През юли ДЕКЕМВРИЙЧЕТА се обаждат с ритничета!

• 20 012
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Бе що не ми излиза първата лентичка? Да не би пак да съм направила нещо не както трябва?
На Нет и на Пебъл - ДОБРЕ ДОШЛИ !

# 76
  • София
Другата седмица ще го правя БХС, но не директно в Майчин дом. Все едно де, явно до седмица ще се знае. Ние мислим да тъгнем на море веднага след изследването, значи като се върнем, ще знам.Дано всичко да е ОК.

# 77
Аз най-после да дам координатите на аптечката в София, където приготвят специален крем за бременни. Препоръча ми го една бременна моя колежка, която е много светната по всичко, трябва да ражда всеки момент - тя го е научила от Курса за бременни.

Аптека Цито
бул. Тотлебен 2а
тел. 953 33 54
0888 770 682

Кремът струва 5 лв. Откакто започнах да го ползвам (а аз не го пестя хич! и си мажа гърдите, корема, хълбоците и дупето) това беше в началото на Май, досега, кремът още не е преполовен! Сигурно ще ми стигне за цялата бременност, така като гледам  Simple Smile
Мажа се вечер и сутринта го измивам/изкъпвам, защото е още мазничко. Нямам абсолютно никакви оплаквания от него, напротив. Само дето ако иска любимият да ме гали, първо му предоставям това удоволствие, после се мажа  yes

Момичета, аз днес съм на ендокринолог, имам малка гуша, ако знаете какво е това, възпалена щитовидна жлеза, още от пубертета (много отдавна беше!). Просто ще я изследвам сега, попитах си гинеколожката и тя рече - да, непременно.
А утре и аз отивам на БХС-то, ама ако знаете как ме притеснява. Иначе, да и аз познавам една жена, на 37г., така излезе й висока вероятност, та прави амниоцинтеза...и бебчето й е прекрасно момиченце...
Дай Боже всичко да мине наред и на Коледа да си люляме щастливо прекрасни здрави рожбички. Амин.

# 78
За аптеката - забравих, намира се на руски паметник, на кръговото, между БТК и мебелния магазин.

# 79
Ох, пак забравих.

СРЕЩА - искате ли в петък вечер в Арената?

# 80
  • София
Ох, пак забравих.

СРЕЩА - искате ли в петък вечер в Арената?

Аз в петък не мога  Sad Cry Sad Cry Ще ходя на среща с приятелките ми, че ме били забравили!
Но нищо де, ако на другите мами им е удобно вие се вижте, а аз ще се включа следващия път  Confused

# 81
Леле SHREW и аз като професора "Слушам и не вярвам на очите си"  Hug темичката е страхотна ПОЗДРАВЛЕНИЯ   bouquet направо си ме накара да се усмихна  Hug а за коремчето, не се притеснявай и аз съм с твоите размери  Joy и всички в къщи ми се  карат и се шегуват с мен постоянно  Laughing първо ме наричаха поничка  Embarassed сега вече съм бухтичка или пуканка  Mr. Green
Аз отидох в понеделник за БХС, но се оказа, че вървим две седмици назад и бебо няма размерите за БХС-то, та тези седмици няма да мисля нищо лошо, само ми пуснаха контролни изследвания защото все още повръщам по цял ден, та ще проверяват дали ми е в нормата Mg. Как се държат вашите бебоци, моето когато и да го гледаме непрекъснато подскача и се върти  Blush като пумпалче е, чак разсмива док всеки път  Laughing
Добре дошли на новите мами   bouquet
Разбрах за ударената и отложена срещичка  Embarassed аз не знам дали ще мога да се присъединя към вас, много обичам да си дърдоря и аз, но не знам как ще се чувствам, така че не обещавам  Thinking Приемете извиненията ми предварително ако не мога да дойда на следващата предвидена срещичка. Понякога пътя до центъра ми се вижда безкарйно далече  Crazy
Лено стискаме ти палци с нашия татко бебо да е добре.
А момичета я кажете, как ви е кожата по лицето? Аз със сигурност карам втори пубертет  Cry такива пъпки са ми наизлезли  Crazy не мога да се позная направо  ooooh! Смеят ми се в къщи, че явно бебока ще е момиче защото ми взимал от красотата  Joy

Лека седмица на всички ни.

# 82
pontes, аз просто предлагам, защото имаше едно мами, което каза, че винаги е извън СФ през уикенда, щото ходят при баба й. Аз пък този уикенд ще ходя на дядо ми на рожден ден, на 80г. става милият, а следващия уикенд, с Божата воля, трябва да сме на моренце.
Ако можеше да съчетаеш и двете...

emski, много сте пораснали, страхотни сте! Вече си мислех, че си ни изоставила!? Чудесна снимка!

# 83
Тани, това с кожата си е човек. Моята е по-прекрасна отвсякога Embarassed  един наш приятел като ме видя без да знае нищо каза, че грея  Embarassed  айде пак да се изчервя. не вярвам да има връзка с пола - кожата на моята майка е още като на прасоква.

Моичета, вие изпитвате ли еуфорията, която спохождала бременни жени - чувство на щастие. Аз съм подтисната, да не кажа направо леко се депресрам и това хич ама хич не ми харесва. Предпочитам пъпчици по кожата. Направо не мога да се владея и да се стегна  Sick  Може би като го усетя да се движи това ще се промени, надявам се....

Опитах се да сложа снимчица на профила ама са ми все големи. Как си ги намирате толкова малки? Всичките са ми над допустимите пиксели  newsm78   Исакма да ме видите, да стане малко по-лично че и без това не мога да дойда на срещата.

# 84
  • София
Опитах се да сложа снимчица на профила ама са ми все големи. Как си ги намирате толкова малки? Всичките са ми над допустимите пиксели  newsm78   Исакма да ме видите, да стане малко по-лично че и без това не мога да дойда на срещата.

Ми намали ги снимчиците! С каква програма ги отваряш на компютъра?

# 85
 Много блягодаря за милото посрещане при вас е много весело . Hug  Hug  Hug
Sarra - аз съм на 28 г. и чакам първо бебе. Когато направих първото 3Д ми казаха, че е момче, но дават само 90% гаранция, за това ми казаха, че при следващият преглед ще са сто процента сигурни.
     В коя седмица го правите това БХС? Моят доктор не ми каза да правя такова изследвани, а той работи в Майчин дом. Когато правих 3Д при д-р Марков пак от Майчин дом ме успокои, че нямало нуждо да се прави защото дава само химичен анализ, които не винаги е точен и може да има отклонения. Когато гледа бебо наблегна на врата където при всички бебета имало разстоятие м/у  гръбнака и кожата /тогава още ципа/, та това разтояние трябвало да бъде в някаква норма и от това се разбирало и от други фактори при прегледа дали има опасност от синдром на Даун. При нас е наред. В понеделник ще ходя при моя лекар и пак ще го питам.

bouquet   bouquet   bouquet Бъдете спокойни и всичко ще е наред

Още веднъж благодаря за топлото посрещане.

# 86
  • сто акровата гора
Здравейте момичета  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet
Ние малко попътувахме, помотахме се по гости и сега съм заредена с енергия и готова за работа  Sunglasses Чета тук какво пишете за БХС Thinking , моята докторка каза, че това е статистика и няма нужда да го правя, освен ако много държа и аз реших, че не държа. Другата седмица съм в МЦ Фемина за фетална морфология, после ще ви разправям как е минало.
Ми това е от мен  Hug Бъдете здрави и се усмихвайте по-често за да са ни усмихнати бебоците  Party
О и май започвам да усещам бебо, но още не съм много сигурна  нали ми е за първи път Joy

# 87
Sarra - ако има среща в петък, аз съм на линия.
Утре смятам да отида до моята лекарка. Мислех да изчакам следващата седмица, но вече си ми е време, мина месец от последния преглед.  Нямам търпение, надявам се да ме гледа на ултразвук и да видим пола.

# 88
...то на мен ми се отщя, като разбрах, че pontes няма да дойде - тя беше инициатор на идеята за среща.
Но ако има все пак желаещи, аз също съм на линия в петък. Просто от събота до неделя не мога. Ако не ви е удобно на повечето в петък, организирайте се през уикенда, пък аз ще ви срещна друг път, хем с по-гордо коремче, дай Боже.
 lalalala
Ето имената на софиянки тук:
bla_bla
Klemy
pontes
emsski
danielad
Net
Tani@
ClanG
Лено
Betty L
РалиЛД
elitza_elitza
lia25
mama_shushi

Ако съм изпуснала някого, ей сега ще го оправя.  А ако някой от тези, които не са си посочили местоживеенето, е от СФ, нека се чувства също очаквана!

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 16:28 от Sarra

# 89
Аз няма да мога да се включа във срещата, че свеки иска да ми готви риба  Laughing. Защото таткото не яде такова нещо и за да не се лишавам - специална вечеря.
Като гледам и този път няма да се организира срещичка, защото всеки ходи на някъде, ама това е защото още сме много леки и подвижни - като понаедреем ми се струва, че ще имаме повече време за моткане, защото няма да ни се занимава със сериозни задачи. Не че съм спец - но така си мисля Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт