Пазаруване от Amazon - тема №83

• 65 221
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/presa/subirai-tochki-i-kupi … ectiveclean-4300-електрическа-звукова-четка-за-зъби

A тази четка много по различна ли е от Даймънд Клийн?

# 406
  • София
Благодаря на всички включили се. Сядам да разледам предложенията.... И да мисля
Но да, прави сте, може и с една четка и 2 глави.... то почти същото с двете чеки понеже са с едно зарядно и горе-долу пак така, за дълги пътувания ако иде реч няма как. Пък у дома може с едната четка само.Мерси отново

# 407
  • София
Yangdze от 5-6 г сме с такъв тип четки. Винаги сме имали по 1 бр за всеки, а не една за всички. Не съм се и замисляла да си сменяме главите само, ами като тръгна командировка как ще си мия зъбите. Имай предвид, че веднъж като свикнеш с ел четката после с обикновенна четка имаш чувството че не си си измил зъбите.
Последно взех този комплект за 85 евро https://www.amazon.de/gp/product/B07DMJG9YS/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1
62 хил оборота и 2 програми. Базов модел, евтин, издръжлив. В къщи сме общо с 3 бр четки за възрастни и 1 бр детска.

# 408
  • София
Така е , и тези ми харесаха , два броя.... А с едно зарядно ако сме, да речем двамата с две четки и ядно зарядно, как, бива ли? Т.е колко време ще кара едната четка с едно зареждане?

# 409
  • София
Така е , и тези ми харесаха , два броя.... А с едно зарядно ако сме, да речем двамата с две четки и ядно зарядно, как, бива ли? Т.е колко време ще кара едната четка с едно зареждане?
С едно зареждане трае около седмица - 10 дни. Не ви пречи да сте с едно зарядно. Ако пък се окаже проблем, винаги можеш да си купиш едно зарядно допълнително или в последствие ако взимаш четки на децата и те пак са Филипс соникеар, то ще ползвате и техните зарядни. В последствие може и уредчето за дезинфекция да уцелиш намалено и т.н. това са все неща без които можеш в началото.

# 410
 Whistling Whistling върнах веднъж с бг пощи - скед 10 дни получих @, че ми възстаовяват сумата, сега  обаче минаха повече от 20 дни - в сайта на бг поши има инфо само до напускането на страната, а за Великобритания - нищо?
Къде мога да проверя какво става с пратките които съм върнала?

# 411
  • Sofia
Ако имаш номер ето тук
www.17track.net

# 412
Пробвах го - излизат само до София пак
RI250294648BG това е номера

# 413
  • Sofia
В момента пътува, в транзит. Като стигне някъде ще отразят.

# 414
преди 15 дни е излязла от БГ пратката, трябваше да е пристигнала и отразена вече, айде, там Великден беше... ама на стоп да пътуваше щеше да е стигнала? Thinking

# 415
  • София
Пробвах го - излизат само до София пак
RI250294648BG това е номера
В темата за ebay момичетата коментираха, че пратките за Англия, с проследяващ номер след напускане на страната не могат да се проследят нататък. Хубавото е, че Амазон са коректни и ще се разберете.

# 416
Може да се проследи в сайта на английските пощи.Коментирахме го в предишните теми и за немския амазон и за испанския,изобщо за европа.Като влезе в страната към която го пращаш ,в интернет страницата на националната им поща можеш да проследиш.Тука идва въпроса как се казват пощите им?

# 417
  • София
Royal Mail?

# 418
  • София
Може да се проследи в сайта на английските пощи.Коментирахме го в предишните теми и за немския амазон и за испанския,изобщо за Европа. Като влезе в страната към която го пращаш ,в интернет страницата на националната им поща можеш да проследиш.Тука идва въпроса как се казват пощите им?
royalmail.com са английските пощи. За Германия съм сигурна, че се проследяват пратките в сайта на deutschepost.de За Испания, Италия и други предполагам, че също може да се проследят. Проблемът е с пратки за  Англия!

# 419
на 26 амазон са отразили, че са получили пратката - все пак остава въпроса как да проследявам с Roial mail - те дори когато Амозон пращат до британския адрес не пущат проследяващ номер.

Общи условия

Активация на акаунт