Любители на кучета - 92

• 30 605
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Хайде честит рожден ден!
Много целувки от нас!

# 631
Да, аз съм влюбена в кръстоската на визла с ваймаранер, казва се вейзла или визмаранер, уникални са.
Тя и Кира с мен е с бодлив нашийник, нищо й няма. Просто си знае и върви като хората. Щерка ми я извежда с обикновен, щот я било срам. Вее се кат вестник след нея. Аз обаче нямам крака за чупене вече.

Искате да кажете, че този тип нашийник ги кара да вървят по-бавно ли?

Със синчето сме фенове на Харли. Много харесахме снимката с тортата. Simple Smile Желаем му здраве и още много такива торти!

Билянка, загледахме се и в твоя аватар. Какво прави това цвете? - питаме... Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 13:39 от amy_nka

# 632
  • под тепетата
Честит да е готиният Харли! Трепач е с тая кърпа, мачо и половина  Joy Да пази кака си, че ще има наплив от кавалери скоро  Wink
 amy_nka , понеже съм мама на много, бърша и главички, и дупета нонстоп  Mr. Green

# 633
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит рожден ден на Харльо 🐶🥳
Да е здравичък и все така любвеобилен към всички ❤

Добре дошли на новите 🤗

Един Ушатко и от мен 😃

# 634
  • София
Ние празнувахме рождения ден на Харли днес ♥

# 635
  • sf
Олеее, тия французи много готини 😍

# 636
  • София
Честит рожден ден на Харли! Да е здрав, игрив, палав и щастлив! Simple Smile

Ние се поизгубихме тия дни, ама ще наваксам.

# 637
Честит Рожден Ден на сладура! Много емоции да има!

# 638
  • Варна
Честит рожден ден, Харли.
Да си здрав,див и много щастлив . Мокри целувки и от нас. 😁

# 639
Ееее къде без мен? Аз и Харли и Киви искам да гушкам. И Денис, ма него само ще го галя.
С Джина, Акесл, Оскар, Рени, Роза и Рая пожелаваме Харли да е много здрав!
(Уморих се, докато напиша всички имена)

# 640
  • София
Честит рожден ден на Харли! Да е много здрав, да го слушат и обичат, да го мачкат и глезят! Честит празник, Тонка! Heart EyesHug
П.п. Тортата е мега яка! Много вкусна изглежда!

# 641
  • София
Честит рожден ден на Харли! Жив и здрав да виЕ (както е модерно да се казва) Simple Smile
Балу е в депресия, че си е при нас, а не на къща с двор. Сега ще пие хапчета, защото около човката си има едни неща, приличащи на екзема.

# 642
  • Варна

Принцът на приливите. 😜

Коте, ако искаш да ти снимам крема, дето мазах Бизу с него, на второто мазане завяхна.

# 643
  • София
Честит празник на Харли.

Рея хич не държи да е на двор, ако мен ме няма. По празниците я оставих за няколко часа с човек, който познава и с йоркито и пак е оревала селото.

Отивам да свалям снимки.

# 644
  • София
Благодаря на всички за милите думи и пожеланията. Heart Срещата ни с Киви и семейство беше страхотна. Харли припадна на дивана като се прибрахме. Новата топка му изцеди силите.

Общи условия

Активация на акаунт