Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 574
  • 618
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Аз отказва да си правя сама главоблъсканици с теории Simple Smile ще гледам и чакам.

Диана не ги ли показа тия неща от кутията на майка си?

# 196
А защо все мерите километри и минути, това все пак е филм и вероятно за целите му те са различни от реалните.

То това е ясно, по - скоро го казвам като потвърждение, че е възможно да съм познала.

# 197
  • София
Аз отказва да си правя сама главоблъсканици с теории Simple Smile ще гледам и чакам.

Диана не ги ли показа тия неща от кутията на майка си?

Ми не, не ги показа, доколкото помня. Те пък и колко се виждат двете и си споделят....

# 198
До Смолян - почти като във филма и мястото, и криминалния случай:
https://www.24chasa.bg/novini/article/7403693

# 199
Не знам в случая дали неочакваното ще е убиеца или просто драмата, заради която е убивал. Не съм сигурна, че убиецът ще е супер неочакван,може и да си е очакван, а просто мотивите и цялата история около убийствата да са по-интересното.

# 200
Продължавам да не харесвам Асен - има нещо твърде нагло и предизвикателно в поведението му (може да е това, на което други му казват мъжкарство), но лично мен много ме дразни. И винаги има алиби... Само с пчеларя си изпусна нервите, но може би за да ни покажат на какво реално е способен.

# 201
# 202
 Нищо не издава Лидия ,ей. За нераждала жена добре го играе като походка,сядане и ставане с големия корем Grinning

# 203

Следващото нещо,което ме клони към него е вярата и библията,която показаха на флаш момент. Освен рисунката на Амена имаше още 2 рисунки- на кон и на църква. Църква,която Владо има качена в инстаграм и споменава,че е ключова за сериала.

Бях качила и снимка -съпоставени ръцете на Христо Петков и човекът от флаш момента с Библията, които за мен са именно неговите.Тоест Асен може да кажем е силно религиозен. Църквата както разбрахме се казва Св.Спас,а Каракехайов е убит деня преди Спасовден!... Случайно днес ми попадна история за Спасовден. Освен Възнесение Господне,денят когато Христос се възкачва на небето, за прадедите ни това е била нощ,в която млади булки неуспели да заченат от законните си мъже са преспивали в поле,гора до билката росен с друг мъж или мъже. И това се е считало за напълно нормално от всички. Единственото условие е мъжете и жената да нямат роднинска връзка....Та,можем ли да предположим,че именно това се е случило ? Асен разбра по някакъв начин и решава именно на Спасовден да отмъсти на мъжете. Ако съдим и по думите на едната жертва "Не съм само аз!".

# 204
Ааа без тез, които иска да знае да му пише на лични. Все някой без да иска ще отвори спойлера.
Ако е за нещо в някоя сцена нямам против, ама такава съществена информация по-добре не.
Подкрепям. Не искам по случайност да се лиша от удоволствието да не знам.
+1

Никога не бих направил подобно нещо, споко.

# 205

Следващото нещо,което ме клони към него е вярата и библията,която показаха на флаш момент. Освен рисунката на Амена имаше още 2 рисунки- на кон и на църква. Църква,която Владо има качена в инстаграм и споменава,че е ключова за сериала.

Бях качила и снимка -съпоставени ръцете на Христо Петков и човекът от флаш момента с Библията, които за мен са именно неговите.Тоест Асен може да кажем е силно религиозен. Църквата както разбрахме се казва Св.Спас,а Каракехайов е убит деня преди Спасовден!... Случайно днес ми попадна история за Спасовден. Освен Възнесение Господне,денят когато Христос се възкачва на небето, за прадедите ни това е била нощ,в която млади булки неуспели да заченат от законните си мъже са преспивали в поле,гора до билката росен с друг мъж или мъже. И това се е считало за напълно нормално от всички. Единственото условие е мъжете и жената да нямат роднинска връзка....Та,можем ли да предположим,че именно това се е случило ? Асен разбра по някакъв начин и решава именно на Спасовден да отмъсти на мъжете. Ако съдим и по думите на едната жертва "Не съм само аз!".

Продължавайки да ровя по последната си теория 😂 ето и част от текста на основната песен:

# 206
  • София
Извинявам се, но как по ръцете разбирате, че някой е религиозен?Още повече по едно кутре, което на едната снимка е върнато нагоре, а на другата не е много ясно?
Рисунка на местна църква, прави ли Асен убиец? А какво ако има талант, искал е да учи рисуване, но амбициозният баща е настоял да стане полицай?

# 207
Извинявам се, но как по ръцете разбирате, че някой е религиозен?Още повече по едно кутре, което на едната снимка е върнато нагоре, а на другата не е много ясно?
Рисунка на местна църква, прави ли Асен убиец? А какво ако има талант, искал е да учи рисуване, но амбициозният баща е настоял да стане полицай?

Религиозен считам,че е заради Библията,не заради ръцете. Ако приемем,че рисува това,което обича- майка,коне,то щом има и църква пак ме кара да си мисля,че е вярващ човек. Още повече,че и в едно от промотата на сериала още преди да започне има включен кадър отново на Библията и ръката,която я разлиства,затова си мисля,че е ключова. От името на църквата и деня на убийството навързах другите неща. Което разбира се не значи,че съм права! 😉

# 208

Продължавайки да ровя по последната си теория 😂 ето и част от текста на основната песен:

Леле, че куц превод! Брр ...

# 209
  • София
А защо това да е Асен, а не сина на Каракехайов? Той още повече отговаря на подобно описание - рисува икони, обича и иска да защити майка си, която е страдала от изневерите на съпруга си, наясно е със светците и техните житиета.

Общи условия

Активация на акаунт