Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 687
  • 618
  •   1
Отговори
# 345
  • Street of Dreams
Видяхме Краси в най-човешката светлина - разбит, пиян мъж, чиято жена му изневерява. Нищо общо с профила на сериен убиец. Голямо лице е иначе - спокойно можеше да пее в някоя рок банда - Рамщайн например.

Барът никак не беше смолянски, с тази музика...

Филипчо ми е мега женчо. Не бях виждала някой на мотор да изглежда по-малко секси от него. И как само е като кученце край великата Миа - гледа я в очите, за да разбере какво се очаква от него. Забелязах го особено в районното. (Попето като предложи да "натисне" - Филип поглежда с големи въпросителни очо Мия, тя хвърля строг пренебрежителен поглед и Филип се сопва - никой няма да натискаш! Бляк. Тя пък се сети че има дете и пак показва "топки" насам-натам и се прави на много ядосана и важна.

Диана верно никак не изглежда на 15.

Чанова има някаква мания за храна. Чанов й казва нещо за политическо/кариерно развитие, а тя му отговаря - няма ли да обядваме? Grinning Може би малко прекален "пазител на ценности" и вярно малко психо изглежда.

Ако приемем, че прясната кръв е поредната недомислица, то бягащият от къщата може да е някой наркоман, търсещ лекарства/рецепти.

А може и убиецът да е. Асен например.

# 346
  • Варна
Аз гледам сериала на компютър и доста увеличен звук, така разбирам всичко, от телевизора веднъж гледах малко и нищо не разбирах какво говорят, направо ми се загуби интересът. Но така съм концентрирана и се наслаждавам. Много  ми хареса актьорската игра, бях в напрежение по време на целия епизод. Ама колко сте наблюдателни с този номер на седалката и представете си наистина да няма замисъл, а просто да използват един и същи кадър наистина случайно, ще е пълен майтап.  Не знаят с  кого си имат работа екипът. Simple Smile Гледам Филип, ама никак не ми се връзва да е той убиецът, трябва да е пълен шизофреник. Репликите на Попето за книгите бяха много забавни(особено, когато виждайки кашон с прочетени книги, пита учуден на колко години е този, както и че трябвало да му плащат вредни, че влиза в библиотеката). Satisfied
Ама този образ на Диана, лудата дъщеря ме побърква, възможно ли е толкова да е безотговорно до глупост едно момиче?! Да, връзва се с бунта на тийнейджърката, но след като я намериха, да мълчи и да не проумява нищо, е направо дебилско и много лигаво. Съвсем заплетоха интригата, още нови персонажи. Дончето как ще я мислим наистина една седмица, не знам. Simple Smile Майката(актрисата) си има такива очи според мен, някак не ми се връзва да има нещо общо, но ще видим.
Докато пиша, виждам коментара на OnDiNe, наистина никак секси не изглеждаше Филип на мотора, същото си го мислих, докато гледам. Иначе Карамазов е голям красавец, за мен много правдоподобно си гради образа, както и Духовникова. Скоро я гледах в интервю и изглеждаше свежа като млада праскова, та тогава се замислих колко реалистично изглежда в сериала, така измъчена, уморена, със сенки под очите. Доволна съм като цяло(засега). Simple Smile

# 347
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз нямам проблем със звука.
Не ми беше много забавно.Вместо напредък,вървим назад.Вместо някаква следа за убиеца,намираме още един труп с поредните въпросителни,които го придружават.
Случката с Чанов няма да има нищо общо със серийните убийства,нали трябва да запълнят още един епизод.
Очаквам 11 епизода намиране на трупове,никакви следи и улики и евентуално в еп 12 всичко ще ни разкрият.Разочарована съм.

Точно серийните убийци са хора от нашето ежедневие,които водят толкова нормален живот,че като се разбере за тях,всички възклицават "Не може да бъде!"

# 348
  • на пистата
Като гледах Карамазов на кроса и умрях от смях.Със сигурност за първи път се качва на кросов мотор 😂много зле горкия.
Убиеца има връзка с миналота на Чанови според мен.

# 349
  • Пловдив
Кво пък му беше на мотора...?Ма аз не го намирам за секси, та явно затова Innocent

Сцената с режещата на дъската зарзават Чанова и мъж, беше напълно излишна и дървена.

И аз мисля, че нямаше нужда от нов труп...отиде пак една камара време огледи и задънена улица...

Краси и Попето са страхотни!
А къде отиде онова младото полицайче?

# 350
Mъжът на Mия е мъртъв. Hяма как да не е имало труп, погребение, разследване. Убит е в нейно присъствие. Hе съм сигурна за времето, когато се е случило, но оставам с впечатление, че е било месеци-година по-рано (имаше паметна плоча на гроба). Mия попадна случайно в Cмолян. Hе знам как на някого може да му хрумне безумната идея, че Язов е жив, броди из горите около Cмолян и би имал мотив да извършва убийствата.

# 351
Mъжът на Mия е мъртъв. Hяма как да не е имало труп, погребение, разследване. Убит е в нейно присъствие. Hе съм сигурна за времето, когато се е случило, но оставам с впечатление, че е било месеци-година по-рано (имаше паметна плоча на гроба). Mия попадна случайно в Cмолян. Hе знам как на някого може да му хрумне безумната идея, че Язов е жив, броди из горите около Cмолян и би имал мотив да извършва убийствата.

Да. Аз предполагам, че тези, които ще дойдат да спасяват Чанов старши са колегите на съпруга на Мия.

# 352
Донка се сети случайно в аптеката за лекарството от снимката и докато търсеше,  лекарката  вече беше убита. От това, което дадоха за това знаеха само тя и Краси, другите бяха заети да търсят Диана.

# 353
  • София
Тия имат някаква обсесия към очи 😎 Сигурно не са се сетили за нещо по-зловещо, което да става и за показване. Единствената емоция, която предизвика снощния тюрлюгювеч в мен е неистово желание да ошамаря Диана и псевдо хипито.
Всичко друго сте казали, освен че новата жертва явно е психиатър, а майката на Асен не била добре с главата. И също е пенсионерка, демек от миналото. На една възраст с другите жертви. Случило се е нещо с майката на Асен, мъжете, които вече умряха и психиатърката сазамесени. Асенчо рязко заема първото място в конкурса за убиец.
ПС: не мога да приема сериала сериозно, вече не. Гледам и се смея, на комедия прилича с напъните им да стане страшен и сериозен, смешната музика, която заглушава половината реплики, мъдрите мисли, които се опитват да вкарат... За външния вид на звездите ще си замълча.

# 354
  • Кърджали
И аез съвсем се омотах в теорията си за убиеца. Лазар ми отпада /освен ако и тук нямат проблем с времето/
Пак се връщам на предположенията си за Асен.
със сигурност този дето другата серия ще взема за заложник Чанов ми се струва че няма да има нищо общо с убийствата, той ще си има други сметкти за оправяне със стария Чановв.
Аз продължавам да си мисля, че убиеца ни е все пред очите. В един момент ще свалят подозренията си от него, но после ще  се върнат пак към него.
Снощи много ми хареса и Краси.
Аз проблеми със звука нямам. Всичко си чувам, разбирам.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 09:32 от Aлекcандрa

# 355
  • София
Отличен епизод. Възходящата градация продължава.  bowuu
Този дето играе Лазар изнесе епизода, евала. Не е той на 100% Мисля, че в края Филип видя в него себе си. Но както и да е...
Та, обърках се и аз. На Западен свят и Истински убиец не съм се обърквал толкова, хаха  Shocked Laughing
Всъщност не, не че съм объркан чак толкова много ама се дразня вече, че не мога да се сетя кой, обикновено ги нацелвам рано, рано нещата, а тук греда!  Embarassed Едно е ясно отдавна. Всичко е свързано с каналджиите и това което са правили. Но едва ли е само защото го правят. Убиецът има личен мотив  и е част от лична трагедия.

Сега сериозно за останалото,

Ами вече може да изключим Чанов и мама Чанов. То мама Чанови, както и убитият съпруг на Мия не знам честно как може да се хващате за тях. Значи няма как една жена дето я показват за 1 минута през 2 епизода да е замесена в каквито и да било убийства. А пък съпругът на Мия, ама стига моля ви се. Него сме го виждали само на снимка и на погребалната плоча. Нали са го убили, Миля е бил там, труп е имало. И кого са погребали вместо него? Някой марсианец сигурно... Сега някой ще каже, може да е бил затворен ковчег. Е, хубаво де, ама нали е бил колега, имало е следствие, трупът сигурно е бил пратен при патолог и пр. Изобщо е абсурдно за мен. Значи, Милошев прави първи по рода си за България подобен сериал. Ами на 95% ще иска самоличността на убиеца да предизвика ако не шок, поне голяма изненада, а най-голямата изненада ще да е някой от разследващите. Или някой от главните герои, все тая. Да не забравяме, че ние тук които пишем в темата както и тези във фейса сме една много, много ама много малка част от населението и повечето хора гледат за кеф и не задълбават толкова много. Т.е. те наистина лесно могат да бъдат шокирани или изненадани. В този ред на мисли никой няма да тръгне да възкресява мъртъвци, за да предизвика шок. Убиецът твърдо за мен е един от главните герои.

Така,
Асен не го видяхме нито веднъж в този епизод? Много странно... Отново ми се връща като заподозрян мамка му, а не искам, а и уж го бях изключил вече, пфф.
Краси? Никъде не е казано, че един сериен убиец не може да няма чувства или да пие. Да, с реакциите си в епизода някак си няма много профил за толкова интелигентен играч, но пък може и да ни хвърлят прах в очите. Ами да си кажем няколко неща за него. Зарядното за телефона, какво стана? Изобщо не се появи, нито се спомена. И никой не се сеща за този факт. Докато Мия не се плесне по челото в последния епизод и не се сети. Да не забравяме все пак за това пусто зарядно... За един кратък момент от епизода (няколко секунди) дадоха в кадър ръката на Краси, мисля че беше лявата (нарочно?) и на нея имаше някаква гривна ли беше, що ли, абе задържаха камерата няколко секунди повече от необходимото. Обикновено така се прави когато ти подхвърлят нещо с цел после да се върнат на него в последния епизод или пък признавам за заблуда. Краси и Донка, само те двамата знаеха за аптекарката. И когато отидоха там тя вече бе мъртва. Ако е Асен, откъде вади толкова много знания и е винаги пред тях след като не е в системата? Обаче когато отидоха трупът бе пресен, мисля че имаше още кръв, която не бе съсирена. Ако е Краси как ги е изпреварил толкова бързо и е имал време за този ритуал? Филип не знаеше за аптекарката, но той има ресурсите да е знаел. Интересно наистина... Обаче не виждате ли как ни дават различни времето рамки??? Тук Милошев е крал от Западен свят. Объркват ни. Колко време е минало между разговора по телефона между Донка и Краси, когато тя бе в библиотеката? Защото има времеви период между това Донка да навърже нещата в библиотеката, да се върне обратно в управлението и да каже на останалите, после докато тръгнат и докато стигнат... Та време, все пак има. Някой или е знаел предварително (някой вътре в нещата) или е бързал много. Но време има...
Сега двама качулати по едно и също време? Ама защо да са двама? Необходимо ли е? Всъщност знаем ли със сигурност, че пресконференцията на Чанов и действието в апартамента на убитата аптекарка е по едно и също време? Мислим си, че е така, защото ни го показват така, но дали в действителност е така? Замислете се малко. Wink

Нещата се заплитат все повече, признавам. Уф.  Rolling Eyes

Но сега-засега се моля само всичко с бебето на Донка да е наред!!! Обаче като знаем кой пише сценария и ако е прихванал от жена си, тежко ни и горко.  Sick

# 356
  • София
Аз преди казах, че от погледа на Краси ме побиват тръпки, но от погледа на Чановица, когато Чанов говореше пред журналистите направо ме втресе.... Не знам дали актрисата е късогледа, но такъв втренчен поглед с присвити очи.... брррр

Не само тогава. И когато режеше нещо в кухнята, и се обърна към стария Чанов. Направо тръпки ме побиха от погледа й. А после, мъжа ми вика, че аз съм гледала лошо понякога Joy

# 357
И аз мисля,че звукът е зле,почти нищо не им разбирам,а пък на Попето-изобщо.
Малко е смешен Филип да,като все чака одобрение от баща си,сега от вездесъщата Мия.И на мотора не изглеждаше добре,що така,той е такъв фен на моторите и има май няколко,не е като да  не се качвал.
Пак вместо да се разплитат нещата,обратното.За мен Лазар не е убиец,прекалено лесно изглежда да е той,на цялата мистерия досега.
В "Под прикритие"така добре си вървяха разследванията с екипа на Попов,бяха ми много интересни.Тук екипа ми е направо нескопосан,имам чувството ,че е пълен хаос,и половината от тях не знаят какво разследват.
Но пък музиката и природата нямат грешка.

# 358
Със сигурност не е мъжът на Мия, както каза някой по назад на снимките е истинският мъж на Мия, а той не е актьор, не вярвам да го вкарат във филма.
И аз  мисля, че накрая ще излезна Асен убиецът, въпреки че хич не ми се иска...но всичко е толкова свързано, има си история свързана с майка му, може би по някакъв начин ще се върже с мъжете от убийцтвата.

# 359
  • София
Не мисля, че някой може да бъде изключен на база последното убийство. Хич не е сигурно още, кога се е случило. Всички предполагате, че е точно преди да дойдат Мия и Донка, но аз още не съм убедена. Подобен ритуал изисква време.
Само Краси не вярвам да е.

Общи условия

Активация на акаунт