Магията на изтока - тема 57

• 20 641
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • DE
А, снощи прочетох и за родителите  Grinning
Ананда е магнетичен е макар на пръв поглед не е уау. И той има хубави ръце и тяло и всичко ooooh! Mr. Green Тия тайци само в ръцете ги гледам, ма много красиви бе Heart Eyes повечето. Никак не ми се вписва в ролята на Бини. Като го преведат може и да му хвърля един поглед. Тайландците се справят доста успешно с адаптациите, много повече от корейците.
И Джеймс  ми харесва, но Марк е сред първите тайци което ме оставиха с отворена уста, много хубаво момче, още откакто го видях ми е любимец, а става и все по-хубав с годините.

# 466
Innocent
Дайте ги насам тези ръце.

Тези,които гледам са в графа агнешко.
Последно се запознах с Push Puttichai Kasetsin,който поне ми е набор
ръце
Скрит текст:

тяло

За него ли веднъж казах,че не става?Ако е "да" си посипвам главата с пепел и отивам да си сменям диоптрите.

# 467
  • DE
Пуш и аз не го харесвах в началото, прекалено сладникав ми бе. След първия изгледан с него сериал бе сред любимците ми  Grinning

# 468
  • BG
Пуш винаги съм го харесвала, макар че гледах снимки на някои актьори преди и след пластика, май беше сред тях и не ми хареса особено преди, Марк също беше там.
Ето го със съпругата му Jooy Warattaya Nilkuha,, двамата се запознават на снимките на общия им лакорн Kidding Destiny (смятам съвсем скоро да го гледам), тогава и двамата са били в отношения с други, дори Пуш зарязва  приятелка си, с която се е срещал няколко години, заради Jooy.
Скрит текст:

# 469
На тай вълна съм,но пък с Барон имаме годишнина. Heart Eyes
Точно преди една година на тази дата го гледах за първи в Bromance.
Все още не ми е напълно ясно какво ме впечатли,защото нито е от най-красивите,нито от най-чаровните, не е от най-талантливите и не е никак случайно,че се сдоби с прякор - Цупльо.Обаче успя да ме накара да гледам текущо и то цели 45 епизода,да следя в какво се снима и ОМГ да искам да го гледам (сюжета на The Lost Tomb 3 си ми хареса и без наличието на Барончо,но пък той е бонус).

Скрит текст:

и с любимата ми перука

и колко му ходи синичко

Heart Eyes

# 470
  • MJF
 bowuu
Tuon, честито.  Wink.
Сега да му мисли този барон, никакви почивки  Naughty, да снима и да снима.  Wink Laughing

rossonera,  Hug Hug за инфото за Anata no Ban Desu. Не е да не усетих че нещо пак дълга пауза се получи с превода но нали не ровя за инфо....., та ето значи каква била работата и надежда има.

Иначе изгледах The House on the Slope 4. Гледам внимателно и мълча. Забележки нямам. Развиват се образите причинноследствено и постъпателно.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 12:48 от Шошулчо

# 471
  • BG
дане, докъде докара Тигъра? Аз съм на 6 еп. и да ти кажа колкото повече го гледам Ананда, толкова повече ми харесва, направо съжалявам, че е снимал толкова малко лакорна, защото на филми не съм фен, много страстен  и изразителен актьор.

Малко снимки
Скрит текст:

И да покажа на Toun кой още се появи в 1 еп.(макар че гифчетата са от последния), той ще е главното действащо лице във втората част от поредицата

дане, обаче дамските превръзки, които и направи на острова в първите серии бяха един път hahaha

# 472
A,Тик Heart Eyes Heart Heart Eyes
Сигурно епизодите са по 2 часа.Scream

Доглеждам Friend Zone и то заради двойката Good и Boyo.

После мисля да видя Kiss Me Again.
Гост,ако си го гледала,свързан ли е със сезон 1 или може само него да видя.

# 473
  • DE
Божеее превръзките, спуках се да се смея hahaha
Аз съм готова, обаче към 7-8еп ми идеше да му налупя на главата тенджерата или да го ударя с една тава по кратуната  Crossing Arms Защо бе нужно всичко това, изтормози момичето, а тя го изтърпя Tired Айде нема нужда да ни показват как си дресират жените да са сгодни Close Говорете бе хора, с разговор всичко се получава.
Наивно някак се получи, не ми достигна страст. На моменти дори ми бе скучно и предвидимо. Въпреки Тик и Кен няма да гледам другите части, видях достатъчно. Имаше един разкошен екземпляр на трети план(кандидата на голямата сестра) Heart Eyes
Ананда е магнетичен мъж, бих го гледала и в нещо по съвременно.

Tuon, "Kiss Me Again" да не са тайландска адаптация на палавите целувки

# 474
Не мисля.Резюметат са различни.
Taйската версия не беше ли с участието на Майки???

# 475
  • DE
Ох, вярно беше с Майк Heart Eyes
Дали да не си пусна нещо с него Thinking Mr. Green

# 476
  • BG
1:50ч Laughing е един еп.
Можеш да гледаш втори сезон-Kiss me again, не са свързани двата сезона, но ще ти е ужасно скучен, дори БЛ линията е скучна и мудна, другите двойки също, единствено очилатката и избраника и бяха забавни. Аз не успях да стигна до финал. Aко ти се гледа още тайско, виж този http://doramatv.me/lovey_dovey, не знам дали е ОК, гледах само част от 1 еп.
С Пуш, мисля че от новите този ще си заслужава- The Fallen Leaf
дане, айде да метнем с тебе Exchanted Moon (2019), интересното е, че рускините са го превели до 10 еп, а до англ суб трудно може да се докопа човек.
Пп няма общо с Палавата целувка   Kiss me и Kiss me again

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 14:54 от нощен гост

# 477
Шо, и пети епизод на The House on the Slope е готов от два дни.
Гледам го и чакам финала тази седмица, когато HPriest пусне последния шести епизод.
Не съм очарована обаче от развитието на главния женски образ. Побъркаха и нея, започна да души дъщеря си, но я спряха на време. Пълна лудост, съвсем изтрещя от едно дело... Толкова лабилна, безхарактерна, изцяло контролирана от мъжа си, в нито един момент да не се опомни и да не разбере в какъв свят живее?!?

Чакам и английските субтитри за втори епизод на корейския римейк на японския Hirugao - Love Affairs in the Afternoon.
Проблемен е, защото е на частен/платен корейски канал и се оказа, че е наличен само за Северна Америка в платения On Demand Korea, а те още бавят втория превод.
Виждам, че проявяват интерес, а за жалост феновете на корейското и идея нямат, че това е римейк на японски сериал. В Корея "моралът" е най-важен и като се появи едно такова заглавие искат да видят.
Покрай корейския римейк сега проявиха интерес към японския оригинал.
Добре започна, но ще видим. В корейския са вкарали досадният дебнещ/слухтящ зад всеки ъгъл образ на свекървата, а в японския такова нещо нямаше. Много досадна, ейй, много.
Какво да ги правиш - корейци, без драми и досадни семейни образи не могат. Все слухтят и дебнат отнякъде. Ненужно разтягане на сюжета, отделно, че и епизодите ще са 16... Ох, корейска майко юнашка. То ще има драми, като ги хванат в изневярата, то ще се надигнат и хора, които да пазят "ценностите на корейското семейство". Цялата махала си време носа навсякъде.

# 478
Дане,само не и My Amazing Boyfriend 2.Не.
Обаче ако искаш да го видиш как денси от 27.00

Гост,аз не искам БЛ.Искам комедийка с малко романтика.
Lovey Dovey нищо не са дали за резюме.,
Ще го видя.

# 479
  • BG
Toй не е БЛ, двама братя се влюбват в две сестри, младежка някаква история.

Общи условия

Активация на акаунт