Тренировки в домашни условия - 99

• 32 437
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Мило, какво е ку марафон Anguished
С Катето Усманова ще е маратон. Много обичам гатанки.  Grinning
Ама разбира се, че с Катето Усманова! И аз сърце нося, не мога да напиша 2 поста поред за тоз хубав задник и да не се изкуша да направя нейна тренировка Wink
Гаджетата ми винаги се потрисаха, като се обръщах след всяка хубава жена, но никога след мъж! ММ казва, че ги гледам бетер мъж! Grinning

Вчера и онзи ден тренирах със "Кейзи Рич Ейжънс" и съм плакала от смях, хем го гледам за 2-ри път! Няма обаче никакъв шанс поне един ден от живота си да съм копие на умопомрачителната Jemma Chan, но след 15 год твърдо мисля да съм образ и подобие на не-по-малко-умопомрачителната Michelle Yeoh, а след 35 някъде да тормозя внуци със стил, като Lisa Wu!

PS А казах ли, че познавам физическо копие на Henry Golding, че и българин за капак Grinning Grinning Grinning
13/39 Кростренажор 55 мин
14/39 Гребане 55 мин

Умопомрачителна - и красива, и интелигентна, и с чувство за хумор! Съвсем по мой вкус! На 36 год! Сега ще разровя как и какво тренира, че след първото гледане преди месеци бях заслепена от дипломите и и стила и!
https://www.independent.ie/style/celebrity/celebrity-features/wh … ear-37269527.html

Аааах: "she has a pre-fame CV to make you weep. After swimming to national level in her teens, toying with becoming a professional violinist, reading politics at Oxford and turning down a job with international law firm Slaughter & May, she secured a place at the respected acting school Drama Centre London, and spent a year saving up for it by working as a model."
"From my research on what Gemma Chan has shared, her diet and nutrition is a much bigger influence on her stunning physique than her fitness (although she does stay active)."

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 18:31 от Agent Provocateur

# 571
Джема е много красива, но Хенри нещо не ме впечатли. Поради спецификите на част от местното народонаселение от еклектик се превърнах в пурист и харесвам само руси или поне светлооки.
За днес - Step Boxing с Кели Кофи-Майер.
И честит празник на всички.
п.п. И във връзка с The Butt Bible Lower 3, ако на някого му омръзне да слуша как Полин обяснява как не можеш да си купиш хубаво дупе, може да разнообразява с Legs от Supreme 90 Day/темпото е много интензивно, което на моменти дразни, защото аз лично трябва да натискам пауза, за да си направя всички повторения, но тренировката е добра, особено изпълнена с топка за йога/ или Lower Body Pyramid Pump от LITE на Кети.

# 572
Значи аз съм кАзАлА, че искам само Киану. Тъкмо той скоро ще достигне възраст, в която ще започне да недовижда и ще пропуска дреееебните ми несъвършенства Mr. Green

# 573
  • 1st floor
БР 6 за днес. Кантарът е заковал на 50,4кг, което е ОК. А още по-ОК ще е, ако слезе едно кило надолу. Praynig Mr. Green

# 574
Днес Hammer Conditioning и от 21 фикс 10 минутното за корем.
И моят кантар показа 3 кила надолу, дано е верен, а не се е повредил.

# 575
Джери, според мен не се е повредил, изглеждаш доста  отслабнала. Видях те на снимка от маратона. Супер си!
Непо си я знаем , че  е перфектна.

За днес само 40 минути степер.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 10:37 от Amanda.D

# 576
Абе хора Flushed какви са тези балерински кг, респект, последно 50 кила бях 5ти клас, без да съм била пълна, дъщеря ми на 15 и тя е 58-60,по 170 см. сме.
Имам мт от Кейт Фридрих, вчера Stuck Out Tongue Winking Eye между другото, много ми хареса и  търся препоръки, а нейни програми, днес спининг и плуване.

# 577
и моят кантар лъже. Вчера говореше за 62 кг, а днес обяви 63. Едно кардио ме дели от br phase 2. Вчера workout 4 за последен път.
Изпаднах в депресия и си боядисах косата с боя за първи път в живота ми.
Кейт е идеална за излизане от плато. една седмица ходих гладна и пребита след като правих afterburn, обаче видях кг  надолу след 3 месеца затишие.

# 578
За днес 6 weeks 6 pack 1 и Кардио 2 от БР. Реших в дните, в които правя горна част или корем, да добавям по 20 мин. кардио, да видя дали ще успея да оправя този корем.
Хубави почивни дни!

# 579
  • 1st floor
Абе хора Flushed какви са тези балерински кг, респект, последно 50 кила бях 5ти клас, без да съм била пълна, дъщеря ми на 15 и тя е 58-60,по 170 см. сме.

Мхммм, а аз съм само 158см. И продължавам да се смалявам, повече няма да се меря на височина.  Crossing Arms А и никак не съм перфектна на тези кг, просто са ми ОК предвид, че не пазя режим в момента.
Между другото тези дни си мислех, колко подло беше зимата, когато няколко месеца броих калории и внимавах с храната, орязах захар и въглехидрати, тренирах по един час с 80ДО и КАЧВАХ кг!!! #Cussing out Спрях 80ДО, започнах БР, позарязах следенето на клалории, даже  и хляб и сладко проядох. И свалих два килограма и половина. Същото ми се случи и с ХиЧ есента - започна ли да тренирам с по-големи тежести качвам кг и см. А толкова ги обичам... Sad

# 580
Аманда, то така изглежда, че включих повече упражнения за крака и те са се стегнали Simple Smile  Мен винаги ме е било страх от степер, имам чувството, че все ще се спъна и ще се пльосна. Ходила съм и на степ-аеробика, там пък все ми беше кошмара да не се спъна и ще разбия огледалото срещу мен. Иначе много уважавам степера.

Аз хич не съм с белерински килограми, 164 съм висока и съм около 60 кг. Все си внушавам, че мускулите тежат Simple Smile

Днес Chisel Cardio и Glute Chisel.

Дават до мрачно днес, а е пекнало едно слънце. То вчера го даваха слънчево, а така ме наваля в гората, добре, че се добрах до един заслон. Е, то бе за кратко, после пак пекна.

Приятна неделя!

# 581
Два дена почивах. В събота успях обаче да навъртя над 20К крачки. В петък правих кардио тренировка. Трудно овладява храната през почивните дни. Някакъв ужас е. През седмицата, докато съм на работа е ок.

Във фб ми попадна събития с Billy Blanks юни месец в Албена 😁. Знам че има фенове тук. http://albena.bg/bg/offers/view/id/466?fbclid=IwAR2BM-UO_0VWiee8 … U4kygSgYjUjUnXgPE

# 582
  • 1st floor
Вчера не смогнах да направя кардиото по програма. Ще го сместя след някоя тренировка в почивните ми дни. Днес отчитам БР5.

# 583
Добро утро отчитам PLYO FIX Extreme и си добавих  Muscle Meltdown • Triceps от ICE...пък дали не сгреших, като се има на предвид, че утре ще правя Upper FIX Extreme...
...много добре ми се отразява жегата, не ми се яде...

# 584
Здравейте,
за днес отчитам killer buns and thighs level 2 - не ми беше много ден за тренировка, но я направих. В такива дни се чувствам най-много удовлетворена от себе си след тренировката.

Общи условия

Активация на акаунт