ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Преди две седмици излезе, че си е купувала тест за бременност. И да е в положение, не е в такива месеци, че да има наедрял корем. Мисля, че Филка си е с корема на Филка, а не с този на Хазал.  Peace   

Чачко бая едричък е станал. Laughing

# 91
  • Варненска клюкарка
След 2 години никой няма да я помни в ЛА. С такова постоянство купуват турски сериали че след такъв срок  когато тя може би ще е готова да продължи, вече ще си имат други любимци.

Това ново ли е newsm78 Пише че е от обектива на известния фотограф Джейсън Франк Ротенберг Peace Косата му сякаш е по-къса и лицето му по-слабо newsm78 Когато е с брада не мога особено да различавам кое откога е, всички брадати са ми еднакви като азиатци, приличат си. Е Ча си е Ча, трудно нещо може да изпорти красотата му, но все пак предпочитам да не се чудя кое откога е. Може би ще има нова фотосесия Peace

Преди малко имаше някакъв анонс, Александър Кадиев каза нещо за Хазар Ергючлю, но не чух ще им гостува в предаването ли или някой ще ходи да я интервюира другаде. Във всеки случай той е човек който е чувал за Нетфликс. Не е много умен, но съм сигурна че ако тя им гостува в предаването, ще и зададат далеч по адекватни въпроси от тези на Гала Peace

# 92
  Бел  сложих снимката  няма да я трия . Косата му изглежда по - къса или щато са я гелосали замазали , на нас ни изтлежда къса  newsm78 newsm78   Намалена брада е  . Скорощна е  може да ги е правил в Америка или в Турция .

започнаха го сравняват с Баръшката визия    

Айча много ми хареса стила , добре и стои  Peace Забелазвам че в бяло се облича , харесва цвета или е решение на стилиста .  На първата пресконференция беше в бяло , сега също .

подкрепа  и лайкчета  newsm53  

Heart Eyes

отива й зеленият цвят  стига  дрехата да подбрана с вкус . Мен първата зелена рокля   ми допада  Wink

Официално финал на 30 май Четвъртък  Peace  Как ще свърши  с тая каша на  сценаристите  33uu като четох Ети  Филка   дежа вю с Фера чула , недочула  само остава да запраши за Америка ,разликата Филиз е хамиле  има  отговорности с лапетата на главата . Не е толкова лесно .
За интервюто с ХазаР  преди Обед по бтв  едва ли ще се надигне да идва специално затова в Бултаристан . Вероятно  когато  е била за фестивала тук са и взели интервю или  техен журналист е отишъл до Турция ги интервюира  .
 Дано са по подготвени от Гала .

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 21:00 от femmi2

# 93
  • Варненска клюкарка
Започна ли пресконференцията, свърши ли, нито снимки повече се видяха, нито нещо се чу 33uu Все още чакаме Crazy

Е затова са сценаристите, може да накъдрят каквото си щЪт hahaha

На мен ми харесва и с двата зелени тоалета, на първата снимка каква е фина Heart Eyes и на втората е в чудесна форма Heart Eyes

# 94

пич та дрънка , секси  от главата до петите   smile3544 smile3544 smile3544   скорострелно се изменяше  упоритост и талант , добър мениджър далеч стигна .

Flutter Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 23:56 от femmi2

# 95
  • Варненска клюкарка
 Сестрата на Илка пуска снимки в инста си, май пресконференцията ще е в Сохо хаус. Мноого тузарско място, точно където трябваше да си представят втория сезон, да дадат пресконференция и после да купонясват, а после ако искат и да преспят в хотелската част, а не да разчитат на кьопавата организацият на онази селска вечеринка наречена кино фестивал.

Пробвах да сложа линк от Гугъл мапс но не става, не знам защо ooooh! Има кино-зала, банкетни и зали за конференции, както казах мнооого тузарско място, точно като за Нетфликс Peace

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 21:32 от Беллора

# 96
Сохо хаус бре там е тузарско ,баровско място луксозно . Ча е ходил там с Киво  и се беше почерпил очите му светеха . На паркинга с Дуда е адекватен ,настроение на макс . Ако не беше така немаше отговоря на тъпите въпроси и колата търсеха . Куп причини Ча да ни шашне  не спира да е по пресата  и мрежите .Дойде ни като гръм от ясно небе . Рускините им  е трудно но  ме разсмиват с коментари .
Ех ,Чачо кво ме караш да пиша ,но един ден ще ми пистне и гуд бай  ще съжалявам за някой неща.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 23:16 от femmi2

# 97
Скрит текст:
След 2 години никой няма да я помни в ЛА. С такова постоянство купуват турски сериали че след такъв срок  когато тя може би ще е готова да продължи, вече ще си имат други любимци.

Това ново ли е
Скрит текст:
newsm78 Пише че е от обектива на известния фотограф Джейсън Франк Ротенберг Peace Косата му сякаш е по-къса и лицето му по-слабо newsm78 Когато е с брада не мога особено да различавам кое откога е, всички брадати са ми еднакви като азиатци, приличат си. Е Ча си е Ча, трудно нещо може да изпорти красотата му, но все пак предпочитам да не се чудя кое откога е. Може би ще има нова фотосесия Peace

Преди малко имаше някакъв анонс, Александър Кадиев каза нещо за Хазар Ергючлю, но не чух ще им гостува в предаването ли или някой ще ходи да я интервюира другаде. Във всеки случай той е човек който е чувал за Нетфликс. Не е много умен, но съм сигурна че ако тя им гостува в предаването, ще и зададат далеч по адекватни въпроси от тези на Гала Peace
Нова е фотката, качил я е в инста си.
Ивче, ти най не вярваше, че Хазалче е хамиле.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 22:19 от Neidjal

# 98
  • Варненска клюкарка
Ами Наде, когато излязоха въпросните клюки тя лично отрече. Хем си знам че някой от бранша им като каже нещо не бива да се вярва на 100%. Осъзнавам също че и едно "не съм бременна" само след няколко дни може вече да не е актуално защото са настъпили съответни промени Laughing Засега Хазал мълчи, сигурно чака финала на дизито. Каквото и да е ще се чуе а и един растящ корем не може дълго да се крие Peace

# 99

Що няма снимки  не ни оставят на сухо , не стига че едвам видахме нещо от злощастната премиера .

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_982556
Няма спокойствие  , това я чака Хазал като роди  , ако е хамиле . Корема както каза Бел ще й проличи , няма как да отрече .    Бу и Фе са ги издебнали в болницата на излизане .

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 17:24 от femmi2

# 100
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сладък е на новата снимка Чачко, но ми е малко необичайно за снимка изражението му.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Да си жива и здрава, Белл!  love001
Нека животът бъде щедър към теб все с хубави неща! Нека най-скъпите ти хора те радват и правят щастлива всеки ден, така както ти правиш нас тук - в диспансерчето ни!  Hug

# 101
  • Пришълец
Честит рожден ден, Бел! Здраве, щастие и всичко най-добро ти пожелавам Hug

Скрит текст:

# 102
  • Варненска клюкарка
Проф, Марги благодаря ви за пожеланията и китките Hug Hug Марги, страОтен подарък дано пак го видим в такава форма Mr. Green

Почерпката Mr. Green

# 103
  • Пришълец
И почерпката си я бива, Бел eat Laughing

Надявам се ако някой погледне частта с Хазар в Преди обед, да разкаже и тук накратко.

# 104
  • Варненска клюкарка
И аз се надявам, днес съм си вкъщи но след малко ще поизляза, а то интервюто или каквото ще е там е в рамките на сутрешния блок.
Значи излагат се тия турските журналя. Ако са за разчепкване на някоя клюка или слух, равни нямат, но ако е нещо важно никакви ги няма. Останахме си с двете Чачови снимки и слухове за пресконференция ooooh! Дано все пак да се сетят да пуснат нещо Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт