Магията на изтока - тема 57

• 20 647
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Корейският римейк на Hirugao -  епизод 1

Не започна зле, дори се движат по японския оригинал (повече отколкото очаквах).
Има шанс да се получи приличен корейски римейк.
Хубава двойка са Пак Ха Сон и И Санг Йоп. Отдавна не бях гледала екранна двойка в корейски сериал, която така да си пасва.

Китайски сладолед за горещото лято

# 451
Бел,ето трейлър.Ще има още 2 двойки.

Филмът е сниман по новелата на Jimmy Liao от 1999 със същото заглавие - "Turn Left, Turn Right".
В нея героите нямат имена,а са просто Него и Нея. Книгата се състои от подробни илюстрирации с малко текст в поетичен стил. Филмът успя да включи всяко едно изображение от книгата.
Вероятно главната двойка ще следва романа,а другите две ще следват въображението на сценариста.
Ако не друго го ще го излъчват по GMMTV,а те самите си качват сериалите в тубата с превод.Мисля,че главно техни продукции гледам.

# 452
Гостче, къде си? Качвам се на клончето при теб за Before We Get Married Wink. Главният голям сладурко, а приятелката на главната е страхотна -"Как заради едно дърво да се откажа от цяла гора? Не съм идиотка." Joy.

# 453
  • BG
Гостче, къде си? Качвам се на клончето при теб за Before We Get Married Wink. Главният голям сладурко, а приятелката на главната е страхотна -"Как заради едно дърво да се откажа от цяла гора? Не съм идиотка." Joy.
Тука съм, главния е много мой човек отдавна, много го харесвам, сериала и трепач, точно затова ще изчакам да го излъчат, за да не си развалям кефа с епизод на седмица. Откакто го споменах в спирита преди време, голямо гледане отприщих, хаха.

# 454
Ailee с песен за Хрониките.

Днес приключва втората част на сериала, а третата ще се излъчи през септември.

Вчера започна поредната кримка/трилър на OCN - Watcher. Добър каст. Режисьорът има няколко добри заглавия. Предполагам ще се получи нещо прилично.

# 455
Хубаво е ОСТ-то на Arthdal Chronicles.Не е като на 4-те Бога,но е хубаво.
Тъкмо ще имам време да забравя какво съм гледала.Заради Нетфликс ли са решили да го делят на сезони?
Катерицата като Сай ми харесва повече.  Ъм Сон ми идва твърде добър,твърде емоционален и първичен.

The Wolf с Darren Wang ще бъде излъчен тази година,дори този месец - от 27 юли.

# 456
  • DE
Той стана исторически тоя вълк Tired от толкова време го мотаят. Има още няколко дето са в девета глуха и или не ги излъчват или въобще няма да ги излъчат Grinning
Аз гледам позабравени любими като редувам от време на време с нещо японско.
"The Fox's Summer" първи сезон се поглъща наведнъж и вече към средата на втори става доста тегаво. Ако се редуцират повечето спомени, излишните драми на старите, ще е доста по прилично заглавие. Но с помощта на мишо всичко се гледа леко и приятно Mr. Green

# 457
Той стана исторически тоя вълк Tired от толкова време го мотаят.
И вероятно ще се окаже пълно разочорование.Дано не съм  лош пророк Innocent
Китайския Маугли в борба за справедливост, сила и любов.

# 458
  • DE
Щом не е излъчен има нещо гнило в Китай, едва ли е само партията майка Thinking

# 459
  • BG
Аз си припомних Defendant of Love и сега ще гледам Dragon Blood Series: Tiger, пишат голяма химия имало между Ким и Ананда, а и него не съм го гледала досега.
Tuon, забравих да ти пиша като пита за Weir и снимката с мотора, че всъщност той си пада по мотори и в реала и обича да хойка напред-назад с приятели с моторите.
Скрит текст:

# 460
Бел,ето трейлър.Ще има още 2 двойки.

Филмът е сниман по новелата на Jimmy Liao от 1999 със същото заглавие - "Turn Left, Turn Right".
В нея героите нямат имена,а са просто Него и Нея. Книгата се състои от подробни илюстрирации с малко текст в поетичен стил. Филмът успя да включи всяко едно изображение от книгата.
Вероятно главната двойка ще следва романа,а другите две ще следват въображението на сценариста.
Ако не друго го ще го излъчват по GMMTV,а те самите си качват сериалите в тубата с превод.Мисля,че главно техни продукции гледам.

Интересна информация за новелата, благодаря, че сподели. Доколкото помня, и във филма нямаха имена. Или поне не са ги споменали. Щом ще вкарат и други герои, ще има достатъчно материал за сериал.

# 461
Дисни пуснаха вчера първи тийзър на Мулан.

Дано са направили нещо прилично, че последните години гонят единствено милиардите, качество - никакво.

Изгледах първи епизод на новия японски сериал Coffee & Vanilla. Поредната екранизация по манга, ориентирана към подрастващи, отнесени от вихъра и летящи в облаците.
Харука Фукухара все едно са я извадили от Good Morning Call и са я напъхали тук. Една и съща, с това се харчи. Кавай, в Япония се държи на кавай-излъчването. С него можеш да правиш милиони.
Дори Сакурада ме дразни в последните години с ролите, които избира. Не е подходящ за ролята, дори е нелеп, но карай - за Япония става. Рисуваният герой е много по-интересен.
Манги, манги, само екранизации по манги и то безумно елементарни/повърхностни заглавия. Много свалиха нивото японците. Много. Обърнаха се към комерсиалното и загърбиха качественото, с което се отличаваха от всички останали азиатци.
Правят все по-малко човешки драми в добрия японски стил. Дори, този нов летен сезон, още не мога да намеря заглавие, което да следя.

Шо, buttzilla се разписа вчера. Бил е болен две седмици и затова е спрял до 8-ми епизод на Anata no Ban Desu.
Ще продължи и ще качи тези дни следващите епизоди, както и спешъла.

# 462
Eх,Гост,много е секси и искам да го гледам,но той се пъха в лакорните с 2 часа (+-) на епизод.
Как е в Тайланд - дадени канали работят с определени агенции ли?
Виждам,че GMMTV и LineTV са предимно с едни и същи (което обяснява защо ги разпознавам),а Channel 3 са с други.Мисля,че има и Channel 7.
Да кажем,че гроздето е кисело и,че Бъдещото гадже е по-хубав:joy:

The Untamed - oфициален трейлър
https://v.qq.com/x/cover/vbb35hm6m6da1wc/o0031sxqntz.html
Нали казах,че нямам нищо против промяната на действието,защото не би ми било интересно ако следваше точно романа...Обаче някои неща почват да ме дразнят.
Примерно Stygian tiger seal,който е създаден от  Уей Усиен да ми го разиграват като от ВНП - "Единствен пръстен ги владее, единствен той ще ги открие,единствен ще ги сбере и в тъмнина ще ги обвие" и всички се втурват да търсят частите,за да се издигнат в света на култивацията.Пфу Imp Така твърде много се отдалечават от новелата, от характера и мотивите на Уей Усиен.Мрън.То е ясно,че ще навържат нещата,но не ми харесва Persevere
Знам,че само аз го гледам,но мисля,че това,което виждам в еп.1
Скрит текст:
клановете да се избиват защото всеки иска да претижават печата,а Уей Усиен пада от скалата. Вероятно нещо се е случило когато са издирвали/укривали печата и  УУ е успял да се научи да борави с демоничните сили. Така ще стигнат отново до - прави го за всеобщото благо,но не е разбран,но приема последствията и стига до разкаянието.
И Лан Жан не би се раздилил с лентата на челото си, за да помогне на УУ да премине някаква бариера и то точно в този времеви момент.Не и не. По-вероятно е да го остави във водата да се гърчи и мрънка.

# 463
  • DE
Аз се метнах на предложението на Гост. Не бях гледала Ананд и още не мога да реше дали го харесвам. Определено е мъжествен и не зле изглеждащ, но още се чудя Thinking Grinning
Кимбърли е ясна, много я харесвам, но от 3те еп. които изгледах още няма химия, стараят се и двамата, но няма искри. С Марк още в първите им сцени си личат, тук още не.
Малко ми е като латино сапунка, но като няма нищо друго за гледане и това става.

# 464
  • BG
Тuon. и аз не съм много наясно, но принципно всеки актьор/актриса си работят с даден канал. Веир е звездата на CH7. Имат си и екранни двойки, които са любими на зрителите и често ги събират заедно, например Бари и Яя, Веир и Мин, Марк и Ким, Бой и Марги също са харесвани заедно, Сон и Вил ( от преди вероятно да се разделят) и т.н.
А това е гаджето на Веир- Bella (Ranee Kampen), тя е актриса на CH3.
Скрит текст:
дане, има си химия, даже имаше и целувка по устните, което за CH3 от 2015 си е направо събитие, самия начин по който я гледа дори е изпълнен с желание и страст, не знам, поне на мен така ми изглежда. Ananda ( не знам Ананд или Ананда го четем?) се е снимал предимно във филми, по-голям е с десетина години от Ким и вероятно опита му е достатъчен да се получат нещата, не знам Mарк да я е вардил, защото на снимките на A Lasso For A Swan четох, че е присъствал едва ли не неотлъчно, но все пак там Ким си партнира с Джеймс, така че напълно го разбирам Wink
Та за Ananda- на пръв поглед, чисто визуално, и на мен не ми хареса, дори се ядосвах, че са го избрали за гл. роля в тайската Тайна градина, но вече гледайки го  на екран е много магнетичен, поне според мен. Родителите му имат интересна история, въпреки че вече са разведени,вчера я четох, ще копирам от рускините-. Ведь история любви его родителей просто захватывающа. Его мама Кео Сирисомфон (Keo Sirisomphone) была спасена в 1977 году его отцом - австралийским журналистом Джоном Эверингемом (John Everingham), когда коммунисты захватили власть в Лаосе.
История его родителей была экранизирована в фильме "Love Is Forever" в 1983 каналом NBC
.

Общи условия

Активация на акаунт