Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 691
  • 618
  •   1
Отговори
# 285
Само аз ли не разбирам какво говори Попето? С останалите нямам проблем със звука, а него се напрягам да го чуя, нещо ми фъфли.
Не си сама Simple Smile

# 286
За втори път акцентират на седалката с номер 64 на лифта ,първия път беше когато Филип и Диана се возиха.

# 287
  • Варна
За втори път акцентират на седалката с номер 64 на лифта ,първия път беше когато Филип и Диана се возиха.
Да, и преди беше 64. Чудя се в първи епизод също показваха лифт, но н спомня дали имаше номер на седалка.

# 288
Чанов старши is next.

# 289
Точно както подозирахме... Като нищо ще убият бебето на Дончето. 🙁

# 290
Да не е мъжа на Мия???

# 291
Няма как да е мъжът на Мия по простата причина, че неговите снимки, които показваха в епизодите са на съпругът на Теодора в реалния живот Стефан Духовников, който не е актьор.

# 292
Донка пие магнезий срещу контракции ,ама тя трябва и да седи и да си почива .Чудя се в кой месец е ,само да не е в 8 ,че е опасно .
Не разбрах човека  с пистолета кой е ,знае ли се ?

# 293
С мотив какъв да е мъжът на Мия?
Лазар е невинен.
Не даваха Асен, много тъпо.
Дано няма нищо на Донка и бебето.

# 294
Уф, има да я мислим сега Дончето цяла седмица. Confused

# 295
  • София
Аз преди казах, че от погледа на Краси ме побиват тръпки, но от погледа на Чановица, когато Чанов говореше пред журналистите направо ме втресе.... Не знам дали актрисата е късогледа, но такъв втренчен поглед с присвити очи.... брррр

# 296
Уникална серия, много по-добра от миналите според мен! Накрая беше много добре изпипана сцената с Мия и Донка! Разбраха се доста неща за Лазар. Вече е по-сигурно, че не е той! И на мен ми направи впечатление това с лифта. А за Краси, не знам... струва ми се с психични проблеми след тази смеховка.. Все още мисля, че е той! Simple Smile

# 297
Аз преди казах, че от погледа на Краси ме побиват тръпки, но от погледа на Чановица, когато Чанов говореше пред журналистите направо ме втресе.... Не знам дали актрисата е късогледа, но такъв втренчен поглед с присвити очи.... брррр
Точно!

# 298
  • Берлин
Аз не харесвам играта на Диана. Неприятен тембър и некадърна работа.
Интересна ми е връзката с последната жертва. И пъзелът  вместо да се нарежда,се обърква. Или?

# 299
Според мен убиецът не е от познатите ни лица, но някой от тях е в течение кой е той.
Последната жертва е изписвала упойващи за бежанците и там е връзката. Този с овцата и той беше под влияние на нещо.

Общи условия

Активация на акаунт