Тренировки в домашни условия - 99

• 32 349
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Продължавам по график 90 дневното предизвикателство. Вчера тренирах следобед и ми беше изключително трудно, даже спирах на пауза,  за да почивам, а много рядко ми се случва. Сутрин е моето време, през другата част от деня вече съм уморена и нямам нагласата за тренировки. Днес обаче пак ще се наложи да тренирам след работа... Писна ми от ранни ангажименти.
Програмата страхотно натоварва задни части и бедра. Много съм доволна.
Непо, кисело мляко не става ли? Някое хубаво с повече пробиотици.
Лале, някакви упражнения с катерене, с повдигане на пръстите ... Може би пътека под наклон, степер и т.н Или просто повече разходки в планината:smiles: Моите прасци бая се развиха от тренировките, а честно казано на мен не ми харесват особено мускулести прасци на жени, особено, когато предпочитаната дължина пола  е под коляното и прасците се набиват на око. А аз само такава дължина нося.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 15:58 от Amanda.D

# 61
Здравейте! Дъщеря ми е на 13 години, или по-точно ще навърши 14 в края на ноември. Тази учебна година й е доста тежка, тъй като е седмокласничка и й предстои кандидатстване. Съответно - много учене, никакъв спорт и моментално това се отрази на визията и самочувствието й. Мислех да се свържа с инструктор, който да й направи режим и тренировки, но ще се радвам за препоръки! Може на лични. Благодаря предварително!

# 62
Абе режим на 13 години звучи малко пресилено. Още расте и всяка рестрикция е безсмислена, според мен. Да избягва фаст фууд, теста, пакетирани боклуци; заменете олиото със зехтин, соевия сос с умерена сол, фрешовете с плодове. Това би било достатъчно като "режим" в момента.

Относно тренировките - тя досега каква двигателна активност е имала? Какво обича да прави? Имате ли някаква екипировка вкъщи?

# 63
  • 1st floor
И аз съм на същото мнение.  Peace Освен това в тази възраст 7-8 клас девойките по начало малко си се наливат. Моята дъщеря беше изключително слаба до шести клас, после се позакръли леко,  а след 9-10 пак стана нормална. Хормоните явно бушуват, защото и приятелките й минаха по този път. Успех в седми клас и кандидатстването. И все си мисля, че може да се намери два пъти седмично по един час за плуване, народни танци, тенис или там с каквото се е занимавало момичето преди това.

Аманда, и аз се чудех за киселото мляко.  newsm78 Но не знам дали е ОК. На едни места едно пише, на други друго. Днес съм значително по-добре. Ще изкарам пак на сухар със сиренце, а утре смятам да си метна една картофена крем супа.

# 64
На мнението на Непо и Кристи съм. Една програма само би я натоварила допълнително. Сега се затопля и спокойно може да отделяте по няколко часа през почивните дни за разходки, каране на колело, кънки. Неща подходящи за тийн.

За днес Hammer Build Up + 10 min intense tabata https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … WxrN8ZFOD4xbU2nov

От вчерашната тренировка за трицепс на арсен съм с адска МТ.

# 65
Добър вечер, отчитам TO THE MAT: LETS & GLUTES - приятна, не особено натоварваща...пък може и моите ластици да са хлабави, не знам...най- много ми харесаха упражненията с топката.
За утре предстои Метаболик тотал боди + гърди + корем, да видим как ще се справя, нямам търпение...

# 66
Благодаря ви за съветите. Досега винаги е тренирала нещо активно - от 3 годишна - плуване, тенис, по-късно и малко волейбол. Но рязкото намаляване на активността в комбинация с хормоните и зимните месеци явно си казват думата.

# 67
Благодаря ви за съветите. Досега винаги е тренирала нещо активно - от 3 годишна - плуване, тенис, по-късно и малко волейбол. Но рязкото намаляване на активността в комбинация с хормоните и зимните месеци явно си казват думата.
Определено е така!

# 68
За днес БР 11 за последен път.

# 69
Аз започнах втора седмица на БР след повече от седмица прекъсване. Лошата новина е, че съм напълняла, добрата е, че въпреки това се намъкнах в панталон по-малък размер. Simple Smile

# 70
Олеле, арсен, на втория кръг нямах сили вече за четвъртото упражнение и го правих с 3 кг и пак ми беше изключително трудно. Благодаря, че сподели. Явно трябва да наблегна на трицепса, че никакъв го няма.
Радвам се, че съм била полезна Simple Smile ...на мен ми се размина мт

Отчитам Metabolic Total Body + Muscle Meltdown – Chest + Icy Core 1 , ами много ми харесаха и трите, Звездичке, да си жива и здрава, че я препоръча тази програма, точно нещо такова исках и си представях...
За  Metabolic Total Body ползвах основно 4 и 6 кг., като за първи път добре се справях с темпото...натоварваща, потна, без да оставя човек без въздух.
 Muscle Meltdown – Chest - тук не се изложих като на тренировката за трицепс, ползвах шестиците и за трите кръга... за бенч прес и флай ползвах табуретка, а за инклайн прес и флай ползвах топката като в ХиЧ. Лицевите и трите кръга ги направих от земята.
 Icy Core сякаш натоварва корема повече в средата и по малко встрани.
Хубава вечер на всички! Simple Smile

# 71
За днес БР 12, с което завърших програмата. Много съм щастлива Grinning
След това направих този комплекс https://www.bb-team.org/workout/3188_trenirovka-za-gluteusi - хареса ми доста, смятам да го включвам по 2 или 3 пъти в седмицата, да видим дали ще има резултат.
Накрая разтегнах с това от Фитнес Блендър за долна частhttps://www.fitnessblender.com/videos/lower-body-stretches-a-str … e-for-flexibility
Това от мен за днес и за тази седмица, приятни почивни дни, момичета Hug

# 72
Дух, честита да си! Бъди здрава, все така усмихната и борбена!
Вчера Chisel Agility. За днес Hammer Conditioning + 10 min Ab Hammer.

# 73
От вчерашните тренировки имам мт на задно бедро, дупе и гърди и съвсем леко на коремните мускули - само като ги напрегна...много ме кефи Кати, супер ефективни ми се струват за сега нейните упражнения...Simple Smile
За тази вечер отчитам Low Impact Sweat  + Muscle Meltdown • Back...за първата нямам степ модифицирах както можех - или на табуретката или от земя, както ми паснеше, накрая от тениската ми можеше да изцедя вода, за втората ползвах табуретката - за гребането и тягата ползвах 9,5, за останалите 6 кг.

# 74
Арсен, радвам се, че ти харесва. Тя има три подобни програми. Освен тази, LITE и Strong&Sweaty са на същия принцип, но ги няма бонусните сплитове за горна част на тялото, които са много добри. Аз тях си ги ползвам и отделно от програмата. Иначе Кати много ползва степ. Има отделни тренировки без, но цяла програма не се сещам. При крака и метаболитни почти задължително го включва, а има и доста кардио тренировки със степ.
Аз след петдневна принудителна почивка, която ще броя за пролетна пауза, днес се отчитам с две тренировки с пудовка. Първата е малко лека, тъй като не са измислили вариант за активната почивка (аз правих сателитчета), но втората е приятен блиц за крака.
https://www.youtube.com/watch?v=-KvpbmnaHhY
https://www.youtube.com/watch?v=DTLAEA79Z7g
Лале, повдигания на пръсти с тежести. Три варианта за краката- успоредни, събрани в петите и събрани в пръстите. Може допълнително да стъпиш върху книга, така че петите да не са на опората. Но най-доброто упражнение за прасци според мен си остават високите токчета.

Общи условия

Активация на акаунт