Любители на кучета - 92

• 30 333
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
. Уличен красавец 😊

# 661
  • Варна
Дес, 6 месеца му е имунитета от болестта, а ваксината е за година. Бизу се разболя точно на 6 месеца и след това пък го хванаха гъбите и папилончето, трябваше да е здрав, за да бия ваксина, ама аз се отнесох. Сега като се излекува ще му я пръснем, даже я поръчах на Манолов, да е при него и след месец, само да ми е здрав ще му я сложа.

Благодаря ви, момичета за подкрепата. И това ще мине.

А пък за рождения ден кво да се приготвям, срещу 38 лв ще има подаръци и лакомства, а за тортата мисля кайма, ориз и беконче да объркам и отгоре с кашкавалче, отсрани бисквитки, свещичката и готово. Нищо сложно. 😁

# 662
  • София
Може да желираш, хем полезно, хем вкусно.

Ох и аз не съм сложила за кучешка кашлица ваксина, нито веднъж, след като я изкара кифлата. Ама за щастие явно няма епидемия нова тук, та ни се разминава.

След всичките изядени лакомства за наградки, пръцкаме смъртоносно.

# 663
  • Bарна, морето, сините вълни
Хммм и двете ли пръцкате смъртоносно? Хехехе.
Ерос като пръцне, което вече се случва рядко, си поглежда към дупето учуден и почва да го души, падам да се смея.

# 664
  • София
Предимно тя, ама се изкушавам и аз, да види какво е.

# 665
  • Варна
Неделни неволи 😂😂😂

# 666
  • Варна
🤣🤣

Пос, Дес, много ме разсмяхте. 🤣🤣

Добра идея за желирането, благодаря. 😉

# 667
Здравейте, не открих тема, която засяга конкретно домашни любимци и почистване с робот и за това пиша тук. Бихте ли ми препоръчали домашен робот-прахосмукачка за почистване след едра порода дългокосместо куче - Голдън ретривър? Половин година ползваме робот на Phillips, но той събира космите на кучето на топка и ги “изплюва”. Но той все пак е от най-бюджетните роботи. Вие как се справяте?

# 668
Lilieblue, аз имам една бг Мaya, но тя се справя с космите от лабрадора ми, те са и по-къси все пак. Може би питай в тая тема, има доста добре информирани момичета за разните роботи и възможностите им. Но вероятно и в нашата тема ще има някой с робот. Peace

# 669
  • София
Аз съм с Румба, на предишните страници има снимки на скублата, имаме повече козина от лабрдор. Имам и две котки. Справя се.

# 670
Малко със закъснение да е жив и здрав Харли и много радост и усмивки да носи на семейството си! 🤗

Аз бях на концерт вчера в София и оставих Макс на село при зет ми, че в града нямаше кой да го разхожда. Миличкия до 1 през нощта е стоял на верандата и ме е чакал да се появя. Преди два часа го взех и полудя от радост. Не можеше да реши кой да прегръща и само подскачаше до сестра ми и бегом при мен. А пък малчуганите ги гонеше, че не може и те да ми се радват. За пръв път остава другаде, докато ме няма.
Купих му една камара играчки съответно и лакомства, както и добавка за козината. Като имам впечатления от нея ще споделя дали е добра и дали си заслужава парите.
Явно не е спал много добре на село и след като получи две от играчките си си ги гушна и заспа:

# 671
  • Варна
Мъчно му е било за мама, душичка. 🤗

# 672
  • Bарна, морето, сините вълни
Нашето бебе има такава играчка мече. Grinning
Как няма да тъжи милия, не знае къде си, какво се случва.
Ерос май е настинал, изпика се в банята, а по-късно излизам от стаята на бебка, с нея в ръце и изведнъж паднах, Слава Богу удържах я. Цеееелия коридор опикан, ама адски огромни локви, нямаше сухо място. Не вярвам да е било нещо напук, ама знам ли.

# 673
Здравейте Simple Smile
Ние днес бяхме на пикник. Роузи се разби от игри и беше много послушна. Ето малко снимки
Скрит текст:

Снимай ме, ако можеш

Същински доберман Laughing

Естела, бързо оздравяване на Бизу!

Дес, дано да е нещо случайно при Ерос!

# 674
С приятелката ми сме решили да си вземем кученце, но се колебаем между две породи "Кавалер кинг Чарлз" или "Мопс".

Общи условия

Активация на акаунт