Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
При моя младеж, от 4 месеца са заизлизали кътници и още няма нито 1излезнал. На периоди са - тръгват, спират... и киселеенето е така на приливи и отливи

# 256
  • София
Докато не избият мъката е голяма.

На моята зъбла й избиха 4 кучешки зъба за 5 дни. Няма да описвам денонощията ни 😂.

Пуснала съм обратното броене - още 5 зъба и край.

# 257
Малии, на нас ни остават още 12 ...
Настроенията са ... смях и плач, тръшкане и гушкане, ядем по някой шамар, после ни целува, не иска, да яде, после яде и те така те Joy

# 258
Да така е сега и при нас периода изведнъж почва да плаче,снощи в 2ч си порева 20мин.. гушка се,иска аз да го приспивам вечер, иначе мм така ни е ритуала.
Как понесоха ваксината която беше за 12м.

# 259
  • Велико Търново
Аз продължавам да не съм наясно колко зъба има малкото в устата си избили... Не дава да се види и това е. 12 броя, но има ли други, няма ли... Мистерия! Тайничко се надявам да са станали 20 без да разбера, хахахаха

# 260
Божее, толкова сме назад с ваксините! Сложих морбилито заради епидемията, е тепйрва имам 3 прием на пентаксив.

# 261
Благодаря ви много за съветите и препоръките. Не съм от София, но със сигурност там ще заведа детето, че тук в нашия град два пъти ходиме при ортопед и той само чрез пипане ме убеждава, че няма нищо...

# 262
Аз продължавам да не съм наясно колко зъба има малкото в устата си избили... Не дава да се види и това е. 12 броя, но има ли други, няма ли... Мистерия! Тайничко се надявам да са станали 20 без да разбера, хахахаха
Абсолютно същото! Дзверът нищо не показва, само надничам набързо по време на някой скандал Grinning Имайки предвид колко подути му усещам венците, като ги мажа, няма да се изненадам и всички наведнъж да растат Grinning

# 263
  • пловдив
При моя младеж, от 4 месеца са заизлизали кътници и още няма нито 1излезнал. На периоди са - тръгват, спират... и киселеенето е така на приливи и отливи
Ние сме в същата ситуация, но не дава да й отворя устата и нищо не виждам.

# 264
Ние сме в същата ситуация, но не дава да й отворя устата и нищо не виждам.
Ние имаме още само 4 зъба и като знам те колко трудно излязаха...,а уж резцитр избиват най-лесно

# 265
  • Down Under
Аз ясно виждам, всеки ден пипам, оглеждам, но уви. Още само 8 зъба. Ръцете са все в устата, я днес, я утре и все чакаме. Драмата е на периоди, но тук има една хомеопатична пудра и тя много му помага.
SKK като се смее/усмихва не виждаш ли? 😁 ако го вземеш на ръце да го разсмееш да отвори устата?

# 266
Нке сме още с пет зъба. Доколкото виждам шести е на път и така си обяснявам нервите й. Също така от два три дни не иска да спи в креватчето, а само до мен. Не се храни както трябва.

# 267
Благодаря ви много за съветите и препоръките. Не съм от София, но със сигурност там ще заведа детето, че тук в нашия град два пъти ходиме при ортопед и той само чрез пипане ме убеждава, че няма нищо...
Ние водихме малкия на частно в болница Надежда при д-р Фурлакис. Знам, че преглежда и в Благоевград, така че ако сте от района или близо бихте могли и тази възможност да проучите.

# 268
  • Велико Търново
Момичета, вече наистина не знам какво да правя Sad малкия едва издържа до 20часа... Бяхме до 19:45 на площадката и буквално започна да заспива... Дайте идея какво да сторя Sad педиатърката вече ще ме помисли за луда Sad

# 269
Защо искаш да го слагаш по-късно?

Общи условия

Активация на акаунт