Човек се сеща за отделни сцени, но не и за сюжетна линия. Докато пишех предния пост и на мен в главата ми изплуваха само АФК и Ичердето. Протекторът е друг тип сериал и май най-важното му (и единственото запомнящо се
) е да участваш в него.
Тези 8 серии могат да бъдат погълнати на един дъх, защото реално отговарят на няма и 3 серии от турските с тяхното времетраене. Естествено с най-голямо нетърпение очаквам романтиката, пък дай-Боже и друго да ми хареса 
Аз го изгледах до края щото е с Ча, ако не беше той щях да съм до десетата минута 
За нас същата боза като мъпета, но за Ча му е дошло точно на място за оправяне на вкуса 

Намали си козината предпочитам набола или да няма брада .

Дойде си за премиерата и пак се окопа . Ще изпълзи скоро , ще позная , може през новата седмица 

Може следващ проект пак да бъде музикален . 

Първия можем с подробности да разказваме , любим сериал и актьори 
Ча от кога чЕхме се вихри Правиха любвни сцени в старите дизита .
А и едва ли сценаристът Джейсън Джордж е имал време да прочете книгата, не знам и дали я има на английски. Както знаем сценарият по който снимаха е втори такъв, първият беше на Пънар Булут, по който отказахта да работят и тя беше освободена като сценарист на Протектора. Тя вероятно е била запозната със съдържанието на книгата, сценарият се подготвяше половин година, ако не и повече, а втория се наложи много бързо да го напишат, затова си мисля че там изполваха само основната идея, като цяло съдържанието, сцените и всичко изглеждаше повече американско, отколкото турско
никъде не я видех , похвали се в сторито . Ако е с нея рискува да ги сбараг журналята и задават въпроси .Тоя човек все повече ме шашка , не е като преди
Ще ни огрее ли с някоя фотосесия за предстоящия сезон 

Препоръчани теми