👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 4

• 30 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
djoleva, Merri_An не обича много да гледа, само да коментира, най-вече негативно Чилева Joy
Merri_An, ако шеф Ангелов нямаше забележки към нея, нямаше да я накара да си свали куртката.

# 226
  • Другата България
 Grinning Айде да те замоля съвсем културно да се въздържаш от коментари за мен какво обичам и не обичам, а да си пишеш и коментираш по темата на темата. Чилева, Милева, Петко, Стоян, Драган - това е темата, за ТВ предаване, а не за това какво обича, не обича или коментира Мери Ан. Ще коментира каквото си поиска без да се налага да ти иска разрешение. И ако си забелязала, теб нито те коментирам, нито те чета, освен когато не решиш да се изцепиш по такъв просташки начин.
Надявам се да си ме разбрала.

# 227
  • София
Не  харесвам Чилева, имам непоносимост към хиперактивни "компетентни" кресли.
Аз също. Peace
Много се забавлявах как от отбора на жените само "некадърната" Чилева не беше отпред Joy
С всичкият хейт по неин адрес започнах да я харесвам Smiling Imp
Ангелов харесва характера на Чилева, никога не се отказва....! И аз я харесвам, има някак отрито поведение, отборен играч е,макар, че веднъж я обвиних в саботаж!
От жените не беше ли и Светлана НЕ извикана пред строя? А не само Чилева? Според мен от жените бяха Варта, Ралица и Татяна. Та да не преувеличаваме все пак. Wink
Аааа ма моля ти се - няма никакво преувеличение. Даже и доказателства имаме:

# 228
Стига сте се коментирали взимно, ами кажете нещо за Никола, че вече две страници никой не го е споменавал. Smiley Във ФБ има изключително силна подкрепа, ако случайно излезе преди финала (което твърдо изключвам), ще избухне революция. Smiley

# 229
  • Другата България
Скрит текст:
Не  харесвам Чилева, имам непоносимост към хиперактивни "компетентни" кресли.
Аз също. Peace
Много се забавлявах как от отбора на жените само "некадърната" Чилева не беше отпред Joy
С всичкият хейт по неин адрес започнах да я харесвам Smiling Imp
Ангелов харесва характера на Чилева, никога не се отказва....! И аз я харесвам, има някак отрито поведение, отборен играч е,макар, че веднъж я обвиних в саботаж!
От жените не беше ли и Светлана НЕ извикана пред строя? А не само Чилева? Според мен от жените бяха Варта, Ралица и Татяна. Та да не преувеличаваме все пак. Wink
Аааа ма моля ти се - няма никакво преувеличение. Даже и доказателства имаме:

Laughing Да, да, подсказаха ми, извиних се за недоглеждането.
Благодаря и на теб. Peace
Признах си още вчера, че малко преди края заспах, та връщах после и явно Светлана съм я пропуснала. А и тя като номинирана логично трябва да е отпред, ама на, кой да мисли... Sunglasses Simple Smile

Никола е душица. Heart Eyes Щом Петко можа така да го изкара от равновесие смятай Петко колко дразнещ персонаж е. Доста по-дразнещ от Чилева. Wink

# 230
djoleva, Merri_An не обича много да гледа, само да коментира, най-вече негативно Чилева Joy
Merri_An, ако шеф Ангелов нямаше забележки към нея, нямаше да я накара да си свали куртката.
Еее то и аз не харесвам Чилева, ама хич. Има нещо което ме отблъсква, та ако ще да е факир в кухнята. Амбициозна е, има умения обаче има нещо което ме отблъсква. Не я харесвам. Ако трябва да имам фаворит от жените тя ще е на последно място. Еее може на предпоследно. Все още се колебая между нея и Ралица.
Стига сте се коментирали взимно, ами кажете нещо за Никола, че вече две страници никой не го е споменавал. Smiley Във ФБ има изключително силна подкрепа, ако случайно излезе преди финала (което твърдо изключвам), ще избухне революция. Smiley
Верно ли сме го пропуснали. Моля ви се дами вземете се в ръце, не се отпускайте. Ники победител.

# 231
  • Другата България
Джоли, аз вече и Ралица не харесвам.
Не знам от жените коя искам да видя на финал. Май нито една. То и няма да има жена на финала, с всеки един епизод все повече се убеждавам в това.

# 232
То няма лошо да не харесваш някого... Стига това да не води до промяна във фактологията на предаването Joy
Merri_An, ти цитира мой коментар и ми каза лично на мен да не преувеличавам без да си гледала и без да си наясно... И те така те... Спирам, който гледа предаването знае за какво иде реч...
Ако не ме беше цитирала изобщо нямаше да ти чета коментара, пропускам ги твоите, защото както сама си казваш не го гледаш много - много предаването Blush

# 233
Мен пък Светлето ме кефи...., а прословутата Чилева аз не я харесвам как готви, когато прави индивидуални ястия все нещо е омотала,....но ми харесва като поведение! Не изпада в заяжданици, крещяне и някак ведра е!
Варта милата бухта ми е много сладка, гледа като уплашено мече, но за готвенето не мога да кажа, че е факир!
Ралица ми е адски неприятна, Татяна не, но някак си не ми хареса поведението ѝ последните епизоди, нито като готвене, нито като отношение към съотборниците!
Харесвам много бате Весо и Тихомиров! Даже май малко повече бате Весо! Wink Но Тихомиров готви по добри от него!

# 234
  • Sunshine state
Моля, моля Никола за мен си е победител, честно и почтено с готвене ще си стигне до финал. От жените не виждам ни една там, за съжаление.

# 235
Няма как, то и да имаше потенциал у някоя от жените, те така сами си подливат вода, че после в паниката си успяват съвсем да се закопаят.

# 236
Мен пък Светлето ме кефи...., а прословутата Чилева аз не я харесвам как готви, когато прави индивидуални ястия все нещо е омотала,....но ми харесва като поведение! Не изпада в заяжданици, крещяне и някак ведра е!
Варта милата бухта ми е много сладка, гледа като уплашено мече, но за готвенето не мога да кажа, че е факир!
Ралица ми е адски неприятна, Татяна не, но някак си не ми хареса поведението ѝ последните епизоди, нито като готвене, нито като отношение към съотборниците!
Харесвам много бате Весо и Тихомиров! Даже май малко повече бате Весо! Wink Но Тихомиров готви по добри от него!
Ние всъщност не знаем кой как готви. Чуваме коментарите и какво ни казва шеф Ангелов, но дали е така???има много противоречия, които не искам да коментирам. Никой не ме впечатлява колкото Филип миналия сезон. Никола е секса, Весо ми е симпатичен, Тихомиров не е виновен, че изглежда така или му вкарват реплики. Това е шоу. Най- вероятно част от нещата всяка от нас тук би могла да готви с повече фантазия и вкус от набедените участници. Те рататуй не знаеха какво е...тъй като не знаем вкуса на ястията, които освен това са ограничени и според изискванията на Ангелов, преживяваме характерите или поне това, което ни показват от тях. И да, искам Никола за победител- изглежда скромен, сдържан и владеещ материята поне едно ниво над другите.

# 237
Simple Smile Така е, обаче Варта ми е много симпатична с това мило и благо изражение, добро държание и вярвам че такъв човек ще готви добре.
А пък Никола, ами радост за окото, ще му простиш нещо не така добре направено.
Да ни сложат някои тук форума за оценяващи и ще види hels kitchen кон боб яде ли.

# 238

Да ни сложат някои тук форума за оценяващи и ще види hels kitchen кон боб яде ли.
А, де и аз това викам, да ви кажа честно аз за себе си не съм сигурна, че ще се справя по добре от участниците, но супа топчета поне на външен вид ще докарам по добре от кашата на Вартето!
За вкуса не знам, но Чилева има сериозни издънки, бухтата като змия, несготената риба, когато правеха отборно някакво ястие, баницата тип чипс при надпреварата с Ралица, единствената добре изглеждаща чиния беше онази лилавата с космическата форма! При точенето на корите също не блесна....

# 239
  • Sunshine state
Много ме втрещи и мен непознаването на рататуя. И като кажат, че не са готвели това или онова от менюто, не мога да ги разбера - гледал си предния сезон, ще участваш в този, ами не се ли подготви нещо?

Общи условия

Активация на акаунт