Магията на изтока - тема 57

• 20 609
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Kiss: The Series
Изгледан. Много са му 16 епизода,но почти не ползвах Мишо.
Много се забвлявах с една мнима бременност Joy Joy
Приятна романтика.

При тайландците чакам A Gift For Whom You Hate през октомври.

Никой ли няма да се навие да гледа с мен The Untamed?
Да обсъдим летящите мечове,китайските перуки,свиренето на флейта,дамската мода в древен Китай....

# 556

При тайландците чакам A Gift For Whom You Hate през октомври.

Сюжетът ми се струва интересен.

# 557
  • DE
Ако имаше повече субки бих се на вила, но той дори не е преполовен  Tired по нататък може. Пак са с гадните перуки(каски)  Rolling Eyes
За сега се наслаждавам на началника на въдичаря Grinning от Пясъчното море. В главна роля е, съвременен, няколко семейства работещи в бизнеса с бижута, две сестри от един баща(мекотело Sick) два братовчеда. Ще има драма, но младите бързо се разбраха кой, какво. Вероятно до края ще ги мъчат разделени.
http://doramatv.me/priiatno_poznakomitsia

# 558
За китайския съм навита...ама нека превода да мине поне 1/2 и тогава....
Това тайландското звучи интересно...ама дали ще се преведе на анг.ез...? В познатите ми блогове на преводачи не съм го срещала.
Аз загледах японското Coffee & Vanilla...за сега с 2 епизода върви добре.
На Nee Rak Nai Krong Fai стигнах до 14-тия излъчен до момента епизод(гледах без превод)...то там малко остана.
Лошия батко май се влюбва в девойката....ама като не разбирам тайски....само предпологам за момента.
Кои още гледа многосериините корейски драми освен мен естествено.

# 559
Бел,нали?Thriller, Mystery, Horror, Drama,ако имаше и фентъзи щеха да са наредили любимите ми жанрове.

Дане, тази седмица ще го преполовят.Превода е назад,поне на английски.Утре ще гледам 13 и 14,а на 18 са обявили и 15 - 16.
Не са много зле перуките,но си личи и са все чернокоси,ни един с бяла коса.
Скрит текст:

ledenotomomiche,  A Gift For Whom You Hate е с голяма вероятност да го преведат.GMMTV си качват продукцията в you tube и то спревод на английски.

# 560
Направих си абонамент да ги имам.
Интересно дали Вълкът ще започне на 27-ми, според слуховете в нета. Тоя сериал не помня вече от кога го чакам.
Не са им много зле перуките....и по-лоши съм виждала.

# 561
Според мен все някога ще го излъчат.Вълкът.Scouring Marriage e oтлаган 4 години.Друг е въпроса дали ще си заслужава.
Лично мен "Interspecies Romance" най ме притеснява,защото гледах True Blood ,а там имаше върколаци, шейпшифтър и ако си затворим очите и нещо, което може да мине за романтика. Innocent

# 562
Истинска кръв и романтика на мен ми идва несъвместимо просто...все едно да кажеш, че в Троновете я има.
А 4 години..аз тука за 1,6г. се оплаквам....то можело и повече.

Покрай семейните драми да питам. Защо се гледа с толкова лошо око на разведените, самотните родители или осиновените деца....не го разбирам това...честно ума ми не го побира това отношение.

# 563
  • DE
Щото са закостеняла, задръстена нация въпреки технологичния им напредък.

# 564
  • MJF
Спешъла на Your Turn to Kill изгледан след толкоз дирене  Blush  Mr. Green.
Значи продължаваме в сезон 2 с мъртвопада и още въобще нищо не е ясно.
Скрит текст:
Престъпниците в самата полиция са големи дзверове  Twisted Evil.
За Нана след неочакваното ѝ елиминиране от сцената не е изненада дефакто, защото и тя и съпруга ѝ се движеха по ръба относно не един от съседите.Още в началото не един от съседите присъстващи на първото събрание, когато си размениха тез бележки я нарочиха за виновна и че всичко е почнала когато/защото те със съпруга ѝ се нанесоха. То и за съпруга ѝ преди 3-4 серии стана напечено и все повече съседи му набраха на него.
Пенсионирания банкер, "шаманката" от съседния апартамент, жената в семейството с 2-те деца, "чистачката", 2-мата мъже съседи дето ги дават през 2-4 епизода за секунди и все ни в клин ни в ръкав..........От превюто за продължението видях че се продължава и с останалите герои дето до тук поне бяха повече дадени- китайката и сие, онези двамцата дето и бащата на нея и този у когото живяха по някакъв начин елиминираха.....
Въобще .....пълен хаос. При толкоз жители в тази сграда така спокойно може не още един ами още няколко сезона да направят. Докато остане никой в нея.  Whistling Whistling
Fake Affair 1 също изгледан. Чудех се в първата половина "брей къде е розовото фламинго, този не прилича на него" а то какво излезе,....каката ме изненада  Mr. Green. Но то още в началото имаше удивителна с таз халка в джоба на таз рокля. ГГ малко преиграва за моя вкус, прекалено се кокори и театралничи нещо но да видим нататък.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 08:35 от Шошулчо

# 565
Какви неща ще напиша рано сутринта Blush Scream Innocent
ledenotomomiche,имаше в True blood романтика.Добре,поне елементи на романтика,но едвали някой е очаквал да разиграят A Millionaires first love.Когато Ерик си беше загубил паметта и имаше връзка със Суки.Суки и Бил също си имаха своите моменти.Джесика и Хюит в началото и най-вече накрая когато той усещаше,че има чувства към него,въпреки,че тя му беше заличила спомените.
Мисля,че в Spartacus има повече кръв от ТБ и повече смърт от ГОТ.

MaТиен в реклама на околоочен крем

# 566
Щото са закостеняла, задръстена нация въпреки технологичния им напредък.
Едва ли бих могла да го кажа по-точно.

ledenotomomiche, гледам и аз семейни драми, но само съботно-неделните. За тези, които вървят всеки ден през седмицата нямам нерви.
Ето една, която ще почне през септември на мястото на текущата в момента Mother of Mine - Beautiful Love Wonderful Life

Но Мин У и братчето му с песен за ост-а на Партньорите.

Тези барабани сигурно навяват спомени на някои от нас Wink.

Не знаех, че и малкият брат се занимава с музика.

I'll (아일) - I Don't Want U Back
I'll (아일) - Are You There

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 09:52 от 2в1

# 567
Абе, тия от Сумпи да не шмъркат нещо?
Тъкмо чета тази днешна статия и си викам: "Уж, онзи ден Юн Парк избран за новата дълга сапунка Beautiful Love, Wonderful Love (която ще започне след Mother of Mine, а изведнъж името на Ким Дже Йонг, че и съвсем различен сюжет?!?".
И двата започват след Mother of Mine. И как става така?!?
А отделно с Ким Дже Йонг и леля му Ким Сун А точно през септември чакам Secret Boutique.
Истината е някъде там... Кой, какво, що - корейски му работи.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 10:32 от rossonera

# 568
  • DE
2в1, навяват, вижуъл кейския период ooooh! Mr. Green
Скрит текст:

И ДБСК имат от същата серия Grinning
Скрит текст:

Джунсо и Хиро са направо брутални hahaha
Майк и Голф, но те са доста по-добре.
Скрит текст:
Наскоро се бяхме сетили с детето, смяхме се с глас.
Сега ще потърся култовата на Каме и Ямапи от такъв период.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 11:43 от дането

# 569
Лелей колко гел и лак за коса има по тях. Joy Joy Joy
Ходеща реклама на  Mon Platin, Redken,Schwarzkopf или каквото там са ползвали.
Някои неща не трябва никога да се завърнат в света на модерното и тази прическа е едно от тях.

Харума Миура днес трябва да има нова песен.Ако се чудите откъде знам Sunglasses снощи се мъчих с Attack on Titan II: End of the World и след като се оказах към средата (пак много гледах) четох за Миура Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт