Отговори
# 690
  • София
Хахаха, Санака, и ти като мен!
Преди 4 години, когато отиде в 107мо, ма записването виждам два големи щендера с дрехи. Суичери, маратонки, якета....и дънки. Бях в голяма чуденка, как човек може да си затрие гащите.
Е, и моето си ги затри, даже два пъти.
Плюс чифт чисто нови маратонки, които госпожата по мат открила в  кабинета си, изчакала месец някой да си ги познае. Един ден просто ги сложила на бюрото си и казала, че ако някой не си ги "намери", ще ги изхвърли... Trollface Joy

# 691
JoyJoyJoyJoyJoy Фран, Санака... ще ме уморите... тъкмо след обедната почивка си пиех кафето, бърша си бюрото в момента Blush
Санака, ти пък за едни дънки... ми губят се! Страшното става като изчезнат боксерките, особено ако липсата се констатира от гаджето/съпругата Smiling Imp
За мъжете и прехода от пубертет в критическа Thinking Уж си взех по-голям мъж, че да ни се разминат периодите, ама неговия много лошо съвпада с на момчетата. Предупредила съм ги, че и аз почвам с периода и а да видим кой е по-див Smiling Imp

Моя малкия син е от "загубените", но батко му като стана на 18 вече пробва да го догонва... Ще ми се вече да се джендемосват (от баба ми израз "да хванат джендема/къра..."), само за ядене се пита и се бучи, че някой ги е събудил... Все не съм вярвала, че се готви в казан и 3 тави, като си с момчета над 16-17, е повярвах го!

# 692
А, моят синковец пък след Нова Година си заминава за Холандия. Нагласил багажи работи и се запътва към колата. В последния момент го питах дали си е взел ключа от квартирата, ей-така, просто ми изникна тоя въпрос... Такава беля щеше да се случи, ако не беше ми изникнал! И то съвсем подсъзнателно. Никой нямаше там и поне седмица нямаше да има, та да му отвори. Хазяите изобщо не може човек да ги намери. Вратата една такава сложна, секретна...

# 693
Хм, аз съм с момиче. Играе футбол и тича вън във всяко междучасие. Забравя и губи редовно неща. Какво да правя? Съвет? Wink

# 694
  • София
Блис, изчакай малко да порасне. Ние и на това не можем да се надяваме. Joy

# 695
  • София
мда, не е като да не е повсеместно, макар и с различна формулировка, и моето житейско наблюдение: в най-добрия случай мъжовете стигат до късен пубертет и после се връщат обратно, в масовия стигат до ранния...
Чета ви, хиля се кат зелка и вече след поста на Санака си викам: оххх, не съм сал аз с толкоз несретен опит и мироглед Smile

# 696
  • София
Един виц-поздрав  и от мен - както за синчетата ви (във времето, когато поотраснат един ден и са някъде в прехода между пубертет и критическа, ако има такъв, де), така  и за вас като техни майки Stuck Out Tongue
Скрит текст:
Жена се оплаква на приятелка: 
- Омръзна ми този мой мъж! Все едно и също слушам от него: мама така каза, мама иначе, мама това ме посъветва, мама онова.. Аман от нея! 
- Слушай сега - казала приятелката- Важното е да го заинтригуваш като жена, тогава той просто ще престане да споменава за щяло и нещяло майка си.
Прибира се мъжът вечерта - жена му го посреща облечена в черно еротично бельо.
Мъжът я гледа няколко секунди замислено и пита: 
- Що си цялата в черно? Да не се е случило нещо с мама? 
Здрава е несъмнено връзката и в двете посоки... Вие сега сте зад тях неизменно, те после цял живот са с мисълта за вас, не се оплаквайте..

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 13:43 от пенсионирана русалка

# 697
Хм, аз съм с момиче. Играе футбол и тича вън във всяко междучасие. Забравя и губи редовно неща. Какво да правя? Съвет? Wink
Спри и футбола и я прати на балет? Wink

Все не съм вярвала, че се готви в казан и 3 тави, като си с момчета над 16-17, е повярвах го!
Подходящи илюстрирани линкове (кликни върху снимките):

# 698
  • София
Ох бе, Русалкеее JoyJoyJoy

# 699
Ежко, балет цели две години. Пък и не е като да не е подходяща с нейните "завидни" 23 кг. на 10 г. Каза, че е досадно. 🤣😂
Плуване от ПУК. Овладя и делфин, и вече и то и е досадно. Но ходи заради майка-церберка и здравословни ползи за недоносените и дробове.
Тича в колективните игри с момчетата, докато другите от момичетата в класа и си рисуват. Та така.

Мога да услужа с готварската книга. 🤣😂🤣😂

# 700
Гадже, зодия Дева?
Wink

# 701
  • София
Bliss, ОК е футболът. Моята девойка и тя риташе в стария клас, че съм я и доизчаквала да се донарита (2-4 татковци участваха, един от тях известен професионален треньор)

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 16:10 от Desem

# 702
Ами дайте тогав идеи за образование на девойка с хуманитарна насоченост, без медицина.  Защото нищо не мога да измисля.
Странно, че никой не предложи детето да учи за HR Laughing

# 703
Bliss,

И аз ритах футбол с момчетата.
А когато щерката беше малка,другите родители в градинката се оглеждаха за децата си, аз все по дърветата я търсех, къде виси за последно. Веднъж беше подмамила и момчетата с нея и бяха изпопадали, та майките ми се сърдеха. И само тя от момиченцата в детската искаше пожарна кола от Дядо Коледа. Да не говорим за блъскащи се колички. Е, до ден днешен що има екстремно го е пробвала, само дето ме уведомява впоследствие, за да не изпадна в ужас. И от понеделник имам снимки за скачане с парашут в океана

Санака,
Твоят виц го знам така: провикване от балкона към детската площадка :
"-Иванеее, прибирай се!
- Защо, мамо, студено ли ми е или съм гладен?"

PTodorova,
То и с психология можеш HR да работиш.Защо да си стесняваш кръга на възможностите.
Усмихнатот човече говори за майтап, но засрам, не го схващам

# 704
Интересни констатации в последните страници Simple Smile
Моя нищо не губи и нищо не забравя.
Поредна година купувам тефтер за да записва домашните в училище. От него се употребява 1 страница. След това се помни...безотказно. Един суичер за 5 години...нищо работа. И три-четири молива. Иначе и счупените линийки си връща.
Но за сметка на това всяка вечер му напомням да си измие зъбите. Как пък не го схвана туй действие...хич не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт