ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 504

• 23 948
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пришълец
Пу, пу, нашият зет какъв ни е 'убавец спрямо любимия на Хазар Mr. Green

Гледам аз Феми, добре се справяш с варденето hahaha А редовния въпрос за сватба странно, че им го спестиха Joy

# 121
  • Варненска клюкарка
Така е Марги, мишо е същински левент в сравнение с Хазариния tooth
Пък за другото не си права hahaha Според последните ми наблюдения Фема се справя с пазенето колкото ти се справяш с косачката hahaha

Фемо той репортера звучеше толкова щастлив от невероятния си късмет да срещне Ча че даже и да получи отговор на зададените въпроси, че може и сам да е решил да не си насилва много късмета с обичайните
 идиотски питания когато срещнат някоя двойка hahaha

Като излезе рейтинга ще допълвам Peace

# 122
  • Пришълец

Пък за другото не си права hahaha Според последните ми наблюдения Фема се справя с пазенето колкото ти се справяш с косачката hahaha
има нещо вярно Joy Joy Joy

# 123
  • Варненска клюкарка
Хазал ще го помни този сериал както никой друг в който се е снимала Laughing

Тотал:
1. Однажды в Чукурова - 13.98%⬇
5. Наша история - 4.94%⬆
6. Двор - 4.63%⬇
16. Столкновение - 3.08%⬇
17. Единое сердце - 2.97%⬆
19. Элита - 2.73%⬆

# 124
Добър ден Hug Си пожелаем слънчево настроение и да прогоним лошите мисли .
Маргиии ,хайде сега гушни ме ,ето и за теб Hug Малката сладурана слуша ли непохватната леличка  ,показваш ли маргаритки  . Да я нагушкаш от мен Heart Eyes   Аз съм леличка ,ли кака на децата на мойта приятелка ,но като живеят на село  рядко се срещаме . Така  ми е домъчняло Frowning1

Сънувах Ча Flushed Подсъзнателно заради последните случки . Беше кратко ,щото се спомена името на оная кукумявка и не исках да сънувам повече .
Днес го дават пълнолуние  или греша дано сънувам нещо хубаво и се сбъдне .
Съня ми  е хубав ,спретнат ,оная я нямаше  с него .   Някой нещо му подвикна ,той се обърна ,може аз да съм била Joy Ще му нашокам ряпата Joy очаквайте  се пръкне скоро   със или без любимата кобила .

Прай се на света вода но е тигрица ,помня му се точеше от масата . Ся пред репортера не смее да го налази . Той не я фаща за ръка пък кво остава за друго .
Може да е смешно но се отбелязва в мрежите . Между две зодии трудно се разгадава. Ревнив ,ама няма от кво да ги ревнува  ,не е от главните актриси Дуда  .

За пазенето както каза Марга има нещо вярно JoyJoy но и тя не ми помага ,само го гони с косачката  ,има постижение  малко му е окастрена козината .
Мдааам Хазал ще помни НИ на фона на окапалите дизита . Ако знаеше нямаше  напусне Фериха и да гони дивото .

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:11 от femmi2

# 125
  • Варненска клюкарка
Имах предвид че Хазал ще помни НИ със специални чувства- по времето на сериала се омъжи, а и е бременна вече. Миналия четвъртък е лайкнала стара снимка с бременната Синем Услу с хаштага #tbt

Не вярвам преди финала да потвърди това което вече за всички е ясно. Разбираемо, в първите месеци се избягва разгласяването на такова състояние.

Като гледам как стоят нещата с оцеляването на сериали в Турция, по-добре се справят тези които не са в главни роли. Когато сералът на една главна актриса бъде свален от екран, следващия и проект е минимум след година. Да не говорим че и въобще може и да не попадне в каста на нов проект. Второ и енторазрядните могат след всяко сваляне на сериал да попадат в нов и следователно да не остават без работа, а това е най-важното, да имат постоянна работа. Макар че Дуда не го е закъсала като се има предвид какво е семвейството от което произхожда  Peace

# 126
  • Пришълец
Да, НИ заема специално място в живота на Хазал - сватба, мишлето е на път... Laughing А и след няколко несполучливи опита, този се задържа цели два сезона и дори в момента си поддържа една прилична цифра. Дано това не е последният й успешен сериал, но предвид паузата, която предстои....
Феми, не съм съгласна за АФК, трети сезон дори с Хазал пак смятам щеше да е излишен. Не виждам какво друго можеше да покажат 33uu

Ти освен Чачослав, май си сънувала и мен, непохватната леля  Joy
 Hug
Скрит текст:
ако ти кажа за малката, че слуша ще излъжа Joy
Любопитна е за всичко, което я заобикаля. Иска да види, да пипне, да лапне. Вече ходи, на вратата ме посреща като им отида на гости. Връзваме панделки, косата й е къса, ама на мен желанието ми е голямо hahaha Наслаждавам се на моментите ни заедно, понякога ми я оставят да я гледам Heart Eyes
Ще ми скубе маргаритките с малките си ръчички Laughing Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 14:42 от Maргaритa Н

# 127
Марги   радвайте  се на миговете ,нищо по хубаво няма от това . Heart EyesМалката  казва ли думички .
 Съмняваш ли ще се случи квото съм сънувала ,глей кошмара как се сбъдна . Очаквайте включване от нашия скоро .
  Колко искат да  са на мястото на Айча или Дуда . На нея не и е лесно но е хитра ,не е глупава . Как да ги пазиш от такава . Удържаме фронта овардихме го да не я завлече на премиери . Ще си стои в къщи ,не се родила тая дето ще го командори . Ако е така спукана му е работата на Ча . Той мъж ли е или лукова глава Rage
Албанката как укротява Толга , на коафьор  са били  ,голямо кифлеене .  Родилната зала да е убава .

Прави сте ,Хазал ще помни НИ в живота направи сватба запомняща се ,мишок е на път или една малка принцеса ,която ще прилича на майка си . Рано е за пола на бебето .

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:09 от femmi2

# 128
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изгледах цялата част от Преди обед за Хазар Ергючлю. Интервюто е взето от екипа на Като на кино. Професионалисти.  Както и преди казах, логично е въпросите да са според спецификата на предаването, в което се задават и публиката, която го гледа. В студиото на Преди обед изкоментираха, колко приятно, умно и лъчезарно момиче е Хазар. А кинокритикът отбеляза и перфектната й, интелигентна игра във филма Дива круша.
Абсолютно съм съгласна, че Хазар е интелигентен събеседник. Тя не просто се снима и участва в продукции, а има отношение към героините си, към сюжета, към режисьора.  Peace

# 129
  • Варненска клюкарка
Марги, да ви е жива и здрава Heart Eyes

Леле, наистина е бомба. На Ранини вярвам много провечеотколкото на Бирсен Алтънташ Peace
Цитат
Дневная бомба! Как утверждает известная журналистка Ранини, которая побывала на пресс-конференции сериала Защитник, съемки третьего сезона начнутся через две-три недели. Однако актриса на главную роль пока не выбрана, но осталось совсем немного и мы узнаем кто прошел кастинг. Таким образом, информация Бирсен Алтунташ о том, что главную роль в сериале будет играть Хазар Эргючлю, героиня которой станет любовью Хакана Демира (Чагатая Улусой) не подверждается. У Защитника Стамбула будет новая любовь. Кто же на этот раз получит главную роль в сериале Нетфликс? Делайте ваши ставки!
На кратко
Ще има нова главна героиня, и снимките за третия сезон започвали до 2-3 седмици. Излиза че казаното от Бурчин че започват работа през лятото не е вярно.
Според мен да се оглеждаме за някоя блондинка. Цветовете на Айча ги знаем и едва ли ще сложат тъмнокоса и светлоока, като Хазар пак няма да е, остава нещо русо, рижаво или монголоидно Peace

Марги права си, макар че има и някои неща които мога да добавя Peace За мен след 50 и някоя серия АФК изгуби нишката, започнаха да нижат големи простотии. Но знаем защо се случи това- започнаха да променят характерите на героите за да извадят Хазал. Затова се появи мафията, Едже, Фера стана истеричка, а Емко спасител на чуждите жени ooooh! Редно е да се каже обаче че независимо от глупостите, сериалът поддържаше интереса на огромно количество зрители. Казвам точно зрители, а не фенове на актьорите, щото имаше такива които не харесваха Ча, и такива които не харесваха Хазал, но са ги харесвали като партньори  Peace Тъй нареченият трети сезон започна много силно, с 9% и нещо, явно зрителите са имали надежда че може да не е вярно за напускането на Хазал и че тя ще се върне Peace Все пак на финала на втория сезон доста мъгливо са показани нещата с убийството - на фона на просълзените ГГ чепика зад тях беше с усмивка като на Мона Лиза, Хандето спокойна, останалите и те. Нали се сещате при един изстрел каква паника щеше да настане, писъци и ревове, ще се разбягат, а то нищо такова, пълно спокойствие 33uu Вероятно и Фатю е имал надежда че все пак ще убеди Хазал. Договори се развалят, неустойки се плащат и то все още на незапочнал проект който реално не е претърпял никакви загуби.... Като знаем развинтената фантазия на сценаристите, това което се видя в края на втория, в третия сезон спокойно можеше да мине за празничните фойерверки или за гръмнато шампанско по случай новото семейство. Тоя висок рейтинг на първата серия на третия сезон говореше че зрителите имаха големи очаквания. После в следващата серия и в тези след нея стръмно падна до 3-4% Та ако Хазал беше останала, можеше и да успеят да се задържат още няколко месеца. Реално третия сезон започна с по-висок рейтинг от втория, началото на всеки сезон започва с малко по-ниски цифри и в следващите серии се разбира на къде ще тръгне надолу или нагоре. Втория сезон на АФК тръгна с около 7% и стигна 12,5% Третия тръгна много високо, но нямаше как да излъжат зрителите само с един Ча, хората си искаха историята, а не дойки, бавачки, мафия... и най-вече си искаха Емир и Фера. Като не ги получиха, логично след първата серия нещата потънаха Peace

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 14:16 от Беллора

# 130
 wavey

Инфо за третия сезон на Защитника.
http://teammy.ru/2019/04/19/10500/
Значи Хазалчи ни е хамиле, нека, радвам се за нея, по-хубаво от това няма за една жена. Party

Оххх, hahaha ще падна с подружките. Joy
Пуснали анкета за коя от двете двойки сте и едни писали Ча и Дуйгу, други Хазал и Али, а трети написали-може ли валериан!? rotfImao rotfImbo

# 131
Наде  ,рускините са забавни в коментарите си и анкетите . Нали ви казах как писаха за криза в Отношенията им кога се водеха с фотографа или къвто  е там онзи . Двамата  като клошари спретнати . Тогава Ча и Дуда се водеха разделени .
Валериана и валидола на мен ми трябват  Joy  гА се събудих и видях чИфтето не вярвах на очите си че ги е изтъпанил пред репортера . Трудно им е на хората ,обичат си любимеца и искат подходяща за него . Има ли такава е друг въпрос Grin

Руса не знам ще му отива ли ,абе страх ме фаща  ,малко са тия дето умеят и стават . Ча  е висока летва ,Айча се справи с образа . Говора малко ми е мрънкащ гласа .
Маргиии  пак ще изпуснем каста  BowtieJoy

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 16:41 от femmi2

# 132
  • Варненска клюкарка
Наде аз щях да искам трети вариант, по една от половинките от двете двойки да образуват нова двойка - Дуда със зетко Али, направо са създадени един за друг. И тогава щеше да ми трябва шампанско не валериан hahaha

Проф, а забеляза ли колко добре владее английски? За Гала не ставаше въпрос просто за некадърното и водене и неподготвеност,прекъсване на госта и т.н. а и за оня пингвин дето се зовеше преводачка. Такива дори в турски шоу програми не съм виждала, просто защото всички попадащи в лайф стайл предаване имат съответния вид за такова предаване. Както казваш че не било подходящо да я питат Хазар за работата и, по същия начин онази заваталосаната в чаршафи и кърпи и мънкаща на носа си не и беше мястото там, а даже в този си вид място в национален ефир нямаше, камо ли в такова предаване. Момичето говореше перфектен английски и можеше да говори на този език и в студиото на Гала Peace Няколко дни след онова което се случи в нейното студио Гала и друг гаф е направила, четох го в клюкарника Peace Как за някои проекти и актьори се оказва подготвена, а за други не? В клюкарника най-редовно и снасят поредните гафове, човек дори няма нужда да се мъчи да я гледа. Мисля че някои от нашите водещи и кино дейци все още много отвисоко гледат на турското кино и една от причините да се получи такова интервю с Хазар първия път беше именно проява на такова пренебрежение.
Ако изгледаш предното интервю ще разбереш за какво говоря. Дори да не я пита за работата и успехите и т.н. поне беше длъжна да се подготви с въпросите за личния и живот. Наща изкикимякала водеща пита някакви глупости , а Хазар се пули и казва ама това не е вярно и тръгва да обяснява.... Пълна излагация си беше, вярвай ми Peace

# 133
  • Пришълец
Heart Eyes

Наде аз щях да искам трети вариант, по една от половинките от двете двойки да образуват нова двойка - Дуда със зетко Али, направо са създадени един за друг.
Както казва Рори, лошият вкус на Ча и Хазал ги раздели Joy

# 134
  • Варненска клюкарка
Какъв е наперен Heart Eyes В третия сезон не ми е с любима визия, но в някои кадри много ми харесва и там Heart Eyes

Значи ако до 2-3 седмици ще започват снимките, може би и козината и дългата коса ще изчезнат Laughing

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_980734
  rotfImbo rotfImao
Освен че е смешно е и безмерно грозно.

Как мислите, какво прави Сера във видеото
А.) Задигнала е костюма на някое извънземно и се кефи
Б.) Хапят я насекоми
В.) Бие я тока

Общи условия

Активация на акаунт