Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 26 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
В момента и аз я чета, но мисля че повиването не е като едновремешното-като пашкулче, а само ръчичките да са прибрани, крачетата да не са стегнати.
Аз си взех чувалче за сън за новородено от Ангелбейби, което е с функция повиване.

# 571
Аз повивах дъщеря ми в началото докато веднъж не и оставих ръчичките отвън. Е повече не даде, явно и хареса да са свободни😆, аз като бебе също съм повивана като мумия, ръце и крака изпънати и съм чакала да ме повият, майка ми е слушала бабите и техните глупости,за да са ми прави краката като порасна и отгоре на това са ми слагали нещо като лента през ушите за да не щръкнат😂😂😂. Боже боже какво са ми причинявали, добре, че не ми е подействало травмиращо

# 572
Хахах това с ушите Joy Имах една съученичка, на която за всяка снимка на класа, майка и залепяше ушите с тиксо, защото били щръкнали Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе и аз чета книгата на Карп. Ще си взема и лятно чувалче. Мисля да пробвам различни варианти за повиване/успокояване. Пък знае ли се, току виж ни се паднали спокойни бебета Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 573
Здравейте, мами моя бебок се размърда най на края ама едно толкова болезнено..... Днес ми излезнаха изследванията почти всичко ми е извън норми. Хемоглобина ми е 100 😲 хематокрит и еритроцити са ми под граница. Жск ми е много над граница, СУЕ ми е все още 50, а още не ми е излезнала урината. Просто нямам думи...

# 574
Да, в Щерев. От доктора е направлението Ще споделя разбира се! 😊 Мисля, че ще дадат и документите за раждане за подпис. Да видим. Ти там ли ще раждаш the wolf? Simple Smile
Да , мен ме следи д-р Коновалова, сега на 8ми ще говорим с нея. Още нищо не сме обсъждали за самото раждане, дано да ми даде и на мен такова направление като отида. Тогава ще се водя в 35+6, така че сигурно е време.

# 575
В момента и аз я чета, но мисля че повиването не е като едновремешното-като пашкулче, а само ръчичките да са прибрани, крачетата да не са стегнати.
Аз си взех чувалче за сън за новородено от Ангелбейби, което е с функция повиване.
Всъщност да, сега като стигнах до частта с повиването виждам, че целта е само ръчичките да са стегнати. А би ли могла да ми пуснеш линк към чувалчето, което си взела? Ще ми е много по-лесно ако наготово имам нещо за повиване. Гледах в Али експрес има, но не знам до колко ще са ОК

# 576
Аз баткото не съм го повивала,но той беше едно поспаливо бебе.Затова много зависи от бебчето.Виждала съм пеленки с лепка точно за прибиране на ръчичките и спокоен съм.Обаче ми се струва че ако е жега ще му е усилно.

# 577
Milk-choc пуснах ти линк на лични

# 578
  • Плевен/Пловдив
Ръчичките на моите момичета ги скривах в ританките. И да наистина бяха по-спокойно. В родилното ми показаха това нещо.  После и само с пеленката повивах.Ушичките внимавах да не са прегърни като ги слагам да лягат или кърмих. Използвала съм шапка и красиви лентички. Моят племенник има такива ушички вече е голям, но беше  много страшно през пубертета. Много е нежен хрущял им.

# 579
Момичета кои от вас ще раждат секцио и поради каква причина

# 580
Аз много държа на нормалното раждане , но при последния ми преглед доктора нещо не беше съгласен с мен, защото съм 1.60 и до сега съм качила има няма 6 кг ( от 42-48) . Изобщо никаква промяна в таза, с девойка съм а корема ми расте само напред и се разбрахме пт 34та седмица да мерим таз и главичка и до към 36та 37ма седмица да решим .

# 581
Аз ще съм секцио поради високо кръвно.Сега на 08'05 на консултацията трябва да си кажа датата и да си взема документите.

# 582
Принципно.и аз искам нормално , но.заради стара операция от херния няма как да стане. Та за това питах кой и защо ще ражда секцио

# 583
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз също ще съм секцио, заради предишно секцио, преди 2г5м. Честно казано не ми се рискува с нормално, а и тук едва ли някой ще иска да ме изражда, в София знам, че го правят.
Но и си го предпочитам секциото, единствено ме притеснява упойката, бях с пълна и излизането е кофти, после ми се гадеше ужасно. Но пък там където ще раждам сега, слагат спинална, при нея пък ме притеснява, че ще съм будна и че може да ми стане зле докато ме оперират, някои казват че им се гади, че им става лошо, задъхват се и т.н..

# 584
Аз също ще съм секцио, заради предишно секцио, преди 2г5м. Честно казано не ми се рискува с нормално, а и тук едва ли някой ще иска да ме изражда, в София знам, че го правят.
Но и си го предпочитам секциото, единствено ме притеснява упойката, бях с пълна и излизането е кофти, после ми се гадеше ужасно. Но пък там където ще раждам сега, слагат спинална, при нея пък ме притеснява, че ще съм будна и че може да ми стане зле докато ме оперират, някои казват че им се гади, че им става лошо, задъхват се и т.н..
на предишното секцио да не си била хапнала преди операцията , защото след пълна упойка тибсе гади ако си яла.Аз имам две операции с пълна упойка и след едната ми беше гадно защото бях яла а на другата не бях и си бях добре

Общи условия

Активация на акаунт