Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 673
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Препоръка за скраб за лице.Привършвам  на Алверде с ябълката,доволна съм,но ми се иска малко да сменя,Ако може да е от ДМ и Лили.Благодаря!
Имала съм на loreal smoothing sugar scrub и бях доволна

# 121

този е доста приятен, предлага се в лили /и в други магазини/, но в българските дм не

# 122
  • При децата ми
Кой от тези фон-дьо- тени бихте препоръчали за суха кожа?

Искам кожата на лицето да изглежда сочна и хидратирана. Без да се впива във фините линии, и лицето да изглежда сухо.

# 123
Wake me up. Той е известен с това, че е за суха кожа. Има озаряващ ефект и лек сочен завършек. Лека текстура, леко до средно покритие. При мен не оксидира, но към края на деня е поизчезнал(попил в кожата). Обаче - страшно ми люти на очите(предполагам заради спф) и трябва да го нанасям далеч от околоочната зона, а аз не обичам така. Плескам фдт на цяло лице, не на зони и това малко ме дразни. Като цяло е не лош, дори бих казала доста добър фдт за суха кожа, озарява я нежно, не засушава, не се набива в бръчици и линийки, държи се прилично през деня, няма ефект маска и е с леко сочен финиш. Понася и пудра върху себе си.

Другия фдт не съм го ползвала и не мога да сравня. Но съм го пробвала в магазин, както и другите фдт на Буржоа за суха кожа, както и тоналните им кремове(продукти) и ... предпочетох римелския.

ПП Сега се чувствам изкушена от новите продукти на  Римел - Радианс Лифтинг - фдт, коректор и пудра - обаче се притеснявам фдт да не ми люти заради фактора.

# 124
Кой от тези фон-дьо- тени бихте препоръчали за суха кожа?

Искам кожата на лицето да изглежда сочна и хидратирана. Без да се впива във фините линии, и лицето да изглежда сухо.

Аз съм със суха кожа и от 3 дни съм с Римел Радианс Лифтинг, като преди него си правя процедурите - серум, крем и слънцезащита, а и той има 25 фактор. За сега се държи многооооо прилично, без да се впива (дори под очите ми където вече имам изявени бръчици), издържа цял ден и е много озаряващ. За момента получих поне 3 комплимента, че много добре изглеждал на тена ми и съм приличала на порцеланова кукла (не в лошия смисъл като маска или изкуствено лице). Simple Smile

# 125
Wake me up мисля, че би бил супер за суха кожа. Пробвала съм го, не е за мен. Помня, че стоеше много сочно.

Шампоана на Жая с козе мляко е протеинов и прави моята коса ужасна. Замина за чистене на тоалетната и мивката.

Арабескче, пиши дали то харесва като го разносиш. 😘

И да ви инфлуенсна малко 😉 Катрис са пуснали много приятни червила. Не са мат, уж били с хиалуронова киселина, но не забелязвам кой знае какъв ефект. Но има много хубави цветове, приятни са за носене, меки и при мен са горе долу трайни. Днес ще мина да си взема още един два цвята. Ето ги
Скрит текст:

# 126
Wake Me Up е подходящ точно за суха кожа, обаче е спрян от производство и се намира до изчерпване на количествата. 123 Perfect е по-скоро за комбинирана, финишът му е полуматов.

# 127
Wake me up няма да го намерите, защото е спрян. Lasting radiance е подобрената му версия. Аз взех фдт и коректор на Римел. Вчера ги носих за първи път и много ми харесаха. Фон дьо тенът е добър, не "тежи", но в никакъв случай не мога да кажа, че е със средно покритие, както твърдят от марката. Да, може да се надгражда, но не очаквайте супер покривност. Държа се перфектно първите 5 часа, но ме съмнява да издържи повече от 8. Влюбена съм в коректора, защото е със страхотен завършек. Heart Eyes Обаче не е супер покривен. Нямам тъмни кръгове, имам капиляри за прикриване - справи се, така че имайте го предвид.

# 128
  • При децата ми
Благодаря за отговорите момичета!

# 129
Ммм, не знаех, че Wake me up е спрян. Аз имам  повече от половин пълна опаковка. Ама така или иначе не мислех да го подновявам. И вярно излезе това което се коментираше  по темите, че Радианс Лифтинга е май подобрената версия на Wake me up.
Мисля да го погледна. Благодаря за коментарите и аз.

Аз съм си доволна от Афинитона. Както и от двата орифлеймски - дълготрайния минерален и противостареещия, те са си точно за суха кожа и ми пасват идеално. Имам и други, но тези трите сега ползвам основно.

# 130
И от мен глас за Wake me up. Въпреки че като цяло не съм особено доволна от него, защото не е за смесена кожа като моята. Но на суха ще седи супер.
Аз от известно време заглеждам пудрата  Lasting radiance и съм на косъм да я купя, както и едни тройки палитри с хайлайтър и руж на Римел. Изглеждат страхотно, но кожата ми не търпи такова наслояване на грим.

# 131
  • Стара Загора
Малко преди края на промоцията в DM, реших че искам да си купя ФДТ за  комбинирана кожа, задължително с фактор. Кой бихте ми препоръчали?

# 132
Аз също съм доволна от серията на Римел Lasting radiance. Много много ми харесва. Ще едитна после за пиша за издръжливост. Доста пеща накупих, но като се прибера от работа ще пиша отзиви за всичко.

П.п. Червилата на Катрис коя серия са, как са като усещане?

# 133
  • София
На мен ми е интересна пудрата от серията. Ако някой я ползва да сподели.

# 134
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми продукт за измиване на лице, утре ще ходя до DM, тъй като пяната ми свърши(ползвах Балеа синята с алое).Много хубаво ухае, на свежо и почиства хубаво, но ми се иска една идея по малко да ми опъва след измиване, та се чудех какво друго мога, да пробвам.
Със пъпчици съм, много сухи участъци по бузите и съвсем леко омазняване в Т-зона.
Благодаря ви предварително Simple Smile

Късно се включвам, но препоръчвам тези два измивни гела. И двата почистват много добре без да изсушават изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт