Магията на изтока - тема 57

• 20 052
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Dizzy Face
Дане,ти ме уби.
Пък аз се хвалих,че ми се е сторил познат:joy:
Дам Heart EyesАз мрънках,че хубавичкия замина на някъде и повече не се появи.

И е на 27г. и с чиста съвест мога да поточа лиги Blush Innocent Kissing Face

Та.... влезнах да си допиша,че ще го видим и в The Wolf,ако го излъчат.

# 646
  • MJF
The Overture (2004) го запазих за гледане. Обещавам да не е след век  Blush.

Хехе, Akari to Kuzu (2019) ми напомни на "Разкази с неочакван край". Признавам че особено в началото докато се ориентирам , на няколко пъти се  newsm43. Лесен за гледане с дължината 45 минути. Главния герой определено бе зациклил на името "Акари"  Mr. Green. И с "истинската" ли си тръгна?!  Mr. Green
Забелязах че преводача е нашия голям приятел HP....

Thinking нещо ми се натрупаха заглавия с изневяри, да не взема и аз да изневеря на края  Whistling Mr. Green

# 647
Гледам вчера Fuji TV и изненада. Малкото голямо момче на японското фигурно пързаляне, втори след Принца на Япония, вече е и с първа реклама.
Гелче за корем. Той нали е пластично мъниче и с гладко коремче, та, ще стимулира японките да се поддържат, хаха.

# 648
  • MJF
Хехе, добре са се сетили. Аз от кога мърморя че във фигурното има такива позиции, които "плачат" за реклами. Тази се нарича кантилеве/ър.
Не много фигуристи успяват да я вградят да речем във волната програма преди заход на троен/четворен скок и то в края на програмата. Но има такива вундеркинди. Мда.

# 649
Дане,нашето ново момче,което ти позна,а аз не - Xiao Zhan освен,че се изживява като артист,пее.В група от 9 човека - X-NINE
Скрит текст:
Аз много не разбирам от музика,но на тази много се забавлявах.
Това да детски песнички и са с костщми на Малкия Принц,Наруто,Хари Потър,Доктор Стрейндж,Тор,Капитан Америка,нашия човек е в бяло и други двама,които не разпознах.
Скрит текст:

Една захаросана песньовка
Скрит текст:

А тук денсят.Опитват да са секси,но на нашия не му се получава.

# 650
  • DE
Че те шестима от групата бяха набутани в Битката бе, не ги ли позна Thinking  Grinning
Тогава помня, че им хвърлих едно око, но са с толкова посредствени гласови данни, че по-добре да си актьорстват само.

# 651
Mи.....Барон е виновен.Аз каква вина имам,че само него виждах?Да не е бил толкова очарователен с перуката.Както казват - трябва да поеме отговорност за мен. Innocent
Познах онзи със транната прическа.Още един от компанията - леко страхливия и .....това е.
Пълно налучкване и онзи от медицинската секция. Blush

Сега ще ми кажеш,че те пеят и ОСТ-то,нали?
 Blush
Проверих преди напълно да се изложа.

Cry Cry Cry Cry

Обаче мога да различа Тиесто от Армин,пък Rage

# 652
  • DE
Грешка, подведох те Blush четирима са били, другите двама съм ги гледала на друго място Crazy ooooh! Mr. Green

Аз пък не различавам Тиесто и Армин Laughing

Абе не са чак толкова зле, май и те са тръгнали от някакво предаване за музикални таланти Thinking

Ясно е кой пее оста на "The Untamed"

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 20:00 от дането

# 653
Цитат
Грешка, подведох те Blush четирима са били, другите двама съм ги гледала на друго място Crazy ooooh! Mr. Green
Така...така...само и само да не е виновен Барон-чо:joy:
Искам да го гледам,искам.

Армин е рус,а Тиесто не е Joy

Не му разбирам колко съм зле.Харесах последна песен на Нета.Joy Blush
Тръгнали са от кастинг.Нашето момче дори не е избрано първаночално,но после е станал водещ вокал.

За The Untamed - знам.Вече гледах и клипчета какво е ставало по време на снимките и как са се забавлявали.Как са записвали песента.Има я в дует и соло и на двамата.

# 654
  • DE
Нещо не ме влече с тоя мъжки/момчешки  Grinning каст, твърде много тестостерон, няма едно девойче да ги подлуди момчурлята да се поскарат за нея Crossing Arms
И аз искам Барон newsm51

# 655

Той е обявен като броманс.Новелата е шонен-ай до края(дори и за това не съм съвсем сигурна),но екстрите са си яой.В драмата ще са бест френд и като гледам в последните 16 епизода, че май тогава свършва ретроспекцията.
Историята е толкова пленяваща,вълнуваща,интересна,смешна и страшна.Незнам как да го опиша.Има си всичко - добри,които не са толкова добри,лоши,които не са толкова лоши.Различни по-характер персонажи,които се допълват и отблъскват.Има любов, лъжи, отмъщение, предателство ,смях, сълзи.
Има фентъзи,мистика,крими.
В сериала пак има повече момичета.Дори има намеци за свалка,която е само в драмта и една любов,която присъства и в новелата.Та с тази любов има много забавен момент на свалка.Историята набързо - те са сгодени от родителите си докато са малки,Тя го харесва,Той - не,но в един момент се очовечва и започва да изпитва чувства към нея и ....за свалката я той я води на лов,за да и покаже какво чудовище е убил.Гениално:joy:

Почвам да си мисля,че Барон няма да го видим тази година.
Може и да знаеш,но Jerry Yan и Shen Yue ще са двойка в нова романтична комедия - "The Exchange Luck",а ако не бъркам ти си го харесваш.
Ще го играе арогантен редактор (ще му ходи подобна роля),който постига всичко с лекота и има невероятен късмет.От друга страна Тя  - моден дизайнер  с лош късмет,но нещата ще се обърнат след една случайна целувка.
Miles Wei ще е главния антагонист,но незнам как ще му се получи,защото има доста сладникава физиономия.
Другото,което ме притеснява,че Джри и дамата имат едни 20 год. разлика.
Скрит текст:

Още нещо ми попадна,но забравих и замина в инфо потока.Blush

# 656
  • DE
Джери е една от най-големите ми и първи азиатски любови Heart Eyes
Че той може да и е баща бе, не ме кефи това положение Crossing Arms
Ето ги двамата в прочутата сцена с Шанцай, стария Даомин Съ  и новата Шанцай Grinning

Джери е великолепен, казах ли колко го обичам Heart Eyes Mr. Green ooooh! Blush hahaha

# 657
Каза,каза.
Виж,ако зависи от мен си е само твой.

# 658
Петък,шабат,някои хора имат ден-ден
Скрит текст:
И астралният ми близнак Lee Dong Gun има ден-ден.
Никой да не пита дали съм го гледала скоро в нещо. Sunglasses

# 659
  • BG
Честит ден-ден, жива и здрава бъди!

Общи условия

Активация на акаунт