Любители на кучета - 92

• 30 626
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Мили дами, това е Рин, момиченце на 4 месеца, с нас е откакто направи 50 дни.

Може да те побърка от енергия и от глезотия Grin
Можете ли да ми кажете, кога включихте храна, различна от гранули за подрастващи?
Удачно ли е да се приготвят някакви варианти на бульони или друга домашна храна?

# 556
Шиба или акита? Simple Smile Добре дошли.

Ейминка, честно казано и аз се замислих дали пък просто да не "избяга" Ласко. На никого не пожелавам да загуби или да му откраднат кучето, но някои просто си го просят.
Че и Негово Благородие, разрешил ти бил да го разхождаш...

# 557
  • Варна
Шамарите оправят нещата, казвам ви, просто й трябва приятел с голяма пестница. 👿

# 558
  • София
Здравейте , чудесна  тема.От 1 месец имаме нески шпиц и още се уча как правилно да го отглеждаме , та темата ми е много полезна.Бебка е на почти 3 месеца , още не излиза на вън / чакаме 3 ваксина/
Много хапе когато си играее и не знам как да я отуча.Карам се , казвам твърдо и строго НЕ обаче още не успявам да я отуча.Има малко подобрение , по- малко хапе и понякога като кажа "" не" спира , но не винаги.Как да се справя с този проблем?

# 559
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте , чудесна  тема.От 1 месец имаме нески шпиц и още се уча как правилно да го отглеждаме , та темата ми е много полезна.Бебка е на почти 3 месеца , още не излиза на вън / чакаме 3 ваксина/
Много хапе когато си играее и не знам как да я отуча.Карам се , казвам твърдо и строго НЕ обаче още не успявам да я отуча.Има малко подобрение , по- малко хапе и понякога като кажа "" не" спира , но не винаги.Как да се справя с този проблем?

Като й дадете нещо, което да си унищожава, без никой да й се кара за това. Готварска точилка, плетен панер, навързана на възли тениска - нещо твърдо, което да си чеше зъбите. Докато не ги смените, ще е така. В момента ситуацията е като на дете с шарка. Няма сила на света, която да го накара да престане да се чеше. Така че - твърд тон НЕ като се опитва на вас и веднага заместване на крака ви в устата на кучето, с нещо, позволено за ръфане.

# 560
Акита Purple Heart Много палава и да, както по-горе са писали - хапе, докато си играе, но следваме съвета, като започне, бутам в устата някоя от нейните играчки. Замалко помага Laughing

# 561
  • София
Добре дошли на новите попълнения! Много харесвам акити и шпицове Simple Smile
amy_nka, каквото и да решиш, обмисли хубаво всички варианти. Ако случайно онзи се съгласи да откупиш кучето, накарай го да подпише пред свидетели (за предпочитане твои приятели), че го продава, за да не тръгне после да търси още пари и да те изнудва.

# 562
Като сме се зачудили за законен начин за amy_nka и Ласи, тоя хубостник стопанинът всичко законно ли е направил, т.е. регистрирал, ваксинира, полага грижи за Ласи и т.н? Ако е писано, съжалявам, пропуснала съм го явно или съм забравила. То, законно, ама с човек, дето разбира, пък тоя май не знае какво иска. Вместо той да е благодарен, че му гледат Ласи и да търси човек, който може и иска да се занимава с него, ще му го купуват. Аман от такива "загрижени", като него.

А това момиченце Рин е направо......да го изхрупка човек! Голям сладкиш е тая пухкавелчица! Heart Eyes Hug

# 563
  • София
Добре дошли на Рин и шпиц-ко!

Арина, ако си яде гранулите без проблем не бих добавяла нищо. После започва едно капризничене, че не е за разправяне. Най-добре не си го причинявай. Акитите са големи кучета и до годинка е добре да се храни с гранули за подрастващи. Ако не харесва гранулите ги смени с друг вид за подрастващи. Разкажи от къде и как попадна при вас! Как измислихте името? Всичко!

За немеца важът същите въпроси, плюс снимка Blush

# 564
Някой с goldendoodle?Нашата е на 7 месеца.Взехме я преди 5 месеца.

П.П.Случайно намерих темата,но е страхотна.

# 565
Някой с goldendoodle?Нашата е на 7 месеца.Взехме я преди 5 месеца.

П.П.Случайно намерих темата,но е страхотна.

Добре дошли bouquet и показвайте, показвайте, тук сме с най-големите данъци!  Joy Ето, шпица съм го пропуснала! Peace

# 566
Виртуално мачкам ушаците на новодошлите.
Аз съм казвала, ама докато беше бебе я извеждах постоянно, докато схване, че се вършат само навън нещата. После разредих и в момента е на 4 извеждания на ден. Сутрин и вечер дълга разходка, а на обяд и след работа я извеждам колкото да пишка, като понякога пропускам някое от междинните, но под 3 пъти на ден не пада, а вече е почти на 2г.
"За" съм метода с пренасочване на вниманието, не забранявайте дъвченето на нейните си неща, но не позволявайте дори на игра да дъвче стол, маса, нещо, което не искате да изхвърлите в близко бъдеще. И не смесвайте гранулите с нищо, ако нямате намерение да минавате на изцяло приготвена от вас храна. Джуджи е казала, веднъж като се хванете на хорото с "допълнително" към гранулата и става едно постоянно подкупване после.
Голдъндудалът да се покаже веднага! Снимков материал, моля, аз за какво влизам тука иначе, ако не за да ми оправяте настроението..
Плащам данък и аз, от серията Уолдо - "открийте кучето" и "изкъпете кучето"

# 567
  • София - Рим и обратно
Здравейте, отдавна не съм се разписвала в темичките, дано не сте ни забравили.
Току що попаднах на изумителна статия относно беззърнените храни и вредата от тях, и място не мога да си намеря... Моля, ако някой има повече знания в тая връзка, наистина ли постоянната диета grain-free може да доведе до сериозни сърдечни проблеми? Има ли някой, който е хранил цял живот така и да е имал (нямал) проблеми. Тъкмо се бях успокоила на тема храна, намерихме марка и разносидност, които понасят добре на стомаха на Кира, и сега това....
Закъснял данък:

# 568
Зеленоочка Кира, чудесна е! Heart Eyes Кафенце, не сме ви забравили, мине не мине и някой току попита за вас! Simple SmileАз пък, като се направих на готвачка на Рекс, даже не знам, че има и такива храни.Сега ще ида да прочета, че ми стана интересно. Peace

Хибискус, какво ще го къпеш, пусни го, той сам ще се изкъпе! Simple Smile Hug

# 569
  • Bарна, морето, сините вълни
Еее, завърнахте се с красавицата. Heart
Добре дошли и на новите попълнения и не забравяйте снимките. Blush

Общи условия

Активация на акаунт