Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 394
  • 618
  •   1
Отговори
# 555
Това за моргата не знам вече в колко интервюта да въртят. Владо и Теодора са дружки от години и явно си имат такива моменти да се сдърпват.
Нищо кой знае колко интересно не виждам.
Все се надявам, че Владо ,като едно приказливо пиленце, ще изпусне някаква следа..Засега обаче нищо съществено.

Аз реших, че Филип е убиецът точно, заради неговите думи, че това е някакъв връх в кариерата му, заради тази роля.
Засега обаче образът му не ми е нищо особено. Например като Панто , особено 2 сезон беше брилянтен.

# 556
Аз сега си пуснах епизода пак. Кой пищи в гората? Кого чуват младежите, от които Лазар иска огънче? И къде е Диана в този момент? Тя не е ли чула писъците??
Много въпроси, на които не мога да си отговоря.

# 557
Мисля, че пищи д-р Рамаданова.

# 558

Младежите бяха в гората. Ако не се лъжа долу в ниското се виждаха светлини от град/село. Не мисля, че са били от нея, по скоро Диана и не защото и е правил нещо. После също я дадоха да вика и Лазар и направи забележка.

Наистина мисля, че някои от сценариите тук са по-развити и заплетени отколкото ще се окаже реално.

Ние гадаем на база всяко нещо като подлагаме на съмнение дори уж потвърдени неща. Така може и 10 сюжета да развием 😁

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 19:32 от *Флора*

# 559
  • София
В гората?!

# 560
  • Пловдив
Би следвало да е Диана...

# 561
Според мен писаците бяха на Диана.

# 562
Да, на Дияна бяха.

# 563
Опасявам се, че това с "Живот даваш..." може да се отнася все пак за Донка. Току-виж умре при екстремно раждане, предизвикано от падането... Frowning1

Или да убие някого – убиеца например.  Grinning

Така и не разбрах защо Лазар искаше огънче, при положение че имаха запален огън. Освен ако не е искал просто да ги изплаши и разкара оттам.

# 564
.....Аз реших, че Филип е убиецът точно, заради неговите думи, че това е някакъв връх в кариерата му, заради тази роля.
Засега обаче образът му не ми е нищо особено. Например като Панто , особено 2 сезон беше брилянтен.

На тази продукция сценарият не е бил на  "супер-дупер" кланът Милошевци .
Горкият  Владо в ОЖ е още по-зле.

# 565
И аз смятам, че Донка ще умре при раждането. 😣

Тези писъци, легналата Диана, всичко беше да си помислим, че Лазар я е нападнал, а реално тя си викаше ей така за кеф, лежеше и си почиваше.

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 22:05 от Анонимен

# 566
Диана пищеше, нали се напуши с трева.

# 567
Да, цяло управление я търси, тя тревица пуши.

# 568
.....Аз реших, че Филип е убиецът точно, заради неговите думи, че това е някакъв връх в кариерата му, заради тази роля.

На тази продукция сценарият не е бил на  "супер-дупер" кланът Милошевци .
Горкият  Владо в ОЖ е още по-зле.
Hе е така, Eли, продукт на Mилошеви е, защото романа съществено се различава от сценарият на филма. Hа мен последният ми е любим, много ми хареса и тъй като първо гледах сериала, а впоследствие започнах първата част на книгата, нея не е дочетох Blush (Йордан го убиха още в началото, а като стигнах и до обесването на Панто, директно я зарязах). Все се каня да я подхвана отново, но не стигам до нея. Обаче авторът се е почувствал излъган и разочарован от продуцентите, заради промените, които са си пoзволили.
https://www.ploshtadslaveikov.com/vladimir-zarev-izlagan-donyaka … rvoto-na-zhivota/

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 20:13 от Zlаti

# 569

Така и не разбрах защо Лазар искаше огънче, при положение че имаха запален огън. Освен ако не е искал просто да ги изплаши и разкара оттам.

Според мен искаше да ги разкара, а и така малко за наше заблуждение Smile
Както и това, че ще останат на неговото място един ден-за заблуда на зрителя.

Общи условия

Активация на акаунт