Гледам аз Феми, добре се справяш с варденето
А редовния въпрос за сватба странно, че им го спестиха

Според последните ми наблюдения Фема се справя с пазенето колкото ти се справяш с косачката 

Според последните ми наблюдения Фема се справя с пазенето колкото ти се справяш с косачката 
Си пожелаем слънчево настроение и да прогоним лошите мисли .
Малката сладурана слуша ли непохватната леличка ,показваш ли маргаритки . Да я нагушкаш от мен
Аз съм леличка ,ли кака на децата на мойта приятелка ,но като живеят на село рядко се срещаме . Така ми е домъчняло 
Подсъзнателно заради последните случки . Беше кратко ,щото се спомена името на оная кукумявка и не исках да сънувам повече .
Ще му нашокам ряпата
очаквайте се пръкне скоро със или без любимата кобила . 
но и тя не ми помага ,само го гони с косачката ,има постижение малко му е окастрена козината . 

Наслаждавам се на моментите ни заедно, понякога ми я оставят да я гледам
Малката казва ли думички . 

За мен след 50 и някоя серия АФК изгуби нишката, започнаха да нижат големи простотии. Но знаем защо се случи това- започнаха да променят характерите на героите за да извадят Хазал. Затова се появи мафията, Едже, Фера стана истеричка, а Емко спасител на чуждите жени
Редно е да се каже обаче че независимо от глупостите, сериалът поддържаше интереса на огромно количество зрители. Казвам точно зрители, а не фенове на актьорите, щото имаше такива които не харесваха Ча, и такива които не харесваха Хазал, но са ги харесвали като партньори
Тъй нареченият трети сезон започна много силно, с 9% и нещо, явно зрителите са имали надежда че може да не е вярно за напускането на Хазал и че тя ще се върне
Все пак на финала на втория сезон доста мъгливо са показани нещата с убийството - на фона на просълзените ГГ чепика зад тях беше с усмивка като на Мона Лиза, Хандето спокойна, останалите и те. Нали се сещате при един изстрел каква паника щеше да настане, писъци и ревове, ще се разбягат, а то нищо такова, пълно спокойствие
Вероятно и Фатю е имал надежда че все пак ще убеди Хазал. Договори се развалят, неустойки се плащат и то все още на незапочнал проект който реално не е претърпял никакви загуби.... Като знаем развинтената фантазия на сценаристите, това което се видя в края на втория, в третия сезон спокойно можеше да мине за празничните фойерверки или за гръмнато шампанско по случай новото семейство. Тоя висок рейтинг на първата серия на третия сезон говореше че зрителите имаха големи очаквания. После в следващата серия и в тези след нея стръмно падна до 3-4% Та ако Хазал беше останала, можеше и да успеят да се задържат още няколко месеца. Реално третия сезон започна с по-висок рейтинг от втория, началото на всеки сезон започва с малко по-ниски цифри и в следващите серии се разбира на къде ще тръгне надолу или нагоре. Втория сезон на АФК тръгна с около 7% и стигна 12,5% Третия тръгна много високо, но нямаше как да излъжат зрителите само с един Ча, хората си искаха историята, а не дойки, бавачки, мафия... и най-вече си искаха Емир и Фера. Като не ги получиха, логично след първата серия нещата потънаха 

ще падна с подружките. 
гА се събудих и видях чИфтето не вярвах на очите си че ги е изтъпанил пред репортера . Трудно им е на хората ,обичат си любимеца и искат подходяща за него . Има ли такава е друг въпрос

Няколко дни след онова което се случи в нейното студио Гала и друг гаф е направила, четох го в клюкарника
Как за някои проекти и актьори се оказва подготвена, а за други не? В клюкарника най-редовно и снасят поредните гафове, човек дори няма нужда да се мъчи да я гледа. Мисля че някои от нашите водещи и кино дейци все още много отвисоко гледат на турското кино и една от причините да се получи такова интервю с Хазар първия път беше именно проява на такова пренебрежение.

В третия сезон не ми е с любима визия, но в някои кадри много ми харесва и там