Тренировки в домашни условия - 99

• 32 371
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Духче, не съм правила 80 ДО, но в Боди ревълющъна няма такива неща, много са изчистени упражненията. Но нека и друг каже, че аз все до средата й стигам.

Аманда, да... сега сме от другата страна. И аз имах планове за моя синковец за английската или немската, ама като той каза искам в Древните езици и култура и с баща му си казахме - е пак е езикова де Simple Smile

Чувствам се изморена ще почивам днес, почивката ще се изрази в качване на един баир и малък пикник там.

Приятен празник, момичета!

# 121
Джери, НГДЕК си е едно от най-стабилните училища, всички, завършили го са прекрасни, с богата обща култура  А за тези, към които се е насочил моят хубавец, нямам никакво мнение. Притеснява ме средата да не е на прекалено отвеяни пубертетчета...
Духче, някой се оплакваше, че го болят коленете от БР и дори прекъсна програмата. Не си спомням кой точно беше, но имаше такива оплаквания в темата. Според мен си зависи с какви тежести правиш упражненията и дали скачаш с гири. Иначе Джери е права, че са много базови.
Забравих вчера да пиша на Дана, че много се израдвах, че пак си е в редиците:heartsc: И да се отчита по-често!
Агент, страхотно звучи почивката. Няма ли да ни покажеш снимки на морето? Тук е ужасно студено и мрачно, сякаш пролет няма да има, а лятото е невъзможно.
За днес съм предвидила по-стабилно предвеликденско чистене, а утре ми се ще да се качим до Половрак, но още не съм го обсъдила с другите.....

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 08:04 от Amanda.D

# 122
  • 1st floor
И аз чакам снимки от Агентката! Grinning

Аманда, това към което се е насочил сина ти е чудесно, но наистина трябва да проучиш в кое училище си заслужава да го учи. Защото на хартия всичко е прекрасно. За съжаление аз нищо не мога да кажа, защото моят нямаше никаква насоченост и просто го бутнах да учи език. Така поне пестя едни хиляди левове за курсове... Mr. Green Дано му дойде акъла докато стане кандидат-студент.

Духче, аз не виждам общо взето нищо изчанчено в БР и не съм имала проблеми с коленете. Но и в 80ДО не видях, така че явно не съм особено показателна...Не пречи да пробваш обаче и ако се наложи, да модифицираш. Това е любимата ми програма.  Heart Eyes

# 123
И така, за днес 6 week six pack level 1 - много, много ми хареса. Определено Джилиян ми става любима треньорка Grinning
След това си направих моя си комплекс за Д., но много се притеснявам да не вземат да ми се напомпат много краката, защото доста ги усещам там упражненията с тежести, които правя за глутеуса. Ще видим.
Непо, в нашия град всичко е в едно училище - ТОХ=Техникум по облекло и хранене, а сега май е ПГ по облекло, хранене и химични технологии - страшна работа Joy
Аманда и моят малкият син догодина е седми клас, уж се е ориентирал за сега, но нещо въобще не му се учи.
Големият пък ще е абитуриент (и той следващата година) - абсолютно на никъде не се е ориентирал, голямо спокойствие е, всичко е ``не знам``, ``ще видим`` и т.н. Изобщо следващата година ще ми е много интересна. Grinning
Хубав и усмихнат ден!

А, забравих да кажа на Духчето, че в БР няма завъртяни упражнения, мен нищо не ме е боляло, докато я правих(аз я приключих преди две седмици).

И да се редактирам още веднъж, че забравих да питам Джери
Скрит текст:
Ти оправи ли се, нали беше на някакви нови лекарства? На мен онзи ден ми увеличиха дозите и уж съм малко по-добре, но да не казвам голяма дума.

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 12:21 от desi_ks

# 124
Ъъъъъ, снимки няма Simple Smile или по-скоро има една дузина снапове със телефона и 1 кадър с камерата на детето, че не ми харесва официалната и снимка, която са и направили в училище за 5 клас.
Проблемът ми е, че сме били вече и в този хотел веднъж и по тези места толкова пъти, че изобщо не ми е интересно, освен ако няма някаква уникална светлина или ситуация; за капак моите пак мрънкаха, та реших веднъж да не ги тормозя - нито с камера, нито с телефон Grinning

Но пък имам малко от 2010 от същия хотел!
Като събера в един албум снапчетата ще ги пусна и тях, обещавам.Ima
Скрит текст:
Иначе моето маймунче от това само за 9 год се е превърнало в това!

и

във

# 125
Красавица Heart Eyes

# 126
Хмммм? Не e баш убавица, екзотични черти има, но не са правилни, не е класическа красавица, освен че е и рядко нефотогенична, но на майка си се е метнала, какво искам и аз от детето! За капак баща и хич не разбира от тъмни очила Grinning

2/13 Rowing 69 min.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 05:36 от Agent Provocateur

# 127
  • 1st floor
А пък майка й не разбира от красота!!! Laughing Красавица си е още как!!! И наистина много е пораснала!!!

# 128
Ми на мен ми е красива!

# 129
Много е красива, виждала съм я на живо . Не слушайте Агентката .Да ти е жива и здрава, Агент!
Непо, ще разучим. То тези неща се развиват толкова бързо, че не знам доколко образованието в едно средно училище в България може да бъде адекватно на темповете на развитието на технологиите.
Деси, страхотно еу че имаш толкова големи деца! Браво на вас с Непо ! Моето малкото е едва първокласник.
Скрит текст:
на големия също напоследък много не му се учи, на друга вълна е. Аз малко се ядосвам, че математиката му върви, но не я обича. Но като се има предвид, че аз изкарах средното си образование в математическа гимназия без да обичам математиката и нямам спомени това да беше хубаво време, мисля да не му причиняваме да е някъде, където няма да му е по сърце.

За днес една тренировка на Кристин Къри https://www.youtube.com/watch?v=EwzLgpy2PH8&list=PLlOaExBJSS … ;index=2&t=0s

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 21:14 от Amanda.D

# 130
за днес - ФБ с тренировка, съчетаваща кикбоксинг и упражнения за долна част https://www.youtube.com/watch?v=FR1BtM2CpRg .  С тежести на ръцете натоварва идеално целия раменен пояс и гърба.
Скрит текст:
Ако е някакво успокоение, моето впечатление е , че образованието запада в европейски мащаб, а не само в България. Тук всяка година пускат петиции за анулиране на някои от матурите. Миналата година се оплакваха например, че задачите по математика за научните профили били твърде сложни. По-предходната английският бил труден, защото се очаквало да знаят, че Манхатън е в Ню Йорк. След 10-15 години, като се изпопенсионират 1/3 от наличните кадри, положението ще е драматично във всички сфери.

# 131
  • 1st floor
Днес ще почивам, вчера завърших първата седмица от БР. Влизам, за да честитя празника на цветята ни в темата! Да са живи и здрави, много щастливи и успешни! Hug bouquet Hug

desi_ks, аз миналата година го играх този филм - кандидат студент и кандидат гимназист с едно мега амбициозно дете и с друго супер лежерно и незаинтересовано. УжасТ беше! Mr. Green Но и аз много се вживявах, де!  Laughing Мисля, че и с по-малко мислене и нерви от страна на родителите може да се мине. Иначе съм съгласна със Звездичка. Peace

# 132
Честито и от мен на празнуващите, а на всички да им е цветно!
Аз едновременно мисля като Звезди, но и не съвсем. Губи се вече този тип образование, което дава богата обща култура, но пък се върви към по-тясна специализация.
Покрай предстоящите изпити смятам да не хабя много нерви, защото според мен всеки накрая се насочва към това, което го влече.

# 133
  • Пловдив
Здравейте! Влизам, за да споделя Албена http://albena.bg/bg/offers/view/id/466 фитнес уиик с Били Бланкс, ако не знаете, случайно попаднах на това събитие покрай френд, който се занимава с Канго. Та, ако някой му се ходи. Аз няма да мога, защото точно тогава съм на концерт на Бон Джови в Лондон и ме е яд, но... Дано дойде пак.
Иначе, бях прекъснала тренировки покрай пътуване (Аржентина - Буенос Айрес, Игуазу и района около Салта в Андите). Ядохме много, но явно защото основно беше вечерята телешко, не сме качили грам. Сега обаче наваксвам с качването, че рождени дни, именни дни, кръщенки. Не знам кога ще се слабее. За тази седмица отчитам тренировка 1 на Шалийн Екстрийм от третия месец. Убийствена е за бицепси и трицепси, плюс долна част. Но за повече нямах време, ще се наложи да си тренирам сутрин, иначе няма как да стане. За децата и учението, с времето се успокоих и вече някак съм По-ларж. Догодина сина ми е 7 клас, записала съм го на уроци, но какво ще направи, не знам. Езиците му се отдават и искам в езикова, но не на всяка цена. Ако влезе, влезе. Не му се учи, в класа му децата са много несериозни и той стана така. Благодарна съм, че с 30 минути учение на ден постига и това, което успява. Надявам се амбициите да дойдат с времето. Смятам, че най полезни в момента са професионалните гимназии, но няма как да го насоча към тях, защото е адски несръчен. Ако не работи с главата си след години, ще умре от глад. Иначе, пари ще се вадят по-лесно от професионалисти(готвачи, монтьори, дърводелци, Ел. техници) , не от банкери. Лично мнение е. Изчезвам, че пиша от тела и е криво. Весел ден на всички и спорни тренировки.

# 134
Честит празник на всички празнуващи!
Аз днес уж щях да почивам, обаче се събудих в 6, направих едни питки за децата и мъжа и докато ги чакам да втасат, реших да направя пак 6 weeks 6 pack level 1, защото не е много натоварваща(не че не ме изпоти) и после Кардио 3 от БР с модификации, т.е. без подскоците.
Непо, значи напълно разбираш какво ме чака Grinning
Люба и с моя малкия е така, покрай обкръжението в училище и той се отпусна. Иначе да си кажа, голям фен съм на Бон Джоуви, преди няколко години с моя мъж ходихме на техен концерт в Букурещ и беше нещо невероятно.
Весел ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт