Любители на кучета - 92

• 30 604
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
По празниците я оставих за няколко часа с човек, който познава и с йоркито и пак е оревала селото.
Боклука като отида да изхвърля , а е на пет метра от оградата и става хаос. Няма шанс да напусна двора и някой съсед да не разбере. Ходих днес на кафе при съседка, не ме вижда като вляза вътре, но аз го слушах половин час. То лае все едно ни убиват. Като се върна пък десетина минути ми се кара. Заради него клюкарките ще останат безпотребни....

# 646
  • София - Рим и обратно
Честит рожден ден на Харли! И той стана голям вече... Ама голям сладур 😘

# 647
Благодаря на всички за милите думи и пожеланията. Heart Срещата ни с Киви и семейство беше страхотна. Харли припадна на дивана като се прибрахме. Новата топка му изцеди силите.

Ч.Р.Д.Да е жив и здрав ,и да ви радва дълги години.

П.П.Каква порода е? Много е сладък.Само за гушкане.

# 648
  • София
Тонка, ама Харли в хола ли е сниман? Честит рожден ден, Харли! Бъди здрав и галантен французин! Радвай още 100 години домашните си любимци! HeartHugHeart

# 649
  • София
джуджанка, в хола е сниман. Когато мъжът ми не е вкъщи, Харли си джитка из целия апартамент.

siyina, Харли е френски булдог. В темата има и други френчита.

# 650
  • София
Пфу, тъпия лаптоп няма български буквички.

Свалих снимките от фотот, уляла съм се да снимам кучета.

Може да попрескочите някоя, ако ви доиде в повече

Скрит текст:
Така вися поне 20 минути

Мокра кокошка

И така вися бая време, как не и настина дупето не знам

Малко фотогеничната страна
Вижда се, че сме руси зад ушите.

Малко малко куче

Малко и голямо куче

И  за последно - муцуна

# 651
  • София
Естела, кажи, ако може.
Не знам дали ще го мажа, че е точно около устата и постоянно се облизва там. Иначе досега да съм го намацала с крем Здраве, доста добър е за подобни неща. Ей, няма седмица без проблеми, аман.
Пос, много хубава руса мадама. Руса под прикритие Wink

# 652
  • Варна

Ето,Коте, това е пастата, надявам се да ти помогне. 🤗

Така, да се оплача, будни сме от 4.00.Събудих се от нещо като хъркане. Бизу. Реинвазивна кашлица или нещо такова. Обаче явно съм извикала името му по-високо или ме е усетил, че ме е страх и за един час не можа да се успокои. Стана по-лошо, трепереше целия, ушите свалени, опашката свита отзад, взе да диша с отворена уста, все едно е бягал един час по плажа, лиги текат, страшно. Облякохме се и ще тръгваме за вет, обаче нашия, в асансьора навири опашката и МП вика дай да се разходим. Е,направихме сефтето, да се разходим в 5.00 сутринта, играхме с пръчки и шишарки, обаче като се прибрахме пак се гипсира. Вече не като в 4.00 ,явно много се е стреснал от моята реакция. Премеждия.

# 653
  • Bарна, морето, сините вълни
Пос, страхотни снимки си им направила!

# 654
  • София - Рим и обратно
Естела, заведи го на изследвания. Нека му видят и сърцето, ако намерите ветеринарен кардиолог. Не ми прилича на обратна кашлица, както го описваш, но дано се окаже нещо друго безобидно.

# 655
  • sf
Прилича ми на ларингитните пристъпи, дето ги правеше сина ми като малък. Студеният създух навън успокояваше пристъпа. Дано Бизу е добре!
Ние сме го ударили на мързел, ще подремнем дружно на дивана 😄

# 656
  • София
Ох, снимки има още една камара, ама не върви да пускам до безкрай.

Значиии, днес ходихме на обучение с групата на Мама Еми. Някои неща не ми харесаха, но не до степен да ме издразнят. Обаче, като цяло, виждам смисъл и евентуална полза, поне в нашия случай. Смятам да продължим да ходим. Ще пращаме и баткото, защото него хич го няма в справянето с това точно куче и затова рядко му я оставям. Мисли се за голям мъж и супер възпитател на кучета, ама цъ. Та така с нашата сутрин и до обед.
Рея порядъчно се умори да слуша, натъпка камара лакомства и сега спи и преживява, подлайва, подскимва, подрипва. На мама умното момиче.

# 657
  • Варна
Такаааа, пак е с кучешка кашлица, този път док му би инжекция и даде антибиотик, предния път беше сироп и антибиотик, точно 6 месеца, както ми каза Манолов ще му е имунитета, ама като съм проста и забравих да го ваксинирам. То човек от простотията си страда. Успокои се сега, поспа и е готов за игри, след доктора направихме една хубава разходка из аспаруховия парка. Поръчах му Хепи Бокс за подарък, за рождения му ден, а торта ще му направя аз, само трябва да взема една свещичка и съм готова за неделното парти.

# 658
  • Bарна, морето, сините вълни
Яяя, бързо да се оправяш Бизу, че ще ти доведа Ерос. Joy Kissing Heart
Значи 6 месеца е имунитета от лекарството? Ние давахме ноември. Сега трябва пак? Аз пък мислех, че е веднъж годишно, ама не са ни и казали.
Като ви гледам какви празненства устройвате на кучовците, чак се ентусиазирах за Еросовия рожден ден. Нищо, че е чак през август. Joy

# 659
despicable, тъкмо имаш време да направиш организацията! И да я осъществиш, де! Simple Smile

esstela, бързо оздравяване на момчето! Аз нещо съм се поразбухала, един такъв хап дЪл шЪ мЪ оправи?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт