Магията на изтока - тема 57

• 20 588
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Yuki no Hana / Снежното цвете - изгледан

Филмът тръгна по кината в Япония през февруари и чаках месеци, за да се появи на DVD/Blu-ray.
Направен е по прекрасната песен на Мика Накашима от 2003 г. - Yuki no Hana и е с участието на един от любимците ми от EXILE - Оми Тосака.

Много доволна. Струваше си чакането. Направен в добрият дух на японските романтични драми, но без да се изпада е мелодрама, сълзи, ревове, а напротив. Красив зимен филм, на който се насладих през лятото.

Видях, че една от певачките от черно-розовите и тя изпяла това прекрасно японско парче на Мика Накашима. Пълна трагедия. И техниката на я спасява.

# 586
  • София
ledenotomomiche  не разбрах дали споменахте Rooftop Prince -  смешен и забавен е, а принцовете ще харесат на дъщеричката ти.
Аз започнах Хотел Дел Луна първата серия беше интересна и мистериозна, ще гои гледам и занапред.На някои текущи сериали  много се бавят субтитрите  на руски, та докато чакам, преповтарям някои от гледаните.Сега довърших You're All Surrounded .Актьорите страхотни, добра игра, интересен и напрегат сюжет, а и имаше доста забавни моменти.Cha Seung Won голям образ беше.

2в1, много благодаря за информацията относно новоизлезлите сериали Flowers Hibiscus

И една песен, която никога няма да ми омръзне.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 22:21 от freedoms

# 587
Arthdal Chronicles
На най-интересното свърши Scream
След 4-те бога и Илджиме се нарежда в класацията за любими корейски драми. Blue Heart
Взаимоотношенията между Теара и Тагон са страхотни.Как се разбират,какви тайни знаци използват,колко добре се познават.Удоволствие е да ги гледаш.
След финалния танц нещата се подреждат,а сюжетните линии се завързват.
Дали ще има вражда между братя за Таня?То е ясно тя кой ще избере,но....Всъщност дали и двамата ще оцелеят до края?Все пак е корейска продукция,а те обичат да се разделят с героите.
Катерицата с дълга коса Heart Eyes Личи си,че не е перука.

# 588
  • DE
Изгледах един епизод на "Boy For Rent" едното от момчетата е изключително магнетично Lee Thanat Lohkhunnasombat
Скрит текст:
На снимка не личи толкова, но в движение е УАУ Heart Eyes
Приятни са младежите, посмях се със сцената в асансьора Laughing

# 589
Дане,аха Heart Eyes ,но е в по-скучната двойка.Поне за мен:innocent:
Остават още два епизода да излезнат от сериала.Аз съм стигнала до 8 и си чакам да ги изгледам накуп.Мисля,че писах,че си ми харесва сериалчето.
А сладура може да го видиш и в My Dear Loser и Friend Zone.И двата стават,не са натоварващи,комедия,романтика....

# 590
  • DE
И двете двойки са ми интересни.
Много радват младите китайски, тайландски, японски актьори 90+ набор. Естествена игра, красиви... радост за окото и душата Heart Eyes
Отдавна не бях приключвала серия с усмивка на уста.

# 591
Киро (знам,че не е така,ама става) и Лиз от Boy For Rent са ми по-сериозни,вглъбени и определено двамата са имали кофти детство,което ги е направило такива каквито са и това рефлектира в заимоотношенията им.
Бадз и Смайли са ми по-сладки и забавни,нищо,че Бадз ме ядоса в последния епизод.
Но е интересно как са напаснаха двойките да си приличат,да са с еднакви интереси,характери....нищо,че в началото бяха от тип "различните се привличат".
Аз почти само такива гледам - леки,романтични и забавни.Кратки епизоди и не повече от 15.
Толкова тайландско не съм гледала и като се замисля как го избягвах.Луда работа.Чак езика започна да ми харесва,лее се като песен. InnocentНякаква наркомания стана моето.

Lee Thanat в My Dear Loser го играеше лошо момче и налитащо на бой.Секси,мотор,черни дрехи,лош поглед,но в един момент се оказа сервитьор с налитащи фенки.Беше в този вид
Скрит текст:

П.П
Рових за инфо дали ще има сеозн 2 на Fights Break Sphere с Баро и Малчо,но няма инфо:cry:
Вероятно няма да видим края на историята.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 13:27 от Tuon

# 592
  • BG
И аз го харесах този тайландски младеж, щом привършва излъчването, ще го продължа, защото съм само с един изгледан епизод.

# 593
  • DE
Аз вече гледам тай със звук Shocked ooooh! Grinning е не много силен, но със звук, щом разпознавам вече китайските заемки в езика, смятайте Crazy Обаче чувам предимно май, ой, лай, най...   Mr. Green
И аз предпочитам леки, романтични комедии. Отдавна минах периода на психарските криминалета в стил "Престъпни намерения" Драмите в чист вид никога не съм харесвала.

И на мен ми тъжно, че няма да довършат "Битката..." четох някъде, че в Китай са критикувал много У Лей за ролята и той е отказал да участва в продължение Tired
За мен бе прекрасен в тая роля, изигра великолепно израстването на Сяо Ян, жалко.

# 594
Аз си го слушам тайския. Един познат във фейса беше споменал, че приципно при тайския съгасните почти не се чували...а беззвучните такива съвсем ги нямали за звукове един вид....предполагам, че е наблюдение след няколко посещения в страната . Та затова предимно това чуваш...и при мен се получава същото....при китайския и корейския много повече се отличават думите.
А като споменах китайски....в уча.се за пуснали видеоуроци...от които лично аз ще се възползвам заедно с малката....тъй или иначе ще плащам абонамент.

# 595
хайлай=хайлайтър
липсатик=червило
Ако отида пак в Тайланд ще си куп червило на чист тай или поне червило ще го кажа на техен език.
пусай е мъж.

Аз крими бих гледала,но трябва много да ми платят,за да гледам неща от рода на Autumn Tale или Winter Sonata.
Все пак предпочитам комедия,фентъзи и фантастика в момента да зяпам.

"Битката..." самата новела е много дълга - 1648 глави.Вероятно и сезон 2 нямаше да е достатъчен,за да видим края.
В книгата героя на Баро е описан като възрастен мъж с дълга бяла брада Scream .Добре,че ни го спестиха този образ.

Сега разбрах кое аниме студио е запалено Cry Kyoto Animation.
Гледала съм техни неща.
Голяма трагедия.

# 596
  • DE
Много добре им се получи тандема учител-ученик на Барон и У Лей Heart Eyes

Много ми се ходи в Тайланд, ей така да попируват сетивата ми Crazy

# 597
И на мен много ми се ходи в Тайланд....топ мечтана дестинация ми е. Този познайник от фейска е ходил поне няколко пъти...качва снимки..разказва истории.....изглежда просто вълшебно.

# 598
Много ми се ходи в Тайланд, ей така да попируват сетивата ми Crazy
Няма да ти разбивам мечтите,ама няма много да ти пируват сетивата.Поне не всички. Innocent
Преполагам,че ако си на осторов с пясък,море/океан,лодки ще е различно и ако не живееш принципно до море.
Ама ако трябва да избираш Мианмар или Тайланд избири второто.Наистина.И се приготви за много чесън,мисля,че ако могат ще го гложат и в десерт.

# 599
  • DE
Не понасям чесън и силни миризми Tired Grinning
И немците яко ползват чесън, ако знаете как понякога мирише входа, случвало се е и целият квартал да мирише ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт