограма трябва да са, за да ги изпишат. Четох, че в Майчин дом ако са добре като развите, трябва да са 2100 гр и може да изписват. Питам понеже съм с близнаци и ще раждам там, а майка ми вика, еми едно време трябваше да станат 2500 гр за да изпишат бебето от болницата.

Моята буболечка се роди в Токуда, в 27 седмица. Стоя 3 месеца в неонатологията. Изписват ги около 2,200 кг, стига всичко да е наред със здравословното им състояние, да се хранят със шише. Имай предвид плащането в неонатологията, ако се родят преждевременно ( не дай Боже ).Все пак са две бебета .Плаща се около 1200-1500 лв на месец за 1 бебе

# 262
  • София
За близнаци следят темпа на наддаване, не толкова да стигнат определено тегло. Това е за близнаци родени близо до термин и без усложнения.

# 263
Здравейте, има ли в Токуда спешен АГ кабинет и ако може да ми кажете къде се намира

# 264
  • София
След 19ч се влиза през входа на спешното, от регистратурата ще се обадят на дежурния АГ и ще Ви насочат.

# 265
А още ли взимат 145 лева за ехография и преглед в спешния кабинет?

# 266
Аз съм ходила веднъж на спешен, взеха ми 75, но само на ехограф ме гледаха, без магаре.

# 267
Объркала съм горе... Не 145 лв, а 125 лв ми взеха януари, като отидох в 5 г.с с кървене. Разбивката беше 75 лв за ехограф и 50 лв за преглед.

# 268
Аз бях на спешен кабинет в началото на май с кървене, взеха ми само 75лв.
Прегледаха ме на ехограф и на магарето....
Не знам дали е от значение, но се следя там.

# 269
  • Благоевград
Здравейте !

Преглеждах и в старите теми, но като цяло е минало и време от някои мнения тогава, за това питам тук и ще се радвам ако някой може да ми помогне - решила съм да раждам в Токуда, но държа ако всичко е наред и може да бъде естествено. Може ли да ми препоръчате лекар, към когото да се обърна за естествено раждане ?

Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт