Магията на изтока - тема 57

• 20 041
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Честито и от мен, прегръщам те!

# 661
  • DE
Хубав празник bouquet
За подарък един  Цупльо.
Скрит текст:

# 662
Честита да си Тюон Hug. Здрава, щастлива и обичана.

А, астралния ти близнак е доста активен (все пак жена и дете има на главата си), но ако решиш да го погледнеш виж Sketch, макар там батко ти Рейн да е уж в по-главната роля.

# 663
  • MJF
Tuon, честит рожден ден!  Hug bouquet
Що ми се струва че напоследък не си споменавала Тик и Вик.  Wink Simple Smile

# 664
HugHugHugHugHug

Шош,на Вик съм му сърдита,че снима само някакви,които не стават за гледане.

Ето Тик.
Бил е в Африка като представител на Уницеф под наслов "Тайланд помага".Събира ли са средства за Мозамбик-за пострадалите след уракана Кенет.
Скрит текст:

# 665
  • MJF
Ясно, разклейли са се тез двамцата значи.

Asako I & II изгледан  bowuu.  Laughing

Напоследък ми върви на героини с "А". Онзи ден Акари, вчера Асако.
Простичка история за емоционалното узряване на една млада дама. Хареса ми. Харесвам такъв "простичък" подход.  Върнах се да прочета какво писа Tuon като го представи. Мда, метафорите забелязани и добре вградени. Дори пациент с тежко заболяване бе вграден в историята. Въобще всичко от живота бе маркирано.
Виждам че е фестивален филм и наистина е такъв. Разцъках творческия екип и набелязах 2 други заглавия да проверя има ли ги като за мен.
Коджи Сето и Sairi Itoh отговаряха за моето добро настроение докато гледах  Laughing

# 666
  • София

Tuon, честит празник, бъди здрава и много щастлива!!! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 667
  • MJF
No Working After Hours (Watashi, Teiji de Kaerimasu)  6 изгледан.Завърши епизода любопитно  Mr. Green.

А този младока във фирмата ме  Whistling ooooh! Mr. Green, на това му казвам "детската градина" а май и тийн не е та да мине по това направление. Ама то е пълно с такива реално де. И аз ги нацелвам, хем в обслужващата сфера. Тя и затова е под всякаква моя критика у нас  Stop Tired.
Добре поне че преводача не се обиди и продължава. Пу-пу-пу.

# 668
Nagi no Oitoma - епизод 2

Сладката Наги-чан продължава своето приключение в Тачикава. Съседите са големи шемети, особено сега и с новата съседка, с камъните на късмета, хаха.
Много живи и интересни герои/образи. Браво. Истинско удоволствие е да се гледа това ново японско сериалче. Перфектно е за лятото и ме зарежда много положително. Винаги се стремят да дават добрия пример, да възпитават, да бъдат полезни. Ехх, самураи! Аригато.
Цяла Япония гледа. С най-висок рейтинг е.

Превюто за трети епизод в петък

Корейският римейк на Hirugao - епизод 7 и 8

Тия са на другия полюс - скука. Опитах да гледам, но заспах. Толкова скучен, досаден, ненужно разтеглен, вкарани още 3829597- герои, да има, да дават заплати. Корейците и техните клишета. Аман от консерви.
Нищо общо с японския оригинал.

# 669

май ще е добро.

# 670
Нали на 27 трябваше да излъчат The Wolf?Трябваше,но не са.
Сега е обявен за 20 август.
Да видим Sunglasses

Поне няма да имам два текущи.Стигнах до заключението,че такива дълги по-добре е да се гледат текущо,защото иначе става тегаво.Колко време се мъча с Ледените елфи?Ужас.И пак,че го изтеглих,че ако бях продължила онлайн щях да го разкарам.Иначе не е лош,но е много разтегнат,на моменти досаден,а в други нелогичен.Пък и имам усещането,че героя на МаТиен няма да го бъде.

# 671
  • DE
Аз дори нямам спомен как завърши, помня само че доста любимци дадоха фира ooooh! Grinning
Зациклих на около 30 и някой епизод и не ме хваща музата да го довърша дори набързо.
И пясъчното море зацикли, след 35еп. почнаха едни протяжени епизоди в подземията в които нищо не се вижда и разбира, превода се бави и нямам вече ищах да го догледам Tired

"The brightest star in the night sky" клише до клише до клише, но нямам идея защо гледам. Е и мишо доста се включва, но друго не мога да си избера и засега е това. Показан е живота на съвременните звезди, не е е особено розов, фенските истории и други тайни от кухнята. Някой неща ги знаех, но е друго да ги видиш показани на екран.
Преди няколко дни четох как се става официален фен на китайска звезда и ми се изправи косата. Изпита по китайски най ми хареса Mr. Green
http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/15639-%D0%BD … 0%B2%D0%BE%D0%B4/

# 672
  • MJF
И аз прегледах корейския Hirugao - епизод 7 и 8.
Скрит текст:
На няколко пъти с героите имах чувството че съм не по -късно от 19-и век, само дето колите и телефоните не ми се връзват с тогава. Останалото. Направо най-живите сцени в тези 2 епизода за мен бяха тези със  свекървата  Laughing. Голяма скица е тя  Mr. Green, право в целта винаги  Laughing.
Голяма депресия и жалкост будят героите като нямат смелост да се погледнат в огледалото, да си отговорят на въпроси от сорта "какво искам, какво мисля че заслужавам, защо живея..." и от този род. А то така е нон стоп от пусто в празно.
Толкоз скука че в епизод 8 накрая тоз съпруга-насилник направо ме  hahaha hahaha  Rolling Eyes. Насилник за сега само психически но да не стане и физически че тогава и до  newsm43 ше стигна. В голямата щерка имам вяра да го "постави на място" тоз нейния баща.  Thinking
Чакам все пак с някакъв интерес сценариста да даде нещо от миналото на тез дуети. Някои сегашни неща не са обяснени до тук. Макар и постфактум до края се надявам да се сети за тоз аспект.  Thinking ама няма да се учудя ако не се сети де, все пак си е кор- knit

Значи преводача на Nagi no Oitoma  да не се разсейва с епизод 2  Naughty

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 20:25 от Шошулчо

# 673
Колко хубаво,че съм се родила в Европа и съм един най-обикновен фен и просто си плащам за спотифай.
Между другото с един от любимите ми локални изпълнители съм си бъбрила на една опашка.

Дане,вече си мисля,дали ако изгледам последните 5 епизода на Ледените ще хвана какво се е случило в предишните и поне ще съм видяла края.

Една влогърка от Корея.Гледах 2 нейни клипа:
10 неща,които не се правят в Корея
6 причини, з а да не се премествате в Корея

# 674
  • MJF
Нещо не баш от моята кръвна група но "гледам" - Bokura no Yuuki SP (2017)
Bokura no Yuuki 1997 не съм го гледала.
Признавам че малко и превъртах тук таме на най-предвидимите участъци. Кой знае какво повече няма за коментиране. Стандартен за жанра си. В началото само се изненадах сама себе си  Simple Smile, щото като чух Макухара реагирах все едно съм била там, ама щото виртуално едва ли не всяка година гледам кадри от ледена гала там.

Бел,  Nagi ... 2 виждам че и готов за нас. Следва.

Общи условия

Активация на акаунт