Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 56

• 46 714
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Идвам с новина Grinning В Лили се предлага фиксиращ спрей за грим на Мейбълин. Не посмях да го взема. Пише, че е с матов финиш. Алкохол денат е на челно място в състава, естествено...

# 361
Нали сме на вълна серуми, та взех и това:

# 362
Не е лош серумът с пептиди.
Аз днес си взех златната маска на Ревюел,както и скраб за лице с АНА киселини.
За маската знам,че я хвалехте,скрабът го взех на тото:))

# 363
Може ли снимка на скраба за лице?

# 364
Дa, серумa нa Ревюел не е лош. Той е нещо средно между флуид и лек крем. Остaвилa съм си го зa по топлите дни.

От тези серуми имaм още двa - с колaген и някaкъв в зелено. Кaто ги нaченa по сериозно ще споделя отзив. Но кaто цяло не сa кой знaе кaкво. Измивнaтa пянa с кислород обaче е супер.

Зa скрaбa с киселини, то не беше ли по скоро пилинг. Имaй предвид, че може и дa не ти хaресa. Момичетaтa споделяхa, че трудно се отмивaт чaстичките. От моя опит устaнових, че се зaхвaщaт зa мъхчето по лицето и тогaвa нaистинa е неприятно почиствaнето. Aз имaм този с охлюви и ефектa му е супер, но проблемa с отмивaнето ме откaзa дa го повторя, зaщото и при мен се появи проблемa със зaхвaщaнето и зaпочнa дa ме дрaзни. Не е всеки път, но кaто се случи ме издрaзвa.

# 365
  • София
Нещо не откривам актуална тема, та да питам вас. От коя вода за уста сте доволни? Онзи ден си взех Листерин /лилава опаковка/ от Лили, но няма такава гадост. Просто...абсурд да я използвам. Търся си предимно за по-дълготраен свеж дъх.

# 366
  • Бургас
А аз си взех новия фдт на Римел.Нещо ми люти на очите,с Wake me up нямах такъв проблем.Сега избягвам да слагам около очите,там слагам Хелти Микс на Буржоа.Добре,че не си взех и коректора на Римел.

# 367
Нещо не откривам актуална тема, та да питам вас. От коя вода за уста сте доволни? Онзи ден си взех Листерин /лилава опаковка/ от Лили, но няма такава гадост. Просто...абсурд да я използвам. Търся си предимно за по-дълготраен свеж дъх.
Аз ползвам на Донтодент в ДМ магазини. Доволна съм, има 4 вида и е без алкохол. Оставя ми приятен свеж дъх. Обикновено е на цена 2.99, но често има намаления и е на 1.99 за бутилка от 500мл.

# 368
Листерин лилавата ми е най - поносима и ефективна, другите марки са ми блудкави.

# 369
  • София
Листерин лилавата ми е най - поносима и ефективна, другите марки са ми блудкави.
И аз само нея ползвам. Пробвах и тази с зеления чай, но не смятам, че е толкова ефективна.

На мен почти всичко с фактор ми люти на очите.

# 370
Може ли снимка на скраба за лице?

# 371
Arthrodont,но я няма в ДМ или Лили.
В аптеките.
Изобщо водите на Pierre Fabre и GUM.

# 372
  • Стара Загора
Пробвала съм почти всички води за уста на пазара и Артродонт е една от сладникавите, след които имам ужасно чувство на лепнене. Въобще не ми е освежаваща. Grinning

# 373
A, ДХ3, товa е един от ексфолиaнтите им. Aз мислех, че говориш зa пилингите, че и тaм имa вид с киселини. Ексфолиaнтите им сa добри, неaгресивни и приятни.
Имaт и скрaбове, имaм един вид и той е добър, някaкъв охлaждaщ, но той е с по aгресивни чaстички.
Горния ми пост се отнaся зa пилингите им, дa знaете, че дa не объркaм някого. Сегa се сещaм, че от тях освен с охлюв имaм и този с въглен, но порaди по горе изброените причини нямa дa ги повторя, мaкaр ефектa им върху кожaтa ми дa е добър.

# 374

Благодаря,остава да го има в ДМ или ЛИЛИ и всичко е точно.Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт