ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 3

• 23 659
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!
МОЯТ ТЕРМИН Е 24.ОКТОМВРИ. ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА НИ ПРИЕМЕТЕ ПРИ ВАС.

# 541
Здравей, аз съм за 23 октомври Simple Smile
Добре дошла!
Хубаво е, че се увеличаваме Blush

# 542
ИМАМ ВЪПРОС,КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ВИ ОТ Биохимичен скрининг?

# 543
  • not found
Момичета, минавам в темата да се похваля , че серклаж за сега няма да ми правят Smiley
Добре дошли на новодошлите мами Grinning
Мога да се разхождам вече ... направо пак се чувствам свободна , остана да ми разрешят и да пътувам ише съм безкрайно щастлива .

# 544
ИМАМ ВЪПРОС,КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ВИ ОТ Биохимичен скрининг?
Моите не са цветущи от първия 1:170, а при втория се вдига на 1:110 комбиниран риск.....ще пускам пренатест... стискайте палци.....

# 545
Vesenceto,и аз съм на 24 Октомври,добре дошла. 😊
Кalina,стискаме палци,всичко ще е наред.🤗
От началото до сега само с вагинален си ме гледа и всеки път ми мери шийката.

# 546
Момичета, имате ли болки в кръста? Усещам нещо като придърпване. Понакога е и в предната част. Питах АГ дали е нормално, каза ми че е, защото таза се разширява. Но ми е притеснено.
Аз за шийката яко съм се филмирала. Другата седмица ще ми я измерят, но се притеснявам, че ако се скъсява няма да усетя. Confused

# 547
  • София
На мен от вчера ме боли кръста. Дано е нормално. Ще му каза другия път.

# 548
И моят лекар каза,че са леко завишени и ме праща на ДНК тест.Днес ще отида да го обсъдим и ми е много притеснено..

# 549
Привет! Гледай само резултатите за бременната жена, при теб риска е много малък(БХС е една статистика!) Завишението ти идва от годините ти, имаш нухална в нормите и налична носна костица, кое точно те притеснява?
 Лекарите взимат процент при заявен пренатален тест при тях, не се подлъгвайте всички. Бебчето ти ще е здраво, но ако все пак ще се притесняваш до раждането, си пусни тест.

# 550
И моят лекар каза,че са леко завишени и ме праща на ДНК тест.Днес ще отида да го обсъдим и ми е много притеснено..
Аз също мисля, че изследванията са ти чудесни и нямаш повод за притеснение.
Внимавай с лекарите, понякога взимат комисиона когато те пращат на допълнителни изследвания, аз винаги имам едно наум с тях!

# 551
Честно казано не разбирам нищо от това,защото с първото ми дете такива изследвания нямаше. Доктора настоява за тоя днк тест,защото резултатите били леко завишени,може би това 1/4400 е проблема?! И аз се чудя защо,при положение,че мерките на всички костички бяха чудесни..

# 552
Моят лекар ми каза да направя днк тест но мога и да не правя,,,аз да си реша,просто да съм наясно със себе си какво правя при положителен или отрицателен резултат,не ми препоръча фирма или лаборатория,когато реших да правя пренатест не ги беше чувал,съмнява ме да взима процент от тях..

# 553
Честно казано не разбирам нищо от това,защото с първото ми дете такива изследвания нямаше. Доктора настоява за тоя днк тест,защото резултатите били леко завишени,може би това 1/4400 е проблема?! И аз се чудя защо,при положение,че мерките на всички костички бяха чудесни..
И аз не разбирах, на мен ми е първа бременност, бях с доста по-висок риск сравнено с твоите изследвания. Ти нямаш място за тревога, защото единствено при Даун имаш 1:4400 , а ехографа ти е показал добри стойности... Ако ще мога да те успокоя ти копитам част от отговора на проф.Кременски за моя случай : "Вашият комбиниран риск е изчислен на около 0,025 (1: 4100) " При мен за Даун беше дори малко повече, а за Едуардс доста повече от теб, след Пренатест бебчето е здраво!
  Не може лекарят, който ще взима под внимание БХС да няма представа от тестовете на пазара, в България не са 1000 марки, а са около 10. Аз като бях в търсене получих оферти и намаления от няколко места, всичко си се знае. Има и такива лекари, които не работят с конкретна марка, но после биха ни приели резултатите.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 09:14 от Krasi_mira_ni

# 554
Аз с такъв резултат не бих се притеснявала изобщо, докторите са длъжни да насочат, да наистина някои си пробутват брошурите на фирми , с които работят ....други не....но важно, че на ехограф всичко ти е наред, това си е статистика, както са ти писали, аз даже на резултат 1:170 се чудех дали да пускам, а твоя е далеч по-добър...
Според мен няма място за притеснение

Общи условия

Активация на акаунт