В ЮЛСКИТЕ тумбачета има лъвчета и рачета. Тема 5

• 29 737
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета снощи бях на преглед заради леки болки ниско долу. При направен преглед ми казват скъсена шийка на матката  и 1 см разкритие. При което ме пращат днес да ходя в болница за лежане. До сега всичко си беше наред и изведнъж ми казват това. Сега ще отида и при следящата ме и на частно да поискам и други мнения. На някоя да се случвало нещо подобно ? В 29+3 г.с съм.

Болките в корема ли бяха, или по- скоро в срамнста кост? Тъпа или остра болка?

# 556
  • Пловдив/София
Момичета, ще задам въпрос баш в малоумен бг мама стил...
Бях на сватба и ядох предястието, оказа се, че в него има френско сирене (бри мисля). Има ли какво да направя и какъв реално е рискът за проклетата листерия? Мога да се опитам да повърна или де да знам...уж питам за всичко, но как не го видях Sad писна ми вече да внимавам и да разпитвам, ама разбира се четох преди време как се отразява тази бактерия на плода и са кошмарни неща...
Пък да питам лекар сигурни ще ми се изсмее.

# 557
  • Варна
Здравейте и от мен бъдещи мамчета 😊 дали има такива и от Варна да си пишем на лично съобщение и да обменяме информация а защо не и да посещаваме заедно курсовете за бременни 🤰👶😍

Има, има 😉 Аз си ходя на курсове, доколкото можех да се освобождавам от работа, но вече излизам в болнични така, че смятам да съм по-редовна Simple Smile

# 558
Здравейте и от мен бъдещи мамчета 😊 дали има такива и от Варна да си пишем на лично съобщение и да обменяме информация а защо не и да посещаваме заедно курсовете за бременни 🤰👶😍

Има, има 😉 Аз си ходя на курсове, доколкото можех да се освобождавам от работа, но вече излизам в болнични така, че смятам да съм по-редовна Simple Smile
Може да се свържем и да ходим заедно макар че до сега не съм посещавала мисля да започна че време не остана 😊

# 559
Пипи, не се притеснявай! Шанса е колкото, ако не си бременна - или всички ще лепнете листерия, ако е имало проблем със сиренето или никой! Все пак в храните минават хиляди тестове. Бих се притеснила, ако е домашно и не знам как и кой го е приготвил. В големите фабрики има специални изисквания и стандарти за хигиена, следи се температура. Аз също ям меки сирена, най - вече синьо, защото си го обичам, ям суши, морски дарове дори. Пък да не ти казвам колко ягоди съм омела от началото до сега... Всичко е наред! Не чети глупости в интернет, то иначе теябва да караш на 5 основни храни! Разнообразно и здравословно меню + много спокойствие.

# 560
Здравейте момичета снощи бях на преглед заради леки болки ниско долу. При направен преглед ми казват скъсена шийка на матката  и 1 см разкритие. При което ме пращат днес да ходя в болница за лежане. До сега всичко си беше наред и изведнъж ми казват това. Сега ще отида и при следящата ме и на частно да поискам и други мнения. На някоя да се случвало нещо подобно ? В 29+3 г.с съм.

Болките в корема ли бяха, или по- скоро в срамнста кост? Тъпа или остра болка?

Болката беше в корема и беше тъпа болка.

# 561
  • София
Утре ми е последния работен ден и от другата седмица започвам подготовката бебето.
Харесала съм си това за изписването ( мисля да добавя клинче или ританки и тънка жилетка). Струва ли Ви се подходящо?

Много е сладко Simple Smile много ми харесва и аз търся нещо подобно. От кой магазин е, би ли ми дала линк?
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0709517001.html
И в Некст гледах, но нищо не ме грабна.
Благодаря Simple Smile

# 562
От къде поръчваш дрешките?
И аз харесвам изчистените, даже до момента съм взела само бели бодита Simple Smile
[/quote]

Това е Next от Fashion days

# 563
Момичета, днес се омъжвам, стискайте палци всичко да е ок... 👰😂

# 564
# 565
Момичета, днес се омъжвам, стискайте палци всичко да е ок... 👰😂
Честито! Само полекичка, не подскачай много на ръченицата Simple Smile Всичко ще е наред.
Гледам, обсъждате дрешки, накупих и аз, от Jasper Conran, одеала също. Момичета, вижте снимки от изписването на кралското бебе миналата година, доста семпло е, няма нужда от много дантели и панделки.
Сега да се оплача и аз, остра, постоянна болка под ребрата, в слънчевия сплит и около него, от март е така. Тук казват, разширява се гръдния кош, но със сина ми, който се роди 5 килограма, нямах такива проблеми. Вечер е най-зле, ставам, слагам лед, одисея Sad
Вчера ми сложиха инжекция, за антитела, веднъж месечно ме гледат на видеозон, на две седмици давам кръв за изследване....И лежа и аз, дори дрехите от пералнята ми е трудно вече да вадя, над 20 килограма съм качила.

# 566
Отдавна не съм писала, стиснати палчета на лежащите мами и само положителни мисли и всичко ще е наред Hug
Аз приключих с дрешките засега, остават ми само някой дребни нещица и голямото пране, но мисля да е към края на месеца или началото на юни (аз съм за края на юли). Относно изписването и аз не харесвам готовите комплекти и затова взех ето това от HM, ще добавя и една тънка пелена и готово

# 567
Здравейте, момичета! Най-накрая да ви пиша Simple Smile От тая седмица вече съм в отпуска, най-накрая Simple Smile Искам да изпратя много положителна енергия и прегръдки на всички, с вас съм 🙏 Сигурна съм, че всичко ще е наред, малко остана!

Аз още се мотая с покупките... понеже имаме и други неща на главата, за съжаление 3ма от най-близките ни хора са болни... Sad Но се надяваме предстоящото събитие да им даде сили и здраве...и дай Боже да е наред всичко...

Преди време си спомням, че коментирахме за малко темата с многократните пелени и по-опитните мами споделиха, че са много доволни. Аз преди се замислях от природосъобразна гледна точка, но не толкова, обаче днес мъжът ми ме изненада с много сладък подарък от чужбина (всъщност първата ни “покупка” за бебо 😃): ето тая супер сладка пеленка:

Да попитам по-опитните мами, вие колко бройки такива пеленки си взехте? А тези подложки, които се слагат отвътре, на всички марки ли пасват? Аз в нета намирам едни 15 лв Pop-in подложки за 160 бройки, което ми изглежда супер.

Много сладка изненада.Аз също съм се насочила към тях и чета из нета доста.Извода до който стигнах е ,че бамбуковите подложки са добър вариант за деня ,а за вечер тези от черен въглен.Но дали марките на различните подложки са за всяка пелена,ей това и аз не знам.

# 568
Аз точно комплект за изписване не съм купила, но взех разни други красоти. [/img][/img]

Много зле са ми краката за съжаление, невероятни отоци. Изследвания за албумин и белтък ми пускаха, на границата са. Много, много отичам. Но все си повтарям, че всичко е в името на бебето Simple Smile

# 569
Аз точно комплект за изписване не съм купила, но взех разни други красоти. [/img][/img]

Много зле са ми краката за съжаление, невероятни отоци. Изследвания за албумин и белтък ми пускаха, на границата са. Много, много отичам. Но все си повтарям, че всичко е в името на бебето Simple Smile
Аз не отичам много, но албуминът ми е под долната граница. Сега пия протеинови шейкове. Пробвала ли си? На много бременни майки им помага с отоците.

Общи условия

Активация на акаунт