Любители на кучета - 92

• 30 607
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Аз първия път направо си прочетох "голден пудъл", после се загледах в Д-то. Ама това порода ли е? Rolling Eyes На мен ми мяса на кръстоска от пудел. В смисъл, ако пудел се кръстоса със кокер шпаньол, ще се получи порода "кокер кудъл" ли? Grinning

За Ласи... На мен ми се струваше всичко ок (поносимо), докато не ми се прецака крака и Ласи остана без човек, който да го изкарва и докато не чух от устата на ония мухльо изречението "И това му е много на него". И си припомних как в дъждовете трябваше да зоря кучето да скача в ла*ната, а кучето не искаше да се помръдне. И това му е много, а? Ами ако аз не бях го чула това куче? Какво му се пишеше? Оплешивял, бълхясал, разкъсал на две връхчето на опашката си от депресия и скука.... Това живот ли е?
Значи, би било разбираемо, толерируемо, да каже "аз толкова имам, толкова мога" да дам на това куче, ама да ми казва "и това му е много" просто не мога да го толерирам по никакъв начин. За него това куче е като имущество. Колкото повече имущества има, толкова по-велик се чувства явно.
Аз вчера не посмях да отида при Ласи. Защото отида ли, Ласи почва да лае, да скимти, да ми се кара, защо съм закъсняла да го изкарам и ако тогава не му сложа каишката и го изкарам, все едно го наказвам.  Довечера по тъмното ще отида да му заредя пак храна за два дни и вода и утре пак няма да го изкарвам. Трябва да заложа да ми оздравее крака, иначе Ласи е обречен на живот на затворник без мен. Няма кой друг, освен мен да го чуе това куче... Sad

Когато пудел се кръстосва с кокер шпаньол,породата е кукапу.Също доста разпространено извън Бг.

# 616
  • София
Аз съм казвала, моето е аладор. Или лабрадай.

По чужбинско много харесва кръстоски. Но са задължително между чистопородни кучета.
Като мама и тати на моето, хихи.

Разказвала съм за съседката, дето все питаше породиста ли е Рея. Накрая ми писна и и казах, че да, майка и е породиста, баща и е породист, и двамата с родословие, просто са различни породи дмамата, хах.

# 617
Данък, с чуждо

# 618
  • София
Ауууу, що с бодлив душач милото. Сладурче.

Ей, май забравих да кажа привет на новодошлите.

# 619
  • София - Рим и обратно
Да, аз съм влюбена в кръстоската на визла с ваймаранер, казва се вейзла или визмаранер, уникални са.
Тя и Кира с мен е с бодлив нашийник, нищо й няма. Просто си знае и върви като хората. Щерка ми я извежда с обикновен, щот я било срам. Вее се кат вестник след нея. Аз обаче нямам крака за чупене вече.

# 620
  • София
Много сладък и гушкав ! Simple Smile

# 621
Посс, щото е не знам колко кила бебе. Неудържимо бебе. Това е най-дивото куче на света. Команди изпълнява, легни, стани, редом, седни, от сестра ми и от малката. Двамата мъжове не ги отразява. Но много налита на храна, на масата иска да се качва, на печката. Без нашийник не можем да го свалим. Иначе и аз в първия момент си каза Боже защо в с тоя нашийник, ама после разбрах.
Те вече и с треньор работят. Много го обичаме всички Simple Smile

# 622
Ой, че ухилен Аксел!

Денис и Вик.

# 623
  • под тепетата
Брей, тука куче валеж е имало  Grinning Здравейте на всички новички! Понеже все зяпам тв за животни, там им казват на смесените дизайнерски породи. Кира, Кафе - липсвахте ми!

# 624
  • София
При нас е празник! Харли вече е голям и не съм се вълнувала така, откакто дъщеря ми навърши една годинка. Пожелавам му само да е здрав, а за другото си имам грижата. Hug
Ето го и рожденикът.

# 625
  • София
 Жив и здрав да е Харли!
Да стане достатъчно смел и безразсъден, че да изяде на баща си червейчетата! 😆

Честит да ви е, Тонка!

# 626
Колко е вааажен само на първата снимка, ама рожденик е душицата! Simple Smile Жив и здрав да е Харльо! Heart Eyes

Представих си го как насмита червейчетата.... Joy

# 627
  • sf
Честит рожден ден на Харли! Да е жив и здрав! А червейчетата поканихте ли ги на рд? 🤔🤣

# 628
  • Bарна, морето, сините вълни
Еее, супер празненство си му спретнала на господинчото! Heart
Да е много здрав и да не пипа червейчетата, че ще стане мазало. Joy
Големи сладурковци са с щерка ти. bouquet

# 629
Честит рожден ден, Харли!
Да си много здрав и послушен!

Общи условия

Активация на акаунт