Любители на кучета - 92

• 30 625
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Казах ли, че за трети път викам Виваком, егати вкусните кабели. Ще ги намажа с уасаби. 😁😁

Добре дошли. ❤

# 586
  • София
За беззърненото хранене съм на мнение, че е излишна истерия.
Реално, в по-елитните храни царевицата е заместена с друг въглехидрат, което е безспорен минус. Безспорен плюс е, обаче, че четем и купуваме храни с основна съставка истинско месо, а не месни брашна и животински отпадъци.
За БАРФ храненето също нещата са така-иначе. Познавам двама ветеритари, единия е категорично против, натоварвало черен дроб и бъбреци, другия е категорично за и отхвърля тези доводи като глупави.

Моите наблюдения:
Рея е жива, игрива, лъскава, не дебела, а мускулеста и с добра кръвна картина при основно сурово хранене.
Наложи се да и давам Алфа спирит за пет почивни дни и от един път дневно и малко, вдигнахме акото на три пъти по повече.
И не харесваме чак толкова конско месо.

# 587
  • София
Добре дошли на всички нови сладурковци в темата! Heart

Айде сега, барф била вредна. Аз вече се отказвам да се влияя от чуждо мнение, единствено ме вълнува как се чувства кучето ми. Тамън нацелихме храната, пък вредна била според някои лекари. И аз какво да направя, че гранулите не му понасят. Освен да го оставя да фотосинтезира. Joy

# 588
Ние на нашето куче му сменяме храната през няколко месеца.Даваме й седмица да свикне с новата.Започваме първо с 30% от новата и 70% от старата и постепенно увеличаваме новата и намаляваме старата.Не е хубаво да се спре изведнъж старата,защото не се знае как ще се отрази новата т.е.може да има разстройство и т.н.,и затова така се процедира.

# 589
Казах ли, че за трети път викам Виваком, егати вкусните кабели. Ще ги намажа с уасаби. 😁😁

Добре дошли. ❤

Има специални спрейове.Като напръскаш съответното нещо и кучето не се доближава.

# 590
Здравейте, вчера се прибрахме и да споделя. Пътуването го понесе много добре, макар и в клетката. На отиване беше в шок, гледаше неразбиращо и замръзнало почти през целия път, дори не хапваше от лакомствата, който му подавах. Питахме о на сръбска и на българска граница и на двете ни отказаха да му погледнат паспорта, та на връщане не се и обаждахме по този въпрос. Почти час след като пристигнахме си намери място за wc , не знам дали се сещате, но ние си вършим работите само у дома. Дисциплината ни отиде по дяволите, защото въпреки предупрежденията и безбройните ми повтаряния всички му даваха от масата и въобще всеки делеше всичко с него, дори сега проси гледайки, а имам и съмнения, че би взел от ръка, която не му подава. Милион пъти, казах че ръмжи като е с кокал и почти толкова пъти му беше подхвърлен буквално под масата и за мое щастие няма ухапани, обаче всеки път подскачах като ощипана мома да го местя на дистанция от всички , та се разминахме без жертви.
Отделно в едно кило съвсем случайно видях легло за 4 лв. и разбира се му го взех. Беше като ново, един ден по-късно като след война. Та за седмица е прано три пъти , малко нагризано, отново кално. И не знам дали ни е любовница или му показваме кой е шефа, но няколко пъти го хващам доминиращ...  Смени в един ден три зъба, долната челюст от пред плюс кучешките всичко е ново, горните кучешки са си още бебешките, но е сменял и задни. Понеже на село при баба ми има мъжко куче, много добро е имал и с кой да си играе и кой да му скръцне със зъби като се прави на доминиращ и да го постави на място. Видял е как се пишка с вдигнат крак...сега ако реши след два месеца може и да вдига своя.... Видя кокошки, много страшни в началото, дори една го нападна, а последните дни ролите се обърнаха и пазихме кокошките от него. На 30 в Пловдив си сменях лична карта и на главната улица имаше две руси мадами с два "питбула" - немска овчарка и ...ох, като новото попълнение Рея, но големи вече питбули, и си помислих,че може и да са от групата, та ако някой се припознае....
Отделно вчера бях в Джъмбо в София, този който е към изхода за Варна....та ако някой се е радвал на кученце с различни очи... ние сме били....

# 591
  • София
Има специални спрейове.Като напръскаш съответното нещо и кучето не се доближава.
Аз не бих се изказала с такава категоричност за тези спрейове, по простата причина, че имаме такъв и върши нула работа. Не само, че кучето се доближава, ами и О, боже - яде, дъвче, унищожава!
Слава богу Харли порасна и спря да яде стените и масата. Другото лято, живот и здраве, ще пребоядисаме кухнята, нищо че преди две години беше основният ремонт вкъщи.

# 592
Спрей го ползваме редово и нямаме проблеми.Живеем извън Бг и може би има разлика.Но за Сега не доближава прасковите места.

# 593
  • София
Сигурно вашият спрей е по-качествен, понеже е чужбински. Пък моят е просто внос... от чужбина.
Нищо лично, но това, че този спрей действа на вашето куче, не ознава, че се отнася за всички кучета.

# 594
Исках да кажа местата,където сме пръскали.

# 595
Нищо лично,но наши приятели с кучета ползват същият спрей и нямат проблеми.

# 596
  • София
siyina, съвет от мен - слагай мненията си в един пост, защото пост след пост е против правилата на форума.

Also, аз също мисля като Тонката, че си е див късмет това при вас с тези спрейчета.
При нас също не помогна, независимо, че пробвахме няколко вида.

# 597
  • София - Рим и обратно
Кира изгриза два кабела за интернета в два поредни дни, като беше на годинка, и приключи. Това й беше най-голямата беля. Сега налита само на безстопанствени гланцове за устни, кокосово масло за тяло и неща за ядене, забравени в кухнята, естествено. Ех, друго си е пораснало куче.

# 598
  • София
Когато още беше бебе Джефри изяде 2 пъти кабела на лаптопа ми, след което последва наказание. Затворих го в банята на тъмно и седя там по 1 час след всеки изяден кабел. Това беше напълно достатъчно и от тогава 9 години не се е доближил до нещо, което не е негово, освен някой и друг чорап, когато иска да ме предизвика да играем.

Даже 2-3 пъти през годините се случи да се изпишка вкъщи и понеже знае, че не е редно, като забележа изпишканото, той свива уши и влиза в банята сам Satisfied

# 599
Кафе и Кирааа! Онзи ден я видях с щерка ти. Рейн много й се радва, Кира на него не толкоз.. Чак милият плака, когато го дръпнах да не й досажда
Ето една сънчо снимка на моите красоти

Общи условия

Активация на акаунт