Магията на изтока - тема 57

• 20 711
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Да, може би е приятелка на булката и се е снимала с актьорите, които са били на сватбата от страна на младоженеца. Коментарите под снимките са все за нея. Обира "овациите".
На мен ми заприлича на Мантис от Guardians of the Galaxy Vol. 2, ха.

Свалих първи епизод на Search: WWW, сещаш се заради кой...
Ще го погледна днес, но нямам големи надежди, да не кажа никакви. tvN само разочароват в последните две години.

# 271
Ки Йонг си заслужава да дадеш шанс на Search: WWW. Ще чакам коментара ти, че аз съм баба-гледачка в момента и не ми остава никакво време за гледане. И Асдал още не съм погледнала. Започна и втори сезон на Partners for Justice. Първият ми хареса, та ще дам шанс и на този като се поосвободя. Само на L-чето и балерината хвърлям по едно око, ако все пак открадна някой час вечер.
Скрит текст:
Изгледахме обаче семейно "Чернобил". Направен е сериала. Децата се впечатлиха доста от историята и ни затрупваха с въпроси. Ние с ММ като свидетели на случая виждахме нещата от малко по-различна перспектива от тях.

# 272
  • MJF
За Чернобил.
Скрит текст:
2в1, имаш предвид непряк свидетел нали. Аз помня че беше пролет -имаше зелени салати в бабо-дядовия двор и ги чух как дискутират тази новина и взеха решение да унищожат/да не се яде всичко зелено готово за ядене в двора. Но какво е казано като инфо на хората тогава у нас не знам. Макар и тийн не съм се обръщала внимание на новините по вестници и телевизия.
Последно за там съм гледала документален филм за екосистемата няколко декади вече след събитието. Много трудно се коментират тези казуси. Фукушима го показа скоро това. Много гледни точки и аспекти има в една атомна централа.
Имам чувството че се бави нещо  It's Your Turn (Anata no Ban Desu) 7 ама още няма да проверявам дали е така. Такава е тактиката ми  Mr. Green.

Kimi no Kioku wo Boku ni Kudasai
Гледах 12 по 10 минути филм а не 12 серии. Какво да кажа. Объркващо начало но после като се ориентирах какво става, биха казала един типичен далекоизточен филм във фюжън стил както им казвам точно на тези. Не че лош. Дори забавен на моменти. Изгледах го.
Подозирам че покрай скорошния сериал на Kim Jae Wook някой се е сетил за това заглавие та е станало налично.

# 273
Значи си заета с тичане след малката, хах. Няма как.
Изгледах първи епизод на Search: WWW.
Не смея да коментирам категорично след само един излъчен епизод, но на фона на буламачите на tvN в последните две години, този определено се отличи.
Започна като трилър и помислих, че ще е в тази насока, но по средата си стана любовен, а на финал съвсем.
Големите задкулисни корейски игри, животът онлайн, манипулиране на общественото мнение, корупция, големите игри с големите пари, докато Тя не срещна случайно Той. Напълно непознат (е, поне за нея, но за него не съм убедена - може и да играе някакви игри).
Спаха набързо, кекс-мекс, на сутринта кой откъдето е и на финал - среща отново, но този път на работното място.
И сега се започна.
Като цяло има хляб в идеята (изключвам любовната линия), говоря за тази пристрастеност на корейците към интернет и последиците за обществото им. Наболял проблем.
Ще му дам шанс до 4-5 епизод, а нататък ще видим.

# 274
Шо, забегнал е тия дни преводачът на Anata no Ban Desu.
Не се е появявал, а и видях, че е нова "звезда", регистрирал се е преди няколко месеца. Дано да е само временно отсъствието му и да не се окаже беглец. Никът му е buttzilla, хах. Ох...

Изгледах и втори епизод на Search: WWW. Ще се гледа засега, има интрига.
Но пък и е много, как да кажа... еманципиран (сериал) ми се стори от тези два епизода.
История за три корейски бизнес жени, които сами управляват живота си. Независими, с пари, а това в Корея знаем, че не е толкова често явление. Мъжете са на втори план, жените са главни действащи лица. Не са и кифли, а около 40-те. Единствено ме подразни, че пак гледаме аджуми с крехко агнешко, но какво да се прави - мода.
Съпругата на Човекът-паста е в една от трите главни роли. Засега го играе голяма к*чка, но е добра, харесва ми.
Забелязах, че веднага с втория епизод са увеличили рейтинга.

# 275
  • MJF
Аххха, значи не само ми се струва ами е и така. Мани, мани с тез преводачи-бегълци  ooooh! Mr. Green. Добре че толкоз съм им претръпнала , че като се появи някой "нормален" ме се струва ненормален  Whistling Laughing. Знаех си че не трябва да ги хваля до края. Миналите дни ги отбелязах за редовния превод и на, плюха си на петите  Mr. Green hahaha. Айде поне този на виртуалното семейство дано устиска.
Поне Emergency Interrogation Room 3 (Kinkyu Torishirabeshitsu 3) е "мръднал'с епизод.
Айде и аз на клона на  Search: WWW. След като се жертвах за Kim Jae Wook им давам шанс , да ме задържат още малко на този фронт. Първите 2 серии като за кор-фронта добре.
Скрит текст:
Мда трите еманципирани. Но за едната вече видяхме "родата"-свекървата-съпруга. Белким другите 2 са сираци. Туй на кор-фронта е единствения вариант да ми спестят цялата махленщина с родата ....Тъпо звучи  Blush но факт - клише до клише  knit
Първите 2 серии мижах на клишетата и се съсредоточих над виртуалната тематика. Все пак на японския фронт баш нея гледам та ....допълване се получи.
Погледах волейбол Бразилия-Япония. Нисички са си японците. В останалото се стараят, кадърно играят но с атлетизъм само трудно ще стане в тази игра, трябва си и ръст. Гледайки уж високи японци измърморих да пуснат един от тези на кънки та да сформират един спортен дует във фигурното , че то направо срамота там  Wink Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 15:52 от Шошулчо

# 276
Точно тази героиня, със свекървата, ще извърши революцията. Ще видиш. Ще се опълчи на злата корейска вещица.
Тя ми е най-интересна (като образ) и точно тя е съпруга в живота на Човекът-паста.

# 277
  • MJF
Е не загрях кой е човека паста веднага ама се сетих де, на второ/трето четене  Blush.

Lee Sun-Kyun нещо хептем ми се е загубил от екрана. Но последно когато го проверявах видях че се в "не гледам" се бе пъхал в киното. Сега ще го видя в какво е творил и дали има "гледам".

# 278
Това ми беше седмицата на Марио.
Първо Марио Касас в някакъв зомби филм - пълна трагедия.Не искам да си спомням,но още го помня.

После фенщината надделя - Bunlang Dok Mai   - ужас Scream Марио е красив (да Heart Eyes) богат,разглезен и пълен егоист,който трябва да работи,за да покаже,че е говот да се докаже,но междувременно се влюбва в бедна,но работлива,безкористна+незнам си  колко още положителни качества,но с кофти прическа Тя.Крещят си,викат си, може и да са се сбили (незнам).Опитва се да бъде забавен,но имаше доста лошковци.Buang Banjathorn е още по-зле.С връщане назад във времето до втората световна война.Без следа от комедия,но драма колкото си искаш.Кофликти,интереси....Лошите-налични.
Марио е разкошен Heart Eyes
Гост ме е разглезила относно тайското.Hug

Метнах  и втори сезон на Kami-sama Hajimemashita +5-те ova-та.Бях забравила,че чакам сезон 2 Blush

Сега незнам какво ще гледам.

# 279
  • BG
И аз да се похваля- много бързо изгледах Нeart of stone, остават ми още два еп. и не съм превъртала нито секунда, това за пръв път ми се случва май с лакорн, ако не е за пръв, то поне много рядко. Освен, че всичко е много динамично и напрегнато, актьорската игра е на високо ниво от най-незначителния персонаж до най-главния.
Дори и ОСТ-а ми хареса, въобще нямам грам забележка Grinning

# 280
  • DE
Гост, ама не казваш за драмата, прочетох те в Спирита и това за мен е като предупреждение не гледай Grinning

# 281
Scream
Как без драма?Не е възможно.

# 282
  • DE
Не се изразих правилно, твърде много драма Crazy
Аз съм настроена ваканционно и ме се гледат весели нещица Nature Sunny

# 283
  • BG
Гост, ама не казваш за драмата, прочетох те в Спирита и това за мен е като предупреждение не гледай Grinning
Драма има много, да, аз понеже го гледах само когато не спях, все пак 24 еп. съм минала за много кратко време и накрая ми дойде малко повече,защото единия прави ход, другия не отсъпва и почваш вече да си мислиш, че няма край но така е с всички сериали, които са свързани с отмъщение, а и в този злодейката е ужасно безскрупулна, в същото време хитра и подмолна,просто не се спира пред нищо, но си заслужава отделеното време и всички гадости, които зрителят носи на плещите си Mr. Green. Ето, сега взе да ми липсва доста, ще изгледам и оригинала с Би, малко време само да мине, да се настроя за лошото качество и за Би, бях  загледала няколко еп. преди, но там бяха отделили повече време на детските им години. Абе, супер си е сериалът, няма какво да се лъжем, с драма, без драма това е положението Sunglasses

# 284
Дайте да дефинираме в коя точно драма влиза Kissing
дарама-твърде много драма-тип корейска драма-Autumn Tale

Един Барон по плочки,без плочки и един така ... за принципа
Скрит текст:

Марио
Скрит текст:

Исках още някой по плочки,но видях колко е часът и не е морално такива работи за лека нощ Innocent

Малкото зайче,Дането знае
Скрит текст:

Трябва да проверя как върви превода на Tomb of the sea

Общи условия

Активация на акаунт