Пазаруване от Amazon - тема №83

• 65 219
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Най-накрая си поръчах яке. От доста време следя, но пък нередовно. Ето това е:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07BB5RVWL/ref=ox_sc_saved_image_1 … 8XB7XF&psc=1#

Вчера беше на отлична цена 34 евро, след това се вдигна веднага.

# 421
Христос Воскресе!

Пратката ми е изпратена с АТП пост, трябва да я получа с МБМ експрес предполагам. Идея как да проследя товарителницата в България?

# 422
  • София
На сайта на МБМ... ужасни са като услуга. 5 пъти да се уточните пак няма да е последното:
четвъртък - дебна да сменя адреса, нищо че не я виждам да е влязла звъня в пъти за да кажа че е дом. адрес, няма смисъл да се ходи там.
петък сутринта е "късно за смяна", отлагаме за понеделник В същия ден малко преди да си тръгна от работа добре, че закъснях ми звъни куриер, че е дошъл на адреса...
Това е вторият ми опит с тях. След първия жалба щях да пиша. 3 дни ме можах да си получа нещата...
За съжаление мисля, че тези дни ще ми се наложи пак да си комуникираме.... Предполагам, че и моята пратка от събота ще е с Австрийските пощи. Confused

# 423
Аз успях да проследя до 25ти движението на пратката. В МБМ няма никаква информация.
Последната ми пратка пристигна с тях и бяха учудващо точни. Сега се чудя да ходя ли сутринта до работа или като ми звъннат да я отложат за четвъртък. От нас до работа са ми 15мин шофиране и едва ли ще ме изчакат да се вдигна да ходя.

# 424
Намалени различни номера на ботуши за момчета на Геокс https://www.amazon.de/dp/B0792L2P96/ref=pe_3044161_185740101_TE_ … em?th=1&psc=1

# 425
Здравейте, сигурно някой е питал, но дали има уловка за тези 10 паунда купон при пазаруване от приложението за първи път. Наистина ми приспада парите, но все пак да питам.
   Каква е разликата между първия и втория начин на доставка в снимката. При маркиране на първия не ми начислява такси, но дали няма уловка?

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 14:56 от silvi_7878

# 426
Никакви уловки няма. Колкото ти излиза на последната стъпка, толкова ще платиш. С уловки не се става най-големият магазин в света.
Вторият начин на доставка е за по-ранна дата, затова доставката е платена.

# 427
От къде мога да поръчам изгодно шишета medela от английски сайт моля

# 428
Да препоръчам тези кърпи. Освен за прозорци добре полира и батериите в банята. Ползвах зелената от комплекта. Има и специален комплект за баня и за кухня, но още не съм ги получила. Идеални са за допълване на поръчка  за БД или Събскрайб енд Сейф абонамент.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B013QKE7PO/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 429
Не мога да разбера защо всеки път като направя поръчка от amazon  ми блокира първоначално около 2.27 лв, а останалите ми стоят по сметката. Много по-късно ми дърпа и тях включително тези 2. 27 лв, които са извън сумата в пръчката. На какво може да се дължи това. Поръчах в лева.

# 430
Тези 2лв само ги блокира. Явно всеки път като пускаш поръчка си въвеждаш картата на ново. Моята си е запаметена в акаунта и не ми блокира 1 паунд вече.

# 431
А дали има вариант да ползвам за втора поръчка тези 10 паунда. Ако вляза с акаунта на мъжа ми и инсталирам на неговия телефон приложението, но за втори път с моята карта дали ще стане?

# 432
И моята си е запаметена ,ама ми блокира 1 паунд.Всеки път.

# 433
И моята си е запаметена ,ама ми блокира 1 паунд.Всеки път.
А после освобождава ли ги?

# 434
Да освобождава ,ама след 45дни. И понеже много често поръчвам и все имам надробени едни блокирани суми.Много ме дразнят ама нищо.

Общи условия

Активация на акаунт