Прекалена ревност

• 4 898
  • 66
  •   1
Отговори
# 15
Собствената му сестра също ревнува от мен и примера е от първия път когато отидох у тях на гости да се запознаем. На мен нищо не каза, не посмя но е намекнала на брат си че съм и оглеждала мъжа.

# 16
Не се занимавай повече с такива откачалки. Да не си посмяла да се върнеш, много ще сгрешиш!

# 17
  • Terra incognita
Радвай се, че си се отървала, преди да е започнал и да те бие. Защото границата между патологичната ревност и проявите на насилие е мноого тънка.

# 18
  • От където си искам
Дано успее да пребори болезнената си ревност.
Раздялата е най - удачното ,няма смисъл да се хабиш психически!

# 19
  • София
Има една опера. Нарича се Селска чест от Пиетро Маскани.
Отвори нета, намери я и я прочети.
Няма смисъл да живееш в опера!

# 20
Собствената му сестра също ревнува от мен и примера е от първия път когато отидох у тях на гости да се запознаем. На мен нищо не каза, не посмя но е намекнала на брат си че съм и оглеждала мъжа.

Ха, ха, ха...и ти му вярваш...нищо не му е намекнала сестра му, той си го измисля това, че тя го е казала. Типични измислени неща на болни ревнивци. Сега е "сестра ми каза, че заглеждаш мъжа и",  после ще бъде "съседа каза, че си спала с него", стой и гледай цигански сапунки, ако ти се живее в такива.

# 21
  • София
Да, това е супер характерно при тези психопати. Непрекъснато се измислят интриги кой какво на кого бил казал бил погледнал, бил си мръднал крака...

# 22
Обвинявам себе си, че по някакъв начин загубих доверието му, защото въпреки че няма какво да крия, следеше профила и месинджера ми. Там видя едно изтрито съобщение от колега, които пишеше за предложение за работа, помисли че има някаква уговорка за секс.Но правилно ли е се питам да не можиш да кажиш две думи на някого, само защото е мъж.Едно харесване на снимка да е зарибявка. 😉 Една емотикона да е даване на намек.

# 23
Не е правилно. Ти си свободен човек, който има право да говори с който иска, да излиза с който иска, да спи с който иска. Ако на него нещо не му харесва, той има право да си тръгне, но не и да налага насилствен контрол.
Той е болен човек, ненормален.

# 24
От опити да се доказваш и да му играеш по сценариите, ще изгубиш себе си. Все по-малко ще си вярваш, ще забравиш да си се харесваш и накрая ще си живяла нечий чужд живот, а не собствения си. И, когато го разбереш това горенаписаното ще си в шок от себе си. И нека бъде колкото се може по-рано.
Късното отрезвяване е ужасно.

# 25
  • София

Никога няма да си щастлива с него. Има и други риби в морето, огледай се.

# 26
Обвинявам себе си, че по някакъв начин загубих доверието му, защото въпреки че няма какво да крия, следеше профила и месинджера ми. Там видя едно изтрито съобщение от колега, които пишеше за предложение за работа, помисли че има някаква уговорка за секс.Но правилно ли е се питам да не можиш да кажиш две думи на някого, само защото е мъж.Едно харесване на снимка да е зарибявка. 😉 Една емотикона да е даване на намек.

Патологичните ревнивци са такива - карат те да смяташ, че ти си виновна. Защо си погледнала еди кой си, казала си "Здрасти" на колега, говорила си с приятел....не ти е чиста работата, нещо го въртиш, мислиш за друг, при първа възможност ще изневериш.....Всякакви такива сценарии.

Не си трови живота и се радвай, че си се отървала. Имала съм като ученичка такава връзка за близо две години. Добре, че ми дойде акъла навреме.

# 27
Поставете жаба в съд, напълнете с вода и започнете да загрявате водата.
Тъй като температурата на водата започва да се покачва, жабата регулира телесната си температура за да се приспособи.
Жабата поддържа регулирането на телесната си температура с нарастващата температура на водата. Точно когато водата е на път да достигне точка на кипене, жабата вече не може да се приспособи. В този момент жабата решава да скочи.
Жабата се опитва да скочи, но не е в състояние да направи това, защото е загубила цялата си сила, като се приспособява към повишаването на температурата на водата.
Много скоро тя умира.
Какво убива жабата?
Помислете за това!
Знам, че много от вас ще кажат врящата вода. Но истината за убийството на жабата е нейната неспособност да реши кога да скочи.
Всички трябва да се приспособяваме към хората и ситуациите, но трябва да сме сигурни кога трябва да се приспособим и кога трябва да продължим. Има моменти, когато трябва да се изправим пред ситуацията и да предприемем подходящи действия.
Ако позволим на хората да ни експлоатират
Физически, емоционално, финансово, духовно или умствено ще продължат да го правят.
Нека решим кога да скочим!
Нека да скочим, докато все още имаме силата..

# 28
  • София

Все пак (без отношение към основната тема), за да не вземе някой да се стресира от шокиращата иновативна биология... Жабите все още са студенокръвни, спокойно. И да, не могат да регулират по какъвто и да било начин (или в каквато и да било посока) телесната си температура.

Просто не са способни да регистрират малки промени в температурата на околната среда. Не съм биолог, не съм сигурна дали става дума за неспособност на мозъка да обработи или на нервните окончания да изпратят сигнал.

# 29
Пфу, отиде чара на хубавия ми съвет (копиран от нета разбира се) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт