Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 810
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Обеците на Юлия ми изглеждат, като евтини, пластмасови дрънкулки, купени от сергията на някой събор. Евтин кич.

Аз сега се замислих - в миналия сезон, след медения месец двойките си влязоха в нормалния ритъм - всеки тръгна на работа, започна напасване на живота спрямо половинката и т.н., а сега какво - по цял ден се мотаят по гости и магазини. Пълен фалш. Тези хора на работа не ходят ли? Защо не ги дават в естествената им среда, в реалния им живот?

Защото ги събират само за снимки - на конкретно място и повод, създадени от продуцентите. Което само по себе си говори, че двойките реално нямат ежедневие заедно.
На ФБ страницата на предаването, снимката на Ивана от снощното посещение в Добрич е харесана от почти всички роднини на Мерал - брат му, жена му, децата, кумата... Интересно, ако вече не са заедно.

# 646
Да бе, вярно че Ивана се държи като световна знаменитост с роднините на Мерал, ама нали е довела Телевизията.....то това си е постижение. Много ми е плиткоумна, иначе е хубаво момиче, дано се кротне, щото ако така продължава ще си остане с чалготеките и лъскавите гащи само.

# 647
Според мен Мерал и Ивана ще останат заедно след предаването за известно време - около 1 - 2 години. Мерал ще й се порадва чисто сексуално, ще се поизфука наляво-надясно с нея, защото е атрактивна и, като й се насити ще я разкара и ще си вземе кротка, добра и скромна женица, която да си гледа дома и семейството

# 648
Като междувременно и направи едно отроче.

# 649
Някой стабилен мъж, направо би им казал на тези от предаването, че си търси съпруга, не ....

Стабилен мъж в подобно предаване не би се записал,  но като цяло мъжете са по-печеливши, поне по моя преценка.

От темата се вижда, че даже и неодобрените кандидати се радват на завиден успех сред жените.  
Бънди, аз да те питам - твоят приятел Зарко към коя група спада тогава?

# 650
  • София
А аз мисля, че Мерал няма да издържи на ритъма ѝ, но не той ще поиска да се разделят. По-скоро Ивана ще го разкара, защото няма да оцени ценността на брака. На нея ѝ се живее свободно и е нормално, предвид възрастта и характера, който показва. Тя в момента мисли единствено за собствените си потребности и така ще е още няколко години. Като пристигнаха в Добрич, изобщо не отчете, че е шофирал километри от София и има нужда от почивка. Той ѝ намекна, че иска да си остане да почива, а тя без да му съчувства и грам го изнуди да се облича и да излизат на бар (пълен с тийнейджъри, както се видя). И това е само в началото, а като се повтори още 2-3 пъти?

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 11:56 от Монако

# 651
Мерал и Ивана играят някакъв театър на щастливо семейство. Не разбирам защо обаче или просто много силно искат да си повярват, че ще им се получи. Ивана си пада по лоши момчета. Мери не е от тях..

# 652
  • Обран бостан ;)
Бънди, аз да те питам - твоят приятел Зарко към коя група спада тогава?

Светозар си беше нормален мъж, но откакто почина жена му много се промени и то не към добре. 

Вече казах (ако сте пропуснали), че в предаването все едно гледам непознат човек. Не знам сценарий ли е, какво е, но не е типично за него да се държи така.

# 653
А вие от колко време се познавате ?

# 654
  • София
От раждането си. Те са един и същ човек. Ill

# 655
Ивана спомена нещо, че в дискотеката едва ли не повечето я познали- от къде?! дали от невероятния хит "Каката" или от кариерата в карамел очаква да е толкова позната?

# 656
От раждането си. Те са един и същ човек. Ill

Падам и умирам

# 657
Малиии, Мишето с джвачка на сватбата((
Обаче си има излъчване мъжко, въпреки всичко. Само що все настрани гледа от булката не разбирам.
Бънди, как ще сравниш Фори с Вокса, че дори и с Заро дето не спира да прави мимики, ръси глупости, а ръцете му са като мравуняк шавливи. Моля те, всеки би бил по-добре от избраните. Аз такива мъже в реалния живот не съм виждала и попадала, пък хич не ми е бил ограничен навремето кръга от хора. Е хайде подобие на Фори може и да е имало, ама Зарко...то дори млади мъже, неопитни, не се държат толкова инфантилно.
Как да не ни харесва Вокса тогава?

# 658
  • Обран бостан ;)

Ами вземете се. После пуснете едно селфи да се похвалите.

# 659

Ами вземете се. После пуснете едно селфи да се похвалите.

Удобно игнориране на всичко останало.
Classic.

Общи условия

Активация на акаунт