Любители на кучета - 92

• 30 328
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
С приятелката ми сме решили да си вземем кученце, но се колебаем между две породи "Кавалер кинг Чарлз" или "Мопс".

Ходете на "сгледи", сърцето/ата ще ви подскажат! Peace И дано скоро се похвалите в темата и най-вече данък да платите. Най-обичам големите данъци на темата! Simple Smile

# 676
poss сега видях Реа от вчерашната сбирка на групата. Веднага я познах тази черна красавица с червен нагръдник 🤗 Малко завиждам, че съм далеч и не мога да взема участие в тези събирания. Не знам как протичат, но със сигурност има ползи за нас и кучетата.
За избор на куче май най-добрия вариант е да видите бебета от двете породи и което ви грабне си е вашето. Даже си мисля, че още с първите видяни бебешоци ще си намерите другарче.
despicable тя играчката е за бебета 😁 Ама ходих в някакви джъмбо, в което до сега не бях стъпвала и на етажа никъде не видях кучешки нещица и чак се ядосах как се прецаках и планувах да търся друг магазин. За да не съм без хич взех тази от бебешкия щанд, пък чак после видях че магазина имал приземен етаж и там да другите джинджурии 😂 Напълних кошницата с глупости, че и през зоомагазини Стефанов минах за една специална играчка само.. ама к там оставих едни бързи 80 лв за Макс 🤪 Накрая се оказа, че за него има цяла торба с изненади, а аз си взех едно яке (хванах намаление) и шапка за морето за общо 30 лв. 😂😂😂, а Макс над 100 лв изхарчих, а чакам и доставка от зооплюс с още неща за него. 🤣🤣
Напълно е възможно Ерос да е настинал или ако е ял нещо много солено и е пил много вода да не е могъл да устиска до разходката. Не вярвам това голямо момче да прави инатлъци.

# 677
  • София
Вчера изпрах Балу и днес се продъни небето. На това му викам късмет....

# 678
  • о`майна лунна нощ е
Честит рожден ден на Харли! Не му пожелавам да е кротък, а само да е здрав и все така обичан!

# 679
  • София
Мечо Балу е разкошен! Коте, абсолютно всеки път щом изкъпя Бека вали. Редовно, когато я къпя, ММ ме пита природата от дъжд ли има нужда. Майка ми един ден се оплаква, че много била суха почвата и ММ и каза, че довечера ще изкъпем Бека и ще се оправи всичко. Joy

# 680
Моля ви!
Умолявам ви!
Със сърце и душа, моля!
Спрете да си къпете любимците!
Не издържам!
(За какво е този форум? Разберете се , кога да къпете! Не днес един къпе, утре друг...стига вече)

# 681
  • под тепетата
Vige, имам чувство за хумор уж, но явно не схващам. Обясни, моля, като на бивша блондинка, чието магаре живее вкъщи! Мен сърцето е боли, че не мога да ги докопам и намачкам такива пухениииии

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 17:19 от bilqna_69

# 682
  • sf
Аз го разбрах, че се бъзика с дъжда. Че вали, когато някой си къпе кучето т.е. да ги къпем едновременно, за да не вали постоянно 😁

# 683
Аз го разбрах, че се бъзика с дъжда. Че вали, когато някой си къпе кучето т.е. да ги къпем едновременно, за да не вали постоянно 😁
Абсолютно точно.

# 684
Здравейте Hug

И ние отскоро имаме едно палавниче вкъщи:

Това е Мики синьото око Simple Smile, или Майки, на галено. На два месеца е.
Ще ми се да се посъветвам с по-опитни: каква литература препоръчвате за възпитанието на кученцето? Четох доста в интернет, но понякога съветите са противоречиви и ми се иска да си купя книга вече. Като цяло залагам на обучението с наградки и съм много въодушевена колко бързо учи малкия умник ( сяда, ляга, идва, почти научи и редом), единствено срещам трудности  с хапането, когато се развълнува. Това ме води и към втория ми въпрос - как научихте вашето кученце да не хапе ръце?

Благодаря!

# 685
Здравей на Мики! Grinning

Малко по-назад, преди няколко страници, беше отговорено точно на този въпрос за хапането - като им се дава специална за целта играчка, която могат да хапят без да им се караш.

# 686
  • под тепетата
Оф, бе vigeeee, пускай по една емотиконка за такива като мен  Embarassed 

Melaniyae,в първия момент помислих, че си имаш козленце  Joy
Май съм по-скоро за мунската тема  Whistling

# 687
Melaniyae,в първия момент помислих, че си имаш козленце  Joy
LaughingLaughingLaughing Ами той си е див като козленце.

amy_nka, благодаря, бях го пропуснала, виждам, че и други са писали, че играчката помага само за малко, като при нас Simple Smile явно е въпрос на постоянство и търпение.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 17:40 от Melaniyae

# 688
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошъл на Мики. Разкошно пале е. Heart Eyes

Искам да се оплача от labrex! Ми ни мой така. Naughty Искаш данъци да гледаш, пък бат' Рексун хич не ни го показваш. Къде се губи ветеранчо?

# 689
Melaniyae,в първия момент помислих, че си имаш козленце  Joy
LaughingLaughingLaughing Ами той си е див като козленце.

amy_nka, благодаря, бях го пропуснала, виждам, че и други са писали, че играчката помага само за малко, като при нас Simple Smile явно е въпрос на постоянство и търпение.

И при нас играчките помагат само за малко,след това започва пак да хапе ръце,крака,каквото докопа.Всичко е от зъбите.Сега вече на седем месеца започна по малко да хапе.Зъбите не я д.азнят толкова много. Не се притеснявай,всичко ще отмине с времето.

Общи условия

Активация на акаунт