Магията на изтока - тема 57

• 20 657
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • MJF
И Донг Ук така го дадоха че в началото не го познах  Laughing. Тъкмо измърморих че пак им липсва гребена на тез и го махнаха  Mr. Green. "Аджумата и младока" след като си изясниха,
Скрит текст:
че имат различни позиции по бъдеще на връзка, очаквам до края да мъдрят по липсата на въпроса. Така поне ще остане време и за другото/другите.

То реклами в рекламните паузи, ама когато ми се врат нон стоп пред очите.... става една голяма антиреклама и нищо повече за мен. Peace

# 436
Boy For Rent
Харесва ми.Забавен и леко се гледа.
Какво излезе - двете момичета си наеха момче,за да впечатлят друго момче и за да е по-забавно на зрителя се размениха.Тя1 ще дразни гаджето си с любовта на Тя2,а Тя2 ще дразни любовта с гаджето на Тя1.Чудесно го забъркаха.Коя с кой ще остане накрая???То е ясно и не очаквам изненади,но все пак.Също е ясно,че това е последната им работа за Boy For Rent
Бадз и Смайл  са по-сладки и забавни от другата двойка,но другия Той (може ли да му викам Кирето?)е по-хубав,но другия все си намира повод да се съблече.Пък може този който играе  Бадз да е по-хубав.
Не мога да реша. Blush
Това след 4 епизода.

# 437
Днес един санг намджа (истински мъж) постъпи на служба в корейската армия.
Ще ми липсва. На Корея са и нужни повече звезди като него - скромен, не обичащ да се шуми около името му, а толкова талантлив певец и актьор.

Да му е лека службата! За останалото - той си го може и няма да се посрами.

# 438
Добър вечер на всички! Как сте? Аз продължавам с Cruel Romance. Изгледах 15 епизод. Появи се една кандидатка за по-малкия брат. Иска ми се да го видя щастлив, но ме съмнява. Не заради друго, но нали трябва да има някаква драма. Та ми се струва, че той ще пренебрегва новото момиче заради главната героиня. Пък може и да греша.

Все се каня да питам тези, които преди са гледали сериала, разбрахте ли защо главният герой винаги носи една ръкавица? Направи ми впечатление, а не мога да си го обясня. Иначе в последните епизоди, които гледах (вече съм до 18), имаше наистина хубави сцени между двамата главни. А малкият брат ме изненада неприятно. Използва онова момиче за целите на бизнеса. Вярно, че след това се осъзна и съжалява, но беше късно. Чудя се дали сега, когато тя му заяви, че излиза от живота му, няма пък той да хукне след нея?

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 14:30 от bell_87

# 439
Arthdal Chronicles
еп.9
Един от неанталците,които се появиха май е  Рагаз и когато се размина с брата на Катеричката се усетиха.
Този с маската ,който е при  Тагон дали е игот?Но ако беше щеше и него да го скрие и определено щеше да успее да победи Му Пек.
Става все по-интересно и с Таня и наследниците на Асасин.

# 440
Този с маската е наказан да мълчи за нещо, което е сгафил в миналото. Не мисля, че е игот, но кой знае. Той и Рагаз беше мъртъв, ама еле го на, появи се жив. Не, че имам нещо против  newsm08.

Designated Survivor: 60 Days
Римейк на американския. Започна обещаващо. Чи Джин Хи е добър избор за ролята на неочаквано станалия Президент. Да видим как ще продължат.

# 441
  • BG
2в1, препоръчай някой семеен корейски, моля, от 50 серийните.

# 442
Този с маската е наказан да мълчи за нещо, което е сгафил в миналото. Не мисля, че е игот, но кой знае. Той и Рагаз беше мъртъв, ама еле го на, появи се жив. Не, че имам нещо против  newsm08.
Бая е сгафил,щом освен с маска трябва и да мълчи.Тагон ли му е измислил наказанието??
Значи е Рагаз.Няколко пъти връщах и пак не бях сигурна.Явно не са ги избили както си мислят,почнаха да се появяват иготи и неанталци.

The Untamed
Видях двата преведени епизода.
Предишните китайски,които гледах текущо ги превеждаха по-бързо. Imp
Приемам свободната интерпретация на сценаристите,но все пак ми се иска в някои моменти да крещя "Защооооооо",приемам също,че не са имали достатъчно средства за ефекти.Приемам,че мащабнос няма да има.
На екипа е отнело почти 3 години за заснемането и монтирането на сериала.Вероятно съм разглезема,защото не съм очарована от ефектите. Blush
Оценявам факта,че дрехите на  Wei Wu Xian са различни в ретроспекцията и сега.Беше ми объркващо докато разбера какво става в анимето.
ОСТ-то на анимето е по-добро,но и това не е лошо.Почвам да свиквам с китайските саундтраци.Заглавната песен се пее от водешите актьори
Предполагам,че ще го изгледам,ако не ме издразнат много.Знам,че е невъзможно да бъде 100% перфектен,но промените до сега са поносими,а ако продлжат да носят положителни емоции -защо не.
Кастът - бива.Все пак още не съм ги видяла да се разгърнат.
Винаги съм си мислила,че ако трябва да изиграеш дъвро ще е лесно,но почвам да си мисля,че не съм съвсем права.

# 443
  • София
Тези дни гледах Rain or Shine с Junho от  2PM -  не бях гледа този сериал, но ми хареса. Той много ми харесва не само като изпълнител, но и като актьор, вече, с този сериал, мога да кажа, че всичко с него съм изгледала и сега ще чакам нещо ново. Има два заснети с него филми от тази година, но още е рано. И по този повод ме обхвана   голяма носталгия  по песните им и от два дни ги въртя нон стоп. Да ви припомня една от хубавите им песни, големи сладури са всички те. Revolving Hearts Всъщност като гледам всички с изключение на Junsu са играли във филми и сериали.

Сега ще слушам песните на BEAST, които също много ми липсват Purple Heart

Чакам  бг превод на 9 и 10 серии на Arthdal Chronicles, но май няма да го дочакам и днес ще си ги изгледам с руски субтитри. Значи Рагаз се появи, ще гледам.

Voice 3 завърши с отворен край за четвърти сезон, но дали ще има такъв... Беше доста кървав този сезон.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 23:22 от freedoms

# 444
Гостче, в момента върви Mother of Mine, но на мен не ми е много интересен и само прехвърлям някоя серия от време на време, колкото да видя какво става. Преди това бяха My Healing Love и My Only One. Погледни ги, но като цяло напоследък не бих казала, че има наистина хубав семеен сериал, който да препоръчам.

Designated Survivor
И втори епизод беше добре. Не съм гледала оригинала, но мисля да го направя, за да видя те как са развили историята, защото тук обявяването на военно положение придобива доста по-различен смисъл като имаме в предвид горчивия опит на корейците с управлението на военните. А, точно това беше проблемът в епизода и предполагам, че и занапред военните ще продължат с опитите за завземане на властта.

Partners for Justice също продължава да ми харесва. Да похваля Но Мин У. Чудесно се справя с ролята си на лекар с психични проблеми.

# 445
freedoms,сори,че издадох за Рагаз и развалих изненадата.Вече ще ползвам спойлер.Hug

Онзи ден като исках Weir ,защо не ми дадохте да чуя как свири на чинии,а?

# 446
  • София
2в1, не ме притеснява това, аз така или иначе чета спойлерите. Изгледах двете серии, определено сериала е интересен и актьорите добри, различен е от останалите корейски сериали, поне от тези от последните години.

Сега изгледах и последната излязла серия на  Angel's Last Mission: Love , дано не завърши трагично.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 23:23 от freedoms

# 447
  • София
Една много приятна песничка, поне за мен Yum

# 448
The Untamed
След 5 еп.
Не следва в романа.Има прескочени моменти,добавени моменти и такива,които се случват в неправилното време,но се случват.Също и герои,които не са си намястото или се появяват доста рано.
Продължава  да ми харесва.Все едно гледаш нещо за което имаш спойлер.Впечатляваща история и си има всичко са едно добро фентъзи.
Харесвам моментите,в които Лан Жан използва магия за мълчание. Joy
Останах малко разочарована от стената с правила на секта Гусу.Това са 1000 правила (към края са 3000 или 4000).Трябваше да е по-голяма, за да може Уей Усиен да плаче по патетично когато свърши ретроспекцията.
Надявам се да видя зайци и още повече (съмнявам се) едно дете посято като репичка.
Кастът - доволна.Винаги съм си мислила,че ако трябва да изиграеш дъвро ще е лесно,но почвам да си мисля,че не съм съвсем права.

Boy For Rent
Бадз,ти нечовешко създание такова.Разби сърцето на Смайли.Въобще незнам как ще изкупваш греховете си. Лош,лош,много лош Бадз.Трудно беше да се гледа.Иска ми се да можех да си пусна и следващия епизод.Мисля обаче да изчакам да излезнат всички и тогава да го изгледам,че епизод на седмица....Persevere
Другата двойка ми е скучна.Blush Някак си по сериозно и емоционално обременено е при тях.

Тайландците ще правят римейк и при това сериал на Turn Left Turn Right
Оригиналът е хонг конски,от далечната 2003 и с участието на Такеши .
Харесвам филма и си беше напълно достатъчен,но съм страшно любопитна какво ще направят тайландците.
Трябва да си го припомня.

# 449
Интересна информация. И аз се чудя как ще стане сериал от това. Трябва да има (прекалено) много пълнеж, иначе не знам. Е, когато е факт, ще го видим. Може пък да ни изненадат приятно.

Общи условия

Активация на акаунт