Любители на кучета - 92

• 30 662
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • Fort Worth, TX
Ауууу, как няма да й слагат намордник щом я изпускат 🤦🏻♀
Аз моя само дето лае кукумицина до нас му взех специален за френски булдог .
Че й щяла събрание да прави ни гони, ако знае по другите блокове какви неща стават,  ма баш за нея е тая питбулка да види тя лошо куче какво значи .
Те такива изкуфели по цял свят ги има.Копам си аз вчера в предния двор и там имаме 3 огромни дървета.На едното съм сложила едно дълго въже за нашия господин.Като съм отпред и работя по градината той си обикаля по поляната , въргаля се играе , но достъпа му е до началото на улицата.Лежи си вчера сър Джони и една луда бабка минава.Той се спусна към нея и взе да лае.Оная като изкара един спрей и като го насочи срещу него и ми крещи.Ще го спрейна.Лае ме.Мале като набрах, ша я таковам и в американката.Взех горно до и я почнах.Той е на каишка, той си е двора.Той е куче и ще лае това това да не е котка.Както бях кална, потна малко остана да я замерям с камъните дето местих, ама се спрях , че като нищо щешв гадта да ми викне полиция .Тя само да има щастието да го спрейне за нищо и ще се видим в съда.

# 466
  • София
Сиви, на Връв сме, а Рея вече пробва Дунава и и хареса.
Според мен ще предложи да се преместим тук завинаги.

Момичета, разкошни кучовци показвате, а Сий е страшна и тя.

# 467
  • София
Снощи откарахме няколко часа на пейките при задния вход на блока ни. При хубаво време там ни е сборния пункт и си лафим. Харли изкара много спокойно в компанията на немската овчарка Марко. Той винаги е без повод, но е много възпитан и отлично обучен. Моят вампир скри шапката на всички, когато един съсед започна да му хвърля на земята пред носа му чипс. Харли само легна пред чипса и гледаше жално към мен в очакване на команда "Хайде папкай". За съжаление не я получи и Марко намаза. Много бях горда, обрах овациите от страна на съседите. Всички се чудеха как така не се докосна до изкушението, и как съм успяла да го науча да яде само след команда.
Както е тръгнало ще го науча и да приказва, но не и да пишка и ака само навън. Това проклятие май ще тегне над мен завинаги.

# 468
  • София
Денис е разкошен и нахилен, ама и стопанката му към фотомодел отива Simple Smile

Пропуснах за Барби - защо е превърната в агънце-багънце? Великден, Гергьовден ? Шегувам се, разбира се, уникално сладка си е тя всякак.

Моли е много готина диджейка!

# 469
poss Реа предполагам е най-доволна от това, че селото е на Дунава. Като го знам Макс как шляпа из водата, сигурно момата е същата работа. 😂
Барби гледам аз снимката и си викам позната муцуна, ама това тяло нещо не се връзва 🤣
Ах, тоя Денис ухилен. Страшна душица е той, само виж каква блажена физиономия е изкарал в прегръдките ти See
Тонка и за пикането ще се научи Харли, но да ти кажа това, че не яде без команда е страхотно постижение особено там из Софийско където мине се не мине и пише за хвърлена отрова.

# 470
  • София
Сиви, аз сега имам доста свободно време и разхождам Харлито много. Отделно го извеждам през 3-4 часа навън. И въпреки това намира пролука да се изпишка или изака вкъщи. Голям мъж вече, а не спира с бебешките номера. Има дни, през които нищо не прави вкъщи, след което ми го връща тъпкано. Непредвидим звяр!

# 471
Тонка може просто, когато върши нещата у дома да е на извънреден зор работата и за това да си позволява да го прави. Макс веднъж ми сервира една торта в средата на хола, но със сестра ми бяхме нощни смени и двете и той сам самичък. Първо беше драскал на вратата и свалил част от мазилката, предполагам е скимтял защото така ме събужда.. ама в случая не е имало никой у дома. Баща ми е бил в съседния апартамент и може би Макс се е опитвал да стигне до него, ама с две затворени врати той не го е чул, а Макс не е успял да стигне до него. Щом отворих вратата и видях мазилка до вратата и се сетих, че е имало зор и като надникнах в хола го видях точно на средата 😂😂
Сутринта малко се успахме и излезнахме с час по късно на разходка. Голям кеф беше в полето, а ако накрая и Макс не беше се докопал до Дунава щеше да е много по-добре.. ама какво да го правя, обича да се цамбурва гадината във водата и колкото да си мисля, че уж няма да се сети как да стигне до реката, той все си намира начин.

# 472
Скрит текст:
Тонка може просто, когато върши нещата у дома да е на извънреден зор работата и за това да си позволява да го прави. Макс веднъж ми сервира една торта в средата на хола, но със сестра ми бяхме нощни смени и двете и той сам самичък. Първо беше драскал на вратата и свалил част от мазилката, предполагам е скимтял защото така ме събужда.. ама в случая не е имало никой у дома. Баща ми е бил в съседния апартамент и може би Макс се е опитвал да стигне до него, ама с две затворени врати той не го е чул, а Макс не е успял да стигне до него. Щом отворих вратата и видях мазилка до вратата и се сетих, че е имало зор и като надникнах в хола го видях точно на средата 😂😂
Сутринта малко се успахме и излезнахме с час по късно на разходка. Голям кеф беше в полето, а ако накрая и Макс не беше се докопал до Дунава щеше да е много по-добре.. ама какво да го правя, обича да се цамбурва гадината във водата и колкото да си мисля, че уж няма да се сети как да стигне до реката, той все си намира начин.
Скрит текст:

Sivi, важното е, че се е накефило момчето! Чудесни снимки! Peace Hug

# 473
  • Fort Worth, TX
Тонка, по колко пъти на ден яде?Едно и също ли яде?Изкарваш ли го след храна?Знаеш ли те трябва да имат рутина.Моя напримернно една консерва от същата марка която му давам не му понесе.Аз храня само сутрин, слагам и колкото изяде дотам слеД това прибирам.Вече свикна да се изхожда по два пъти на ден, сутрин и вечер.Стиска.Ти пръска ли с нещо, за да му махнеш миризмата.Аз винаги имам вкъщи под ръка едно шише с ензим за всеки случай.

# 474
  • София
Кремито, храня го сутрин и вечер в един и същи час. Яде едно и също, на БАРФ е и от тази храна пиенето на вода му е сведено до минимум. Докато беше на гранули лочеше вода по цял ден. Има задължителни три разходки по едно и също време, но сега го извеждам по 5 пъти на ден, като понякога висим с часове. Айде разбирам за акането да го е напънало в неподходящ момент, но за пишкането се излага тотално, тъй като навън се източва и вдига крак по 10 пъти на излизане поне. Имам чувството, че го прави от лиготия.
Спрея с ензим от къде мога да купя? Аз видях спрейове само с котки на картинката отпред. Само да не е от зооплюс, че от там не мога да стигна задължителното сума за поръчка.

# 475
  • Fort Worth, TX
Маркира затова вдига крак десет пъти.Пускат точно по една-две капки.Не знам от къде.Разрови се.Дали е за котки мисля няма значение.все тая е.Ако не намериш ще взема да ти пратя един.Другото което може да направиш сама и да си помогнеш е:лимон цедиш го разреждаш с вода и пръскаш.Това което ми описваш не е лиготия.Той си мисли , че може да го прави в кухнята, защото му мирише.Докато не разкараш миризмата му с ензим няма да спре.

# 476
  • София
Намерих доста спрейове. Казват се Urine Off. И понеже не ги знам, избрах най-скъпият. Ще го поръчам веднага след празниците.

Ето го пикльото. Но иначе се прави на голям и важен шеф. Grin

# 477
  • Bарна, морето, сините вълни

В прегръдките на друго куче!!! Mr. Green
Хектор на сестрата на ММ. Голям прасчо, яде от земята, аз му се карам. А като се дърпа, все едно усещам перо, че нали съм свикнала с магаренцето и не минават номерата при мен. Grinning
Много са готини на живо френчовците.

# 478

Ето го пикльото. Но иначе се прави на голям и важен шеф. Grin

Ахаха! Много ме разсмя и снимката и асоциацията. Grinning Да ти е жив и здрав!

# 479
Бяхме на село за някой и друг час да похапнем и си нагушкаш Вивата. Голям сладкиш ми е станала. Да свършваме час по скоро с ремонта и да се изнасяме там с Макси.
Понеже и моята муцуна е тук, ще ги сложа скрити снимките.. и да знаете, че с грим съм по-Убава 😂🤪
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт